Zemori
|
|
« Válasz #165 Dátum: 07 júl 11, 19:17:40 » |
|
Szemfüles kis csapat van ám itt
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Asakurave
Vendég
|
|
« Válasz #166 Dátum: 07 júl 29, 20:52:27 » |
|
Huhh én végig olvasgattam ezeket jó pedig a logikám, de azt a révészest (aranyásó, alakt, kulcs... )-ost nem tom megoldani... ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #167 Dátum: 07 júl 30, 00:14:59 » |
|
Rátenni a zárat átküldeni, ott rátenni a másik zárat, visszaküldeni. Levenni az első zárat, visszaküldeni és a nő simán kinyitja a saját zárát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asakurave
Vendég
|
|
« Válasz #168 Dátum: 07 júl 30, 12:19:46 » |
|
:o öszi! Ez tényleg egyszerű, már megfordult a fejemben, de azt hittem nem csak egyszer mehet át a folyón... :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #169 Dátum: 07 aug 24, 14:32:50 » |
|
Nekem egyelőre kiapadtak a kérdések forrásai, de ha valaki tudna írni azt örömmel fogadnám. Nagyon nagy sikere volt régen enek a topicnak, ne hagyjuk már itt árválkodni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #170 Dátum: 07 aug 25, 11:05:58 » |
|
ez tele van hibákkal, de attól még ki lehet találni, és csak ez jutott az eszembe: egy ember otthon olvas, felnéz az órára, tovább olvas, és amikor másodszorra is felnéz, rájön, hogy milliomos lett. ja és a kérdés: hogyan/miből jött rá? nyugodtan kérdezgessetek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 26, 09:22:35 írta Datti »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #171 Dátum: 07 aug 25, 11:10:29 » |
|
nekem van egy kérdésem, remélem nem túl idióta:
Petit anyukája nem engedte el az éjjeli bulira a barátaihoz. Anyukája bezárta az ajtót, elrejtette a kulcsot, hogy a fiú ne szökhessen meg. Emellett az asszony az ablakot is becsukta(nem zárta be, csak becsukta), mert hideg volt az éjjel. Peti viszont kinyitotta az az ablakot, kimászott, és elment a buliba, mindezt nesz nélkül. Mivel tudta, anyukája pointosan éjjeli egy órakor benéz a szobájába, háromnegyed egy körül hazament, visszamászott az ablakon. Gyorsan belefeküdt az ágyba, és a hazatérést is pont olyan nesztelenül csinálta, mint a szökést. Anyukája mint mindig, most is pontosan egykor benézett a szobájába. Peti egyenletesen szuszogott, pont úgy, mint máskor is szokott, az anyuka mégis tudta, fia el volt a buliban. Honnan tudta?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #172 Dátum: 07 aug 26, 08:51:14 » |
|
Ben a tied valahogy túl egyszerű, de azért jó Datti, ezt ismerem és sztem elég bonyolult, de azért megfejthető
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #173 Dátum: 07 aug 26, 09:03:47 » |
|
van a tarsolyomban mégegy is, ez nehezebb lsz
Együtt lakik a kertész, a kőműves, és a hentes. Egyik éjjel a házban holtan találták meg a hentest. A nyomozó, akit kihívtak, egyíből rájött, hogy a kőműves a gyilkos. De honnan jött rá, hogy az volt, és nem a kertész?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #174 Dátum: 07 aug 26, 09:12:31 » |
|
Ugye szabad kérdezni? Mert ennek sok olyan pontja van ami homályos. Volt valami a helyszínen? Esetleg az eszköz amivel megölték?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #175 Dátum: 07 aug 26, 20:05:11 » |
|
Én is felteszem a sajátomat! Egy ember vonattal a városba utazik! Visszafeleé látták felszállni a vonatra de leszállni nem! Néhány nap múlva holtan találják az algútban! Mi történt? Aki megfejti annak megvan a könyv amiből olvastam! :-X :-*
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #176 Dátum: 07 aug 26, 20:36:47 » |
|
Harag, küldtem neked pü-t a megfejtésemmel remélem jó választ adtam, majd írj vissza
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #177 Dátum: 07 aug 27, 13:28:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #178 Dátum: 07 aug 27, 17:28:17 » |
|
Dejó!! :d én vagyok az első^^ Datti: goondolom valakije meghalt és örökölte a pénzt. Nem? :-[ :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #179 Dátum: 07 aug 28, 11:55:47 » |
|
oké, de hogy jött rá hogy meghalt az a valaki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|