Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #255 Dátum: 07 okt 10, 15:57:30 » |
|
Nem nem nyert, és segíteni sem tudok többet.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #256 Dátum: 07 okt 12, 19:32:55 » |
|
Nekem erre két tippem is volna [ az a baj]: A digitális óra az atom óra alapján van beállítva ami kb tízezer évente egy ezredmásodpercet téved csak és ez a "paradoxon" most jött ki a két óra között vagy mindig felváltva vagy roszkor néz és lassan néz át a másik órára XP nem gondolkodtam túl sokat rajta....... [A mellékletet az Admin törölte]
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #257 Dátum: 07 okt 12, 20:19:18 » |
|
Nem nyert, még egy nap, és ha senki nem találja ki beírom a helyes választ. De ez a paradoxon micsoda tetszett!
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #258 Dátum: 07 okt 12, 22:08:05 » |
|
Néha könyveket is kellene olvasnotok..mongyuk ami nem manga és nem is képregény vagy esetleg ujjságot ]
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #259 Dátum: 07 okt 14, 09:36:43 » |
|
A percet mutató utolsó számjegy bal alsó függőleges pálcikája kiágett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #260 Dátum: 07 okt 14, 11:11:19 » |
|
úristen!! xD ezt nem lehet kitalálni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #261 Dátum: 07 okt 15, 20:59:22 » |
|
akkor ezt: adott egy szoba.minden sarokab ül egy macska,minden macskával ülszemben egy macska, és minden macska farkán ül egy macska.Hágy darab cicus van a szobában?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #262 Dátum: 07 okt 15, 21:32:51 » |
|
Négy macska van a szobában. A szoba kicsi ép hogy elfér benne a négy macsak. Úgy ülnek, hogy mindig az óramutató járásával megegyezően/vagy ellenkezően aszomszádos (nem szeemközti) sarok felé néznek, igy egy macska van előtük, aminek rajta ülnek a farkén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #263 Dátum: 07 okt 16, 16:45:29 » |
|
a megoldás is jó. kövi: van kilenc pontod amiket össze kell kötnöd négy egyenes vonallal a vonalak kizárólag egyenesek lehetnek és maximum csak négy darab lehet belőlük.és nememelheted fel a "ceruzát" a "papírról". itt az ábra hozzá! : [A mellékletet az Admin törölte]
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 17, 16:47:15 írta Ichigo Enma »
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #264 Dátum: 07 okt 16, 16:47:41 » |
|
Megoldottam! > Szerintem! Először kettőt a két átlóba, utána vízszintesen, illetve függőlegesen egyet-egyet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #265 Dátum: 07 okt 16, 16:50:09 » |
|
Szerintem térjünk vissza a pü-ben küldött megoldáshoz, mert vannak akik szeretnék megfejteni ezeket a rejtvényeket, és nem csak egy ember :-[ Bocs, de már vagy 10 feladvánnyal jártam úgy h itt van a megoldás, és már nincs értelme fejtegetnem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #266 Dátum: 07 okt 20, 16:20:41 » |
|
nem nyert de én kérek elnézést mert elfelejtettem oda írni hogy nem emelheted fel az írószeredet közben . mégegyszer bocsánat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #267 Dátum: 07 nov 03, 08:48:46 » |
|
na jó behúztam az első vonalat. Gomene bénázok :-X mingyárt megoldom, :'(
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 04, 11:41:51 írta Ichigo Enma »
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #268 Dátum: 07 nov 03, 08:59:24 » |
|
aha, tök jó. nem tom ti h vagytok vele de én nem látom a képet xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #269 Dátum: 07 nov 03, 09:32:11 » |
|
Én se! Egyébként jól jönne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|