xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #450 Dátum: 09 feb 27, 16:33:42 » |
|
Aysee az úy van hogy : "Elvis király volt... meghalt... JImmy király volt.... meghalt... azt hiszem kezdek félni."
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #451 Dátum: 09 feb 27, 16:35:20 » |
|
Én a rövidebb verziót ismerem ezek szerint xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #452 Dátum: 09 feb 27, 16:40:38 » |
|
" Senki sem tudja, hogy milyen a halál! Senki sem tudja, hogy miből áll! Senki sem tudja, hogy milyen lehet, Hogy aki meghal, az vajon sokat szenved? Esetleg a halál szenvedés nélkül jár? Ki dudhatja, hisz Ki meghalt, az nem jön vissza már! Egyesek szerint, a halál még nem a vég, Hisz, az csak egy állomás, s nem tudni, hova visz még. Leírom hát, mi az élet értelme. A halál az élet vége, Az élet a halál vége. Az élet, hosszú szenvedés, A halál rövid ébredés. S ez addig megy, míg egyszer vége, Vége az életnek, s halál eljön érted. Felébredsz az életből, S a halálban éheted utoldó pillanatodat. Mi akár eltarthat az örökkévalóságnak. Nem úgy mint aki él. Ki ezt megteszi, az a szenvedéssel harcol, Harcol azért hogy élhessen, És azért él, hogy egyszer felébredjen. Eme ébredés egy hosszú szenvedés, Tehát a halál, borzasztó élettel jár... " ezt egyik bnőm költötte
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 27, 16:41:48 írta boci555 »
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #453 Dátum: 09 feb 28, 21:39:48 » |
|
Agysérülés/Napfogyatkozás (Braindamage/Eclipse) 1973 Roger Waters (Dark side of the moon) Fordítás by Kornel:)
A holdkóros a füvön sétál A holdkóros a füvön sétál Emlékezik játékokra, virágfüzérre és kacajra Ezért kell a gyogyóst jó úton tartanod
A holdkóros a hallban van A holdkórosok a hallban vannak Fejüket újságok szorítják a földhöz És az újságosfiú mindennap többet hoz
És ha a gát túl hamar szakad fel És már nincs hely fenn a dombon És ha a fejed is balsejtelmek közt robban szét Látlak majd a hold sötét oldalán
A holdkóros a fejemben van A holdkóros a fejemben van Felemeled a kést, megváltoztatsz mindent Addig alakítgatsz, míg normális leszek
Bezárod az ajtót Eldobod a kulcsot Valaki bennem él, de nem én vagyok
És ha a füledben az ég robaját hallod, Kiáltasz, de úgy tűnik senki sem hallja És ha a banda melyben játszol, új nótákba kezd Látlak majd a hold sötétét oldalán
Minden mit megérintesz És minden mit látsz És mindaz mit ízlelsz Minden mit érzel És mindaz mit szeretsz És minden mit gyűlölsz Mindaz mit félsz Minden mit mentesz Minden mit adsz, cserélsz, veszel Minden miért könyörögsz, kölcsönzöd, vagy lopod És minden mit alkotsz És minden mit pusztítsz És minden, amit teszel És bármi a mit mondasz És minden mit eszel És mind kivel találkozol És minden mit semmibe veszel És mindenki, akivel harcolsz És mindaz mi most van És minden, ami elmúlt És mind, ami még jöhet És minden a nap fényében egy dallamban van De a napot eltakarja a hold
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #454 Dátum: 09 feb 28, 21:44:37 » |
|
David Gilmour
Bánat (Sorrow)
A bánat édes illata teríti be a földet, Füstfelhők szállnak és olvadnak egybe az ólomszürke éggel, Egy férfi fekszik zöld mezőkről és folyókról álmodik, De egy olyan reggelre ébred amikor már nincs értelme felébredni,
Egy elveszett paradicsom emléke kísérti, Fiatal korában vagy egy álomban nem lehetett precíz, Örökre egy olyan világhoz láncolva mely megszűnt létezni, Ez nem elég! Ez nem elég!
Vére megfagyott és félelemmel alvadt meg, Térdei megremegtek és útra kelt az éjszakában, Kezei elgyengültek az igazság pillanatában, Léptei reszkettek.
Egy világ egy lélek! Az idő telik a folyó folyik!
Ez nem elég! Ez nem elég! Kezei reszkettek!
Az elveszett szerelem és elhivatottság folyójához beszél, Csend válaszol és az az örvény hívogat, Sötéten és felkorbácsolva folyik egy olajtenger felé Egy kegyetlen jele annak hogy mi is legyen,
Szakadatlan szél süvít keresztül ezen az éjszakán, Por van a szememben mely elvakít, És a csend az ki hangosabban beszél a megszegett ígéretek szavainál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #455 Dátum: 09 márc 02, 15:56:12 » |
|
"Ha megbecsülöd azt, aki vagy, észreveszed, hogy a többiek is úgy értékesek, ahogy vannak." "A humor a szeretet kifejezése, amely mindannyiunkat közelebb hoz egymáshoz, mert megakadályozza, hogy a kelleténél komolyabban vegyük magunkat."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #456 Dátum: 09 márc 04, 16:58:04 » |
|
Az orvosok szerint a nevetés gyógyít... akkor én vagyok a világ legegészségesebb embere.
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #457 Dátum: 09 márc 04, 19:34:55 » |
|
valami ilyesmi ragadt meg a fejemben ebből az idézetből:A szerelem az élet villanya....A házasság pedig a villanyszámla.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 11, 14:13:46 írta Marci1996 »
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #458 Dátum: 09 márc 08, 15:02:30 » |
|
Idézet tölem: Mindig a nők mennek el hamarabb, erre jo példa a szex. Ugye mien bölcs vagyok?
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #459 Dátum: 09 márc 08, 19:58:07 » |
|
Szerintem mindenki ismeri és elég egyszerű de nagyon sok van mögötte: "Van úgy, hogy az embernek nincs elég köve."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #460 Dátum: 09 márc 11, 17:15:54 » |
|
Régen írtam...30 napja (Ebből érthető,hogy ki voltam tiltva) Plusz luxuskultuszt nyúz a moszkvics luxusbusz slusszkulcs plusz dzsúz. Egy méterrel megrövidebbítendő! Tanya a Bakonyban vagy banya a takonyban? Talán platán talán palánta, netalántán platánpalánta? Szerencsés szörcs cserszömörcés sört szürcsöl. Moszkvicsslusszkulcs, zaporozsec slusszkulcs, zsukslusszkulcs. Ekedem bekedem bakkecske. Alkotó alkotja alkotó alkotónak alkotásról szóló alkotását. Szőrös hörcsög szörpöt szörcsög, s rátörnek a hörcsög görcsök. Hogy ne járj úgy mint a hörcsög, igyál inkább pezsgős fröccsöt. Egy picike pocakos pocok, pocakon pöckölt egy másik picike pocakos pockot, és a pocakon pöckölt picike pocakos pocok, pocakon pöckölte az őt pocakon pöckölő, picike pocakos pockot. A szamárnál szomorúbb Szemere sem szerzett hamarabb szamárfi szamarat szomorú szamara számára, ezért sok szomorú szamárkönny szemerkélt a szamárnál szomorúbb Szemere szomorú szamara szeméből. A szecsuáni síncsiszoló sínt csiszol Szecsuánban. Gyönyörű, gömbölyű gyömbér gyökér. Vonaton egy őrült, Melléje egy őr ült. Örült az őrült, Hogy mellette egy őr ült. Ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #461 Dátum: 09 márc 11, 17:52:12 » |
|
"A pasik olyanok mint a WC. Vagy foglalt vagy szar az egész."
A szerelem után nem érdemes loholni csakúgy mint futni sem szabad előle...a legváratlanabb pillanatban úgyis utolér.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #462 Dátum: 09 márc 11, 18:13:56 » |
|
Én ezt úgy ismertem, hogy a nők olyanok mint a parkoló. Vagy foglalt vagy nyomorék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #463 Dátum: 09 márc 11, 18:18:37 » |
|
Ez kemény Gdat!
Hadd osszam meg veletek egyik saját fejlesztésű mottómat:
"Az élet csak annyira nehéz, mint víz alatt hegeszteni"
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #464 Dátum: 09 márc 11, 18:22:11 » |
|
az életet nem kell komolyan venni eddig még senki sem élte túl
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|