25 feb 28, 10:17:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 79
  Nyomtatás  
Szerző Téma: IQ gyűjtő (szabályok az első hsz-ben)  (Megtekintve 227090 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #690 Dátum: 08 okt 25, 12:02:03 »

De úgy fejtetted meg, hogy előzőleg nem láttad a megfejtést, nem? Nevet Így pedig igazi a dicsőség.  kacsint
Naplózva

Ayaka
VIP

a tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok

« Válasz #691 Dátum: 08 okt 26, 17:41:04 »

Úgy fejtettem meg, az igaz, de ez így nem az igazi, szal majd a kövit is megfejtem és akkor már jó xD
Naplózva
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #692 Dátum: 08 okt 28, 14:23:52 »

A sejk halálos ágyán fekszik, és hívatja két fiát, hogy elmondja nekik a végrendeletét,
mely szerint kincseit a közeli oázisban rejtette el. Úgy rendlelkezett, hogy fiai együtt induljanak
el, s akinek a tevéje később ér az oázisba, azé legyen az egész kincs. Miután apjuk
meghalt, a két fiú nagy tanakodásba merült. Mindegyik magának szerette volna megszerezni
a kincset, de hogyan jusson tevéje a másikénál később az oázisba? Hiszen ha például valamelyikük a
sivatagban letáborozik, akkor a másik is azt teszi - és a végén mindketten szomjan halnak.
Elmentek a kádihoz tanácsot kérni. A kádi felszólította őket, hogy hajoljanak közel. A fiúk tevéikről
leszállva teljesítették kérését, és a kádi valamit súgott a fülükbe. Erre mindketten felugrottak a várakozó
tevékre, s kegyetlen iramban elvágtattak az oázis felé, hagy elnyerjék a kincset. Mi volt a kádi tanácsa?
Naplózva

Wegita
Chuunin
*

« Válasz #693 Dátum: 08 okt 28, 14:27:26 »

szerintem : futtassátok ki a tevéiteket és később értek oda.talán...
Naplózva

bero
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #694 Dátum: 08 okt 28, 14:32:29 »

Én ezt már ismertem korábbról, de nem lövöm le a poént, inkább elküldöm priviben a megfejtést.
Egyébként nagyon logikus a megfejtés, de azért kell rajta agyalni egy keveset.  Mosolyog
Naplózva
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
*

« Válasz #695 Dátum: 08 okt 28, 15:01:34 »

Igen, bero megfejtése helyes Nevet

Wegita: az nem jó, mert hiába fárad ki az egyik,  a másik fiú ráparancsol a sajátjára, hogy álljon meg.
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 28, 15:02:42 írta Uzumaki Naruto » Naplózva

Ayaka
VIP

« Válasz #696 Dátum: 08 okt 28, 17:43:31 »

Én mondtam az előzőnél h ezt is megfejtem, mert így áll helyre a rend xD és szeretek eslő lenni...vagyis bero lenne ha nem ismerte volna xD de akkoris xD
Naplózva
Wegita
Chuunin
*

« Válasz #697 Dátum: 08 okt 28, 17:44:18 »

hmm... gondolkozom ...:
a tevéken ikszdé::S nem is toom... talán ... : megölik a tevéiket és futnak amig birnak ! (10 percig gondolkoztam )

OFF:te is szereted shikamarut Nevet nekem ő a favorit !:D
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 28, 17:46:03 írta Wegita » Naplózva

Hagane
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ai Yazawa Fan

« Válasz #698 Dátum: 08 okt 31, 18:58:11 »

Négy vándor meglátogatja Semiramis függőkertjeit. A kertbe vezető kapunál egy néni áll, az a szabály, hogy minden látogatónak nála kell hagynia a csomagját. A vándorok lepakolnak, de a néni lelkére kötik, hogy csak akkor adja nekik vissza a csomagokat, ha mind a négyen együtt lesznek, mert ezer tallér van náluk, s nehogy valamelyikük meglépjen a közös pénzzel.
Egy idő után megszomjaznak. Egyikük ajánlkozik, hogy visszamegy a kapuhoz, hogy magához vegye a vizespalackot. A kapunál álló asszonytól kéri a csomagokat, az nem akarja adni. Odafordul a vándor a többiekhez, akik jó messze állnak tőlük, s megkérdi: ugye beleegyeztek, hogy ideadja? A többiek igent kiáltanak, a palackra értve a kérdést. Az asszony átadja a vándornak a csomagot, az meg elszelel a pénzzel.
A másik három látogató, mikor a kapuhoz ér, nagyon feldühödik. Az asszonytól követelik az ezer tallért. Be is perelik érte. Az asszony hiába hivatkozik az "igen" kiáltásukra, a vándorok eredeti kikötéséhez valóban nem tartotta magát, nem akkor adta át a csomagot a vándoroknak, amikor azok mind együtt voltak.
Mivel menthetné fel magát az asszony a nagy pénzösszeg kifizetése alól?
Naplózva

bero
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #699 Dátum: 08 nov 01, 18:34:52 »

Hát én nem vagyok benne biztos, de az eredeti kikötés az volt, hogy ha mindanégyen ott vannak csak akkor adja vissza, de így, hogy az egyik elment így csak hárman vannak és így nem adhatja vissza a cuccaikat.
De ez így nagyon egyszerű lenne, úgyhogy biztos nem jó.
Naplózva
Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #700 Dátum: 08 nov 01, 18:50:37 »

Azt mondja hogy nem mind a négy kéri a pénzt és ezért nem adja oda.
Ez előző hszből is következtetve:D
Naplózva
Hagane
Chuunin
*

Ai Yazawa Fan

« Válasz #701 Dátum: 08 nov 01, 20:12:56 »

Igen, helyes megoldások  Nevet

A nagyapám mesélte, hogy az ő francia nagyanyja naplójában olvasta, hogy a nagyapám nagyanyja meg a nagyapám nagyapja egyszer színházban voltak, és mivel nagyon unalmas volt a darab, a nagyapám nagyapja elaludt. Éppen a francia forradalomról álmodott, és már a feje ott volt a guillotine alatt, amikor véget ért a darab, és a nagyapám nagyanyja, hogy felébressze, megbökte a nyakát, mire a nagyapám nagyapja szívrohamot kapott, és szörnyethalt.
Hol sántít a történet?
Naplózva

Ayaka
VIP

« Válasz #702 Dátum: 08 nov 02, 10:27:25 »

Jááj, végre ez is megvan ^_^ el kellett párszor olvasnom h meglegyen a megfejtés ^^"
Naplózva
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
*

« Válasz #703 Dátum: 08 nov 02, 10:27:44 »

Ott, hogy akkor a nagyapád nem élhetne, mert nem születhetett volna meg, legalábbis attól a halott férfitől nem, de akkor már nem is ő az ő nagyapja.
Hogyha eltalátam, akkor egyszerű volt, ha nem, akkor meg gőzöm sincs.^^
Naplózva

xenon
Uchiha Madara
*

Csiga_@_/"

« Válasz #704 Dátum: 08 nov 02, 10:30:07 »

nem tomtaláán bár elég gyenge feltételezés de : Ha meghalt nem lehetett gyereke és akkor a többi rokon sincs így a naplót se olvashatta el senki de am nem tom x'D
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Oldalak: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 79
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins