Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #495 Dátum: 08 márc 03, 19:42:21 » |
|
Naja,naja ez könnyű volt,de mostanában semmit nem találtak ki vagy csak segítséggel,úgyhogy most direkt könnyűt adtam.
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #496 Dátum: 08 márc 03, 19:46:28 » |
|
Akkor én jövök én jövök! Egy ikerpár talál egy fiókban egy tábla csokit, és igazságosan elosztozik rajta. De az egyik ikernek semmi sem jut. hogy lehet ez?
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #497 Dátum: 08 márc 03, 19:51:14 » |
|
Háát mi számít igazságosnak ? Az 1-ik megkapja a csokit a másik meg a csomagolást ... Vagy úgy lehet még , hogy a csoki romlott így nem eszik meg ... vagy kiesik a kezéből szóval ehetetlenné válik a csokija ... Vagy modnjuk berepül 1 héja az ablakon és elviszi ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 03, 19:51:54 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #498 Dátum: 08 márc 03, 19:52:25 » |
|
Nem elfelezik, mind a kettő megeszi a felet, amit kapott, de az egyik ikernek mégsem jut semmi. Nagyon könnyű pedig.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #499 Dátum: 08 márc 03, 20:05:38 » |
|
A megoldás:hármas ikrek
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #500 Dátum: 08 márc 03, 20:15:35 » |
|
Óóó .. Én a pár-t úgy értettem 1+1 = 2 azaz 1 pár ... :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #501 Dátum: 08 márc 03, 20:17:21 » |
|
Na,most én jövök,szerintem ez már nem olyan egyszerű:szeretnénk lemérni 13 percet,azonban csak 5 és 7 perces homokóráink vannak. Hogyan lehetséges ez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #502 Dátum: 08 márc 03, 20:21:32 » |
|
mondjuk az 1-ik lejár akkor leindítod a msáikat vagy a kettőből csinálsz 1-et .. és , ha mondjuk raksz 1 kis zasckót a homokórába és mikor lejár lehúzza a zacskót a zacskón lenne 1 damil úgy ákötve az 1-ik homokórára és ahogy lejárna az 1-ik a másik átfordlna .. (Ha azt hiszed képtelenség megcsinálni szólj Mc Gaiver -nek vagy Ckuk Norrisnak )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #503 Dátum: 08 márc 03, 20:26:18 » |
|
én úgytudom hogy 5+7=12-vel.... szólj ha rosszul tudom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #504 Dátum: 08 márc 03, 20:38:13 » |
|
Chuk Norris megoldja én modntam neked ... Amúgy meg tök egyszerű fogsz 1 másik üveggömböt és beltöltesz az 5-ös homokó. 1/% -öd részét és 1x átfordítod a hetes-t majd a hagyod , hoyg lepörögjön az 1-es (Chuck norris ezt is megcsinálja )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #505 Dátum: 08 márc 03, 20:44:19 » |
|
Máshogy kell Gangstakun. Megfordítod mindkettőt egyszerre. Mikor lejár az 5 perces, akkor tudod, hogy a 7 percesből már csak 2 perc van hátra. akkor megfordítod az 5perceset megegyszer, és mikor a 7-es lejár, akkor az 5-ösből més 3 perc van hátra, tehát már lemértünk 5 percet. Amíg 3 perc van hátra az 5-ösből megfordítjuk a hetest, és amikor az 5-ös lejár, akkor 4 perc van hátra. Megfordítjuk megint az ÖÜtöst, és amikor lejár a 7-es, akkor az ötösből 1 perc van hátra. Ezt is hozzádajuk, tehát már 5+1=6 Innentől könnyű dolgunk van, mert 6+7=13.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #506 Dátum: 08 márc 03, 21:16:48 » |
|
Megvan a(z egyik) megoldás Kövi:A milliomos igen boldogan tért haza. Kérdezik az otthoniak,miért ilyen jókedvű. Azt mondja:Az utamba akadt egy ismeretlen,és megszólított,hogy úgy hallotta,hogy szép kis vagyonom van.És a beszélgetés végén olyan ajánlatot kaptam,hogy elállt a lélegzetem. Csináljuk a következő egyezséget-ajánlotta ő-Egy álló hónapon keresztül elviszek neked naponta százezer dollárt.Nem ingyen persze,de igen csekély fizetségért.Az első napon a járandóságom egyetlen cent. Nem akartam hinni a fülemnek. -A második százért pedig 2 centet kérek. -Na és azután?-kérdeztem. -Azután: a harmadik százezerért 4 centet kapok,a negyedikért 8 centet,az ötödikért 16 centet.É így tovább egész hónapon át.Ez minden amit kérek.Viszont a hónap vége előtt semmiképp nem hagyhatjuk abba az egyezséget. Százezer dollárokat ad centekért,ha a pénz nem hamis ,nincs eszénél ez az ember.A dolog viszont előnyös úgyhogy nem hagyhatom veszni. Ez az üzlet valóban előnyös a milliomos számára? U.I:Tegyük fel ,hogy a hónap 30 napos.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 03, 21:19:03 írta Gibbi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #507 Dátum: 08 márc 03, 21:52:48 » |
|
hát , ha avbalki kiszámolja mennyi 2 29 akkor megmondom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #508 Dátum: 08 márc 03, 21:59:19 » |
|
Ééééés.....nemjó!!! Túl kevés.... Vagyis elég lenne,de még ez kevés
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 03, 22:00:29 írta Gibbi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #509 Dátum: 08 márc 03, 22:01:23 » |
|
Nem , jót mond az annyi ... Amit fickó keresett ezzel az 536.870.913 (mert van 1-szer 2 0 és az 1) Igen , megérte neki ez az egész Köszönöm a segítséget dargelot ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 03, 22:30:27 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
|
|
|
|