Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #150 Dátum: 07 júl 11, 08:18:13 » |
|
gondolom fontos h james lassan itta, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #151 Dátum: 07 júl 11, 08:20:39 » |
|
dattebayo-chan: igen, fontos. Zemori-san: jó úton haladsz, igen, méreg a halál oka, és a hőmérsékletnek is köze van a dologhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #152 Dátum: 07 júl 11, 11:40:58 » |
|
Joe mellényelt és kiköhögte az egészet.
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #153 Dátum: 07 júl 11, 12:22:07 » |
|
Ez se rossz , de nem ez a megfejtés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #154 Dátum: 07 júl 11, 15:19:16 » |
|
mikor fog kiderülni a megfejtés? már érdekel...jah és elküldenéd nekem privibe ayaka? :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #155 Dátum: 07 júl 11, 16:27:45 » |
|
Nem szeretnél inkább magadtól rájönni? Sokkal jobb ha magad deríted ki az igazságot... Ha kell akkor segítek,de nem szeretném h ilyen könnyen feladd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #156 Dátum: 07 júl 11, 16:32:01 » |
|
A pohár alján volt a méreg, és ahogy egyre jobban melegedett az ital( mert a kezében fogta) szép lassan feloldódott. Joeban viszont még nem keveredett el, így az ott maradt a pohárban.Na milyen?
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #158 Dátum: 07 júl 11, 16:38:10 » |
|
rájöttem. küldöm a Pü-t (minimum 4 szó, a névelő nem számít annak) >> és ha külön írja azt hogy "privát üzenet", akkor mi különbség lenne?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 11, 17:24:11 írta vanbastel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #159 Dátum: 07 júl 11, 16:40:01 » |
|
Hú ezt most direkt csinálod velem??? Mert, ha vmi kémia dologról van szó, h mi miben és mikor oldódik esélytelen vagyok. De töröm a buksit, mert már nagyon érdekel. Most esett le. mi azz a pü?? oda kell küldeni vagy ide?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #160 Dátum: 07 júl 11, 16:42:17 » |
|
lehetőleg privát üziben küld a megfejtést h a többi gondolkodó embernek ne lődd le a poént. Semmi kémiai dolog nincs benne. Te mit raksz egy italba a hőmérséklet érdekében?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #161 Dátum: 07 júl 11, 16:45:57 » |
|
hahh megvan a megfejtés küldöm a pü-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #162 Dátum: 07 júl 11, 17:18:56 » |
|
ezt ismertem de nem akartam beírni hogy ismerem mert hülyeség na mind1 Ayaka szegénykém nagyon várhattad a PÜket hogy ennyire rávezetted őket a megoldásra legközelebb hagy gondolkozzanak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #163 Dátum: 07 júl 11, 18:34:59 » |
|
Kenshin: nagyon jó úton haladsz, majdnem jó a megfejtés. De nem a pohár alján volta méreg hanem abban a valamiben amit még az italba raktak. Már nagyon közel vagy a megoldáshoz Hát itt egy kicsit sokat segítettél:D De nem emlékszem, h lett volna szó arról,h van benne vmi:D Azért küldök pü-t:D Mert tudom, h tudom a választ:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #164 Dátum: 07 júl 11, 19:13:14 » |
|
Minden válasz helyes volt amit kaptam. Kicsit tényleg elszóltam magam legutóbb :-X ,legközelebb sokkal óvatosabb leszek :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|