24 nov 30, 08:24:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 79
  Nyomtatás  
Szerző Téma: IQ gyűjtő (szabályok az első hsz-ben)  (Megtekintve 218245 alkalommal)
0 Felhasználó és 38 vendég van a témában
Gibbi
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #435 Dátum: 08 jan 31, 18:04:53 »

ÁÁ a fenébe,pedig gondolkoztam rajta,és ez is kijött de túl soknak tartottam.  :-[Gangstakuntól kaptam egy helyes választ,már csak a miértjét várom. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 31, 18:07:37 írta Gibbi » Naplózva

ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato)
TOBI sziget algafutára Nevet
Mesterlövész osztag tagja
Tobi magazin szerkesztője
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #436 Dátum: 08 jan 31, 18:06:58 »

Najó most kérdezek én . Ez egy filmben volt , de azért megpróbázom lényeg , hogy van egy üveged . annak az alján  egy legyen az alján 1 szem szőlő . ki kell venned a szőlőt szemet , úgy hogy nem nyúlsz az üveghez az üveget nem frodíthatód fejjel lefelé , nem törheted szét és más sem csinálhatja ezeket vele  meg még sok mást sem ! Lényeg az üveg sértetlen legyen és ki legyen belőle szedve a szőlő , de csak a szabályoknak megfelelően . Gibbi krédésére a válasz 11 , mert így a leg valószínűbb , hogy nyer . 
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 31, 18:40:03 írta Gangstakun » Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Gibbi
Chuunin
*

« Válasz #437 Dátum: 08 jan 31, 18:36:41 »

Szerintem nyugodtan kiírhatod.Amúgy ezt énsem értettem,hogy miért erősködnek annyira,hogy ők fizessenek.A kérdésed nem is olyan nehéz...azt hiszem van egy tippem...És még több feladatom:Harun al Rasid idejében történt,hogya szegény Omár,kinek csak egy kunyhója volt,fátyol nélkül látta meg a kádi lányát és beleszeretett.Meg is kérte a káditól,aki dühében 500-at akart a talpára veretni,de aztán meggondolta magát,és így szólt:-Ha most hazamész a kunyhódba,9 napig ki nem lépsz belőle,de mégis 3 napig nem vagy otthon,majd három napig otthon vagy,utolsó 3 nap pedig otthon is vagy,meg nem is-akkor tied a lányom és száz tevém.Különben ne is lássalak.És a ravasz Omár pár nap múlva a lány gazdag férje lett.Hogyan csinálta?
Jó gondolkodást...ez nehéz lesz.Válazokat pü-ben,egyéb kérdések jöhetnek hsz-ben.
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 31, 18:52:58 írta Gibbi » Naplózva

♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #438 Dátum: 08 jan 31, 21:15:16 »

Háát mivel vbalószínű , hogy nem ez a jó válasz ki írom , hogy szerintem azt mondta az egyik barátjának , hogy neki adja a házát 3 napra Majd a legvégén megosztotta valakivel mámint , hogy más háza is volt meg az övé is csak mond róla , hogy alap gondolatnak nem rossz Nevet . Te mindig olyanokat adsz amik aztán nem kimélik az IQ - mat Nevet Fenébe csak én gondókszok ? Nevet Valaki más is írjon mán . 
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 31, 23:56:34 írta Gangstakun » Naplózva

SR club alapító és tag

Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #439 Dátum: 08 feb 01, 17:24:41 »

A topic neve: IQ gyűjtő, de úgy tűnik, senkinek sincs elég nagy IQ-ja ahhoz, hogy egy dolgot megjegyezzen a témával kapcsolatban. Ez nem erre az uccsó feladványra vonatkozik, sem arra, amelyiknél a feladó kiírta, hogy nem kell pü. Ez úgy általánosan mindegyikre. Mi az a dolog, amit meg kellene jegyezni? Hát ez: Legyetek oly szívesek a megoldásokat PRIVÁT ÜZENETBEN elküldeni a rejtvény feladójához. Hogy hogyan fog kiderülni, mi a megfejtés? A rejtvény feladója később természetesen kiírja ide, de nem ám szép, nagy, piros betűkkel, hogy azok is észrevegyék, akik nem akarják, mert esetleg gondolkozni szeretnének rajta, hanem valahogy így: Bizony, így. Szerintem ezt nem olyan nehéz megjegyezni, főleg akkor nem, ha ezt a kérést valaki mindig elismétli.

Ez a világ legbunkóbb modorában írt hsz-e, dehát tényleg nem értem, miért nem lehet ezt megjegyezni.
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 01, 17:26:25 írta Datti » Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #440 Dátum: 08 feb 01, 17:27:24 »

1 Gibbi mondta , hogy írjam ki aki meg gondolkodni akar az ne tovább olvasson hanem gondolkodjon . hamár IQ gyűjtő sakkor ami itt össze gyűlt azt olyannak adjuk majd aki ilyesmit nem bír föl fogni .
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 01, 17:41:31 írta Gangstakun » Naplózva

SR club alapító és tag

Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #441 Dátum: 08 feb 01, 17:39:35 »

1 Gibbi mondta , hogy írjam ki
Ez nem erre az uccsó feladványra vonatkozik

aki meg gondolkodni akar az tovább olvasson hanem gondolkodjon
elképzelhető, hogy aki továbbolvas, nem azért teszi mert tök sötét, hanem azért, mert pl nehéz a feladvány és megnézi, hátha vki írt segítséget. Mosolyog
Naplózva
Gibbi
Chuunin
*

« Válasz #442 Dátum: 08 feb 01, 18:11:37 »

Ne vesszetek már össze... :DTélleg nehéz a feladat,Gangstakun ötlete pedig nem rossz.Egy kis segítségnek elmegy. kacsintÚgyhogy még nem lőtte le a poént,gondolkozni még ugyanúgy lehet.
Naplózva

♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #443 Dátum: 08 feb 01, 18:21:37 »

Na jóó jogos . Na akkor ez oylan mint a kesztyűs akkor tovább kell fejleszteni [color=navy]vagy rá kell húzni egy másikat Nevet[/color]
Naplózva

SR club alapító és tag

Gibbi
Chuunin
*

« Válasz #444 Dátum: 08 feb 01, 18:25:44 »

Azér nem olyan egyszerű,mint a kesztyűs.Ezzel sztem napokig el lehet lenni.De majd meglátjuk,hogy mire juttok vele. Nevet
Naplózva

♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #445 Dátum: 08 feb 01, 18:43:35 »

Nsa szitu akkor , hogy valaki 3 napot otthon van és 3 napot nincs aztán 3 napot otthon is van meg nem is . És mi van , ha úgy oldotta meg , ha nem lépett hanem ppl. ugrott ezt azért ióírtam ide , mert így nem jön össze , hogy hogy lesz 3 napot itrt is meg ot is . Majd rájövünk és akkor sárágval ki lesz íreva a megfejtés , mert fehérrel nem tudom ki írni Nevet .
Naplózva

SR club alapító és tag

Gibbi
Chuunin
*

« Válasz #446 Dátum: 08 feb 01, 20:34:53 »

Na miaz,senki semmi ötlet?Kíváncsi vok,ki hol van az elmefuttatásban... kacsint
Naplózva

♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #447 Dátum: 08 feb 01, 20:50:07 »

Figyu hol az a könyv ? Hagy tépjem szét Nevet De tényleg honnan szedted , hogy megy egy ilyen könyv vásárlása ? Bemész és kérsz egy olyat amivel lehet szivatni a fórumozókat ? Nevet Már ezeket ne vedd sértésnek tök jó , hogy írod őket legalább nem olyanon gondolkozok , hogy minek miért olyan nevet adtak (pl. Vasárnap = vásárnap , mert akkor volt vásár csak lekopőott az ékezet ) persze azért ezen nem nyomom annyira az agyam csak FiFa - zok és góóól vasárnap = vásárnap Nevet dupla öröm Nevet De erre annyira nem tudok rájönni főleg , hogy csak én nyomom az agyamat írásban. Amúgy küldtek már helyes megfejtést ?   
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 01, 20:53:50 írta Gangstakun » Naplózva

SR club alapító és tag

Gibbi
Chuunin
*

« Válasz #448 Dátum: 08 feb 01, 21:23:46 »

Nem,meg sem próbálkoztak vele.... :DAmúgy,az ilyen dolgokon is agyalnia kell valakinek(vasárnap=vásárnap Nevet)És ez a könyv még régi,de ennél kitalálhatatlanabbak is vannak,ami egyáltalán nem logikus,és csak kérdezősködéssel lehet megfejteni.A mostani feladványom legalább vmennyire logikus.Azér várom az ötleteket. kacsint
Naplózva

♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #449 Dátum: 08 feb 01, 22:13:15 »

Na kekereket felpörgetni ésa írni ne csak én gondolkodjak nem nagyon jut mi eszembe én is segítettem nektek ezzel  azért pici ti is adjatok már egy kis hlp- et . (na jó ez gagyin hangzott , de gondolkodjuunk eggyütt ) .
Naplózva

SR club alapító és tag

Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 79
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins