Zemori
|
|
« Válasz #330 Dátum: 08 júl 30, 16:00:48 » |
|
Teszek-veszek a szobában és ráleltem egy kis füzetkémre, amit még nyolcadikoskén kaptam akkori legjobb bnőmtől, és amibe verseket gyűjtött ki nekem és én meg folytattam/folytatom^^ Nah, szóval ebben találtam pár szép sort. Hogy mikor meg melyik könyvben, azt nem tudom. De gondoltam ezért a hsz-ért most bekapcsolom a gépet megint. (Am meg éljen a leszokás^^' xD )
"Mint mostanában oly gyakran, ostobán érzem magam, mint aki ég tudja, hogy eltévedt, de csak tör előre küszködve egy olyan úton, amely, meglehet, sehová sem vezet." (J. M. Coetzee)
"Mert a lélek, a lélek, a lélek már semmiségnek örülni sem átalló boldogság az is, ha Mount Vernonban barátságot kötsz egy cicával." (Szilágyi Domokos) (lehet,h nem volt versnek tagolva eredetileg, de a füzetben így fért el.. és már nem tom,h folytonos szöveg volt-e.. de jó ez így.)
Érzés Valószínűtlen távlatok álmodják meg az álmainkat, álmodják túl a hihetőt, álmodják azt, hogy kimerültség, bolondság, oktalan hatásvadászat, hogy sosem igaz az a pillanat, mit lélegzetünkkel beszívunk, hogy az az érzés, mit az imént átéltünk, csak volt, csak volt... (Magyar Zoltán /Az arcokon túl/)
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
H.kakashi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #331 Dátum: 08 júl 31, 19:41:15 » |
|
Balin ??? miért pont Rob Zombie ??? mert nekem a Rob Zombie-től van számom : Dracula :S:S:S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #332 Dátum: 08 júl 31, 20:03:37 » |
|
hmm van egy vers ami nagyon tetszik egyszer anyum ilyen összegyűjtött izéjben olvastam nemtom honnan szedte Női büszkeség
Tudod mi az szeretni valakit? S mikor kérdezi büszkén letagadni, Minden utcán őt keresni, várni, S ha jön közömbös arcot vágni. Értékelni s becsülni gondolatban, S lekicsinyítően megitélni szavakban Nem sírni mintha nem érdekelne, S aludni könnyekkel szemedben. Mosolyogni bár a szived ég, Tudod mi ez? Női Büszkeség!
és mégegy: Ha még nem szerettél senkit ezen a világon, És szabad voltál, mint a kismadár az ágon, Ha meglátsz egy fiút, ki szemét rádveti, Ha még nem szerettél, megtanulsz szeretni. Kínos nyugtalan lessz éjjeled, nappalod, Feléje fog szólni minden sóhajod. Amikor úgyérzed, hogy igazán szeret, Hogy szíve érted lángol és reszket, akkor meglátod őt mással csókolózni, S ha igazán szeretted, megtanulsz csalódni!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 31, 20:18:36 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Tem
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #333 Dátum: 08 aug 03, 11:08:48 » |
|
Figyelem, az egy Anti-Sakura vers. Aki nagy rajongója, ne olvassa el, valamint ha elolvassa, ne engem szídjon le, mert nem én írtam! Háhá szerintem baromi jó lett.
Cím : Anti Sakurva
Elől deszka, hátul léc Milyen csúnya teremtés.
Béna, nyávog Semmit sem tud, Ha bajban van Csak segítségre szorul.
Egyetlen támasza, A kunai kés. De az sem segít, Mert pancser és kész.
Ökle erős, Ez tény és való. De csatában, Semmire sem való.
Ronda kurva, Az egyszer biztos. Naruto is megmondta, Undok perszóna.
Homloka akkora, Mint egy tábla. Ez rondábbá teszi, Akárki meglátja.
Rózsaszín haja, Kócosan áll. Ha meglátom, Rögtön lehányom.
Ruhája olyan, Akár egy rongy. Fel nem venném, Semmi pénzért.
Ez volt Sakurva, A ronda ribanc. Légy hát te is, Anti-Fan klubtag.
írta; Twins
grat. nekik. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #334 Dátum: 08 aug 05, 19:54:41 » |
|
Sugarloaf : Vadvirág
Én csupán egy lány vagyok a sokból Ki sír, ha fáj, de sírba visz, ha csókol Mint kis különc, kilógok minden sorból De sorry, ez vagyok én!
Ha kell, ha nem, csak ennyi, amit érek Én nem leszek egy hétköznapi lélek Ha lóg, hát lóg a lábam amíg élek Egy felhő legszélén
Óó!Miért adjam el a lelkem? Óó!Sosem volt eladó! Óó!Ha már rossz helyre születtem Óó!Miért lennék jó?!
Mit hoz el, még nem tudom, a holnap Csak azt tudom, hogy péntek után szombat És nem bírom, ha mások beleszólnak Ha túl vad rajtam a rúzs.
Megteszek akármit, ami durva Mert jól tudom, hogy nem születek újra Vagy eljutok az álmaimon túlra Vagy mindenkinek, kuss!
Óó!Miért adjam el a lelkem? Óó!Sosem volt eladó! Óó!Ha már rossz helyre születtem Óó!Miért lennék jó?!
Van, hogy néha megtalálnak érte Hogy mire fel vagyok ennyire más M'ért nem értik nem tehetek róla A biológia volt a hibás! Kis törékeny vadvirág a szélben A dongók ellen védtelen a szívem Hess! Ti rám hiába szálltok Itt nem lesz beporzás!
Óó!Miért adjam el a lelkem? Óó!Sosem volt eladó! Óó!Ha már rossz helyre születtem Óó!Miért lennék jó?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #335 Dátum: 08 aug 10, 21:03:33 » |
|
nah egy pár vers poet.hu ról nemtom Titkos szerelmemnek Tudom, kisebb gondod is nagyobb annál, minthogy engem szeress, Tudom, enyém sohasem lehetsz, Tudom, szíved másé, más is szeret, Tudom, hogy Te Őt igenis szereted. De vége, tudom, boldog vagy vele, Gondolj néha egy barna lány két szép szemére, Tudnod kell, én tiszta szívből szeretlek. Én Téged, míg élek, soha-soha el nem feledlek!!! Brekli Alice Még nem... Szeretlek De Még nem mondhatom el Még nem Még nem Szemembe nézel Megfogod a De Még nem mondhatom el Még nem Még nem Látod, hogy szenvedek És nem mosolygok De Még nem mondhatom el Még nem Még nem Más kezét fogod Én csak mosolygok Mert Már nem mondhatom el Már nem Már nem Zebegnyei Annakezem Ha tehetném Üvölteném Hogy szeretlek, tudja meg mindenki! Néma csöndben szeretlek, meg ne tudja senki! Kiabálnám a Világnak, értsék mért szenvedek! Suttognám Neked, szívem érted eped! Törném az összes hegyet, levezessem az idegemet, virágokat ültetnék, egyedül csak Neked! Néma csöndben kiabálok, belül szinte ordibálok, összetöröm a Világom, a virágoknak áldásom! Szincsák Martina
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cervantes
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #336 Dátum: 08 aug 11, 16:50:09 » |
|
Apukámnak ma volt a szülinapja és mi mást is kapott volna tőlem mint egy róla szóló verset? és meghatódott, tetszett neki, ez esett a legjobban, hogy az ajándékomat értékeli
|
|
|
Naplózva
|
dinkavilla.blog.hu
|
|
|
Csiszi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bíra
|
|
« Válasz #337 Dátum: 08 aug 13, 14:02:26 » |
|
Erős Attila vs. Spigiboy - Más a Világ( http://www.youtube.com/watch?v=FXJTa1Adxf8&feature=related) Álom vár,hogy rám találsz, itt várok én,a szívem él, az álom él és szállok én, ha kéred még,érted meghalok. Egy könnycseppen át más a világ félek,hogy többé nem találsz, szívem úgy fáj örökké vár, egyszer majd újra rátalálj. Álom vár,hogy rám találsz, itt várok én,a szívem él, az álom él és szállok én, ha kéred még,érted meghalok. Álom vár,hogy rám találsz, itt várok én,a szívem él, az álom él és szállok én, Egy könnycseppen át más a világ félek,hogy többé nem találsz, szívem úgy fáj örökké vár, egyszer majd újra rátalálj. Egy könnycseppen át más a világ félek,hogy többé nem találsz, szívem úgy fáj örökké vár, egyszer majd újra rátalálj. ha kéred még,érted meghalok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 13, 14:03:15 írta Csiszi »
|
Naplózva
|
Szivem Rina (L)
|
|
|
Black Saibot
Gennin
Nem elérhető
Dragon Ball MEGA PACK!
|
|
« Válasz #338 Dátum: 08 aug 29, 21:40:34 » |
|
Ez az egyik kedvenc versem, ennél "szebbet" nem is lehetne írni (kicsit irónikus voltam, mint a vers ) Charles Baudelaire - Egy dög Meséld el, lelkem, a szép nyárhajnali látványt, melybe ma szemünk ütközött: Az ösvényforduló kavicsos homokágyán váratlan egy iszonyu dög nyitotta lábait cédán magasba lökve, mig izzadt méreg járta át, élénk, gúnyosan és semmivel sem törődve, kipárolgással telt hasát. A nap sugarai tán azért tündököltek úgy e sülő szemét fölött, hogy atomjaiban adják vissza a Földnek azt, amit az egybekötött. S e gőgös vázra mint nyiladozó virágra nézett alá az ég szeme; a bűz ereje az egész rétet bejárta, azt hitted, elájulsz bele. A mocskos has körül legyek dongtak, s belőle, folyadékként és vastagon, fekete légiók, pondrók jöttek, s nyüzsögve másztak az élő rongyokon. S mindez áradt, apadt, mint a hullám, s repesve s gyöngyözve néha felszökellt: a test bizonytalan dagadva-lélegezve sokszorozott életre kelt. S e világ muzsikált, halkan zizegve, lágyan, mint futó szél a tó vizén, vagy mint a mag, melyet a gabonaszitában ütemre forgat a legény. A széteső alak már-már nem volt, csak álom, kusza vonalak tömege, vázlat, melyet csak úgy fejez be majd a vásznon a művész emlékezete. Egy elijedt kutya a szirt mögé lapulva nézett bennünket dühösen, sóváran lesve a percet, amikor újra lakmározhat a tetemen. - És hiába, ilyen mocsok leszel, te drága, ilyen ragály és borzalom, szemeim csillaga, életem napvilága te, lázam, üdvöm, angyalom! Igen, ilyen leszel, te, nők között királynő, az utolsó szentség után, csontod penész eszi, húsodból vadvirág nő, s kövér gyom burjánzik buján. De mondd meg, édes, a féregnek, hogy e börtön vad csókjaival megehet, én őrzöm, isteni szép lényegükben őrzöm elrothadt szerelmeimet!
|
|
|
Naplózva
|
Csatlakozz a Darkwork Production FB csoportjához!
http://www.facebook.com/DarkworkProduction
|
|
|
Ibo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #339 Dátum: 08 aug 29, 21:58:54 » |
|
Az egyik legjobb dal, amit valaha hallottam: Ákos: Újra élsz
Párnánk puha, Ágyunk öle Lágyan ringat Aztán zajok jönnek Felrobbantják Az álmainkat. Ugye nem félsz?
Ablakodon kívül,ott egy nagy város van Tombol a szél,s a távolban az égre lobban A hajnal. Felkelsz és az arcodra egy mososlyt festesz Ez is kell a mindennapos jelmezedhez Milyen szép vagy
Újra játszol,újra élsz Magányodról nem beszélsz Hangok hívnak,visszatérsz Nem szeretsz és nem remélsz
Álmod után újra élsz egy régi testben Ez ma is jó lesz,csak kérlek,kedves,fesd ki szebben Ugye jobb így? Itt nagyfiúk várnak nagykabátban a nagylányokra A nagylányok lassan kitipegnek a Nagykörútra Egy vagy köztük...
...Ugye nem félsz?...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #340 Dátum: 08 aug 29, 22:06:46 » |
|
Ezért elnézést előre is, de nem hagyhattam ki (most örülhet az aki nem tud angolul xD): Devourment - Babykiller Here I come They call me A beast like none before I suck the abscess of dead infants I want some more I Am Baby Killer I kill pregnant sluts and whores!! Splaying inside the womb Red and wet I tear chunks from the pussy Red and wet mangled unborn baby Eat the meat dripping from filthy... Cumstained, blood-soaked, rotten cunt Infant skull exploding in my mouth It's brain on the floor I grab it's tongue and tear it out Dead meat for me. I can't believe How much this baby is bleeding It's tiny stumps pours out more Than it's dead mothers open sores It's guts paint the floor It's flesh I shall gorge. It seems feasting on young infant flesh has made my semen leak. I am aroused. Fuck I'm crazy I fuck the blood. I need meat on my cock. No meat can satisfy me. I must spew my seed Spunk flows throughout the mangled infant. now I'll chop it up Chunks of guts fly as i stand with baby skin all over me Forcing the blood-soaked gore unmercifully down my throat Pieces of baby are lodged inside of me Over and over I feast on it's death It's all gone. I want some more I turn to it's mother Blood is still flowing strongly from her butchered pussy I drink from her fountain, stench of menstrual gore Gagging on chunks of sliced up pussy I feel pressure.... Pushing in my brain The force caves in my head My eyes eject slowly Where's my knife? I plunge my knife in Inside my head My veins are seeping Warm streams of red My tongue tastes so horrid I must swallow it Gore taste so scrumptious Enough to wash it down with piss.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 29, 22:07:43 írta Seed »
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #341 Dátum: 08 okt 23, 09:13:25 » |
|
Kedvenc Linkin Park számom: http://www.youtube.com/watch?v=M2MhH6mBg58Yeah here we go for the hundredth time Hand grenade pins in every line Throw 'em up and let something shine Going out of my fucking mind Filthy mouth, no excuse Find a new place to hang this noose String me up from atop these roofs Knot it tight so i won't get loose Truth is you can stop and stare Run myself out and no one cares Dug the trench out laid down there With a shovel up out of reach somewhere Yeah, someone pour it in Make it a dirt dance floor again Say your prayers and stomp it out When they bring that chorus in [Chorus] I bleed it out digging deeper Just to throw it away I bleed it out digging deeper Just to throw it away I bleed it out digging deeper Just to throw it away Just to throw it away Just to throw it away I bleed it out [End Chorus] Go stop the show Choppy words and a sloppy flow Shotgun opera lock and load Cock it back and then watch it go Mama help me I've been cursed Death is rolling in every verse Candy paint on his brand new hearse Can't contain him he knows he works Fuck this hurts, I won't lie Doesn't matter how hard I try Half the words don't mean a thing And I know that I wont be satisfied So why try ignoring him Make it a dirt dance floor again Say your prayers and stomp it out When they bring that chorus in [Chorus]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #342 Dátum: 08 okt 23, 10:42:29 » |
|
Remény
Hó szemerkél fehér és csillogó Látványnak, évszaknak legszebbike Ez olyan ritka akár a fehér holló, a legdrágább gyémánt fénye.
Padon ül egy lány merengve Vonala halvány akár a táj Hisz a hó szinte belepte. Ez a látvány, annyira fáj.
Tekintete előre vetül Arca azonba nem rezdül Gondolatai mélyre szállnak Mintha álmait várná, szóljanak.
De nem érdekli már semmi Álmainak vége széttaposták Alig él véget akar már vetni Kit szeretet tőle elszakították.
Ruháját hideg takaró fedi Évszak úr rakta sebesen Minél előbb vége legyen.
Szeme lángja kihunyóban Csukodni készül örökre Ám egy hang jön fülébe. Csupán ennyi volt a szóban.
Szeretlek nem hagylak el! Felriad, és feleszmél Átkarolják majd felemeli Szoritja, erősen öleli
Mosolyogva néz a fiúra Szíve, lelke örvend Kit szeret itt van újra.
By: White
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 11, 20:02:18 írta Rina »
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #343 Dátum: 08 okt 23, 11:05:22 » |
|
Az 56-os forradalom és szabadságharc hőseinek emlékére http://www.youtube.com/watch?v=kWu6aT7YehY Hazádnak rendületlenûl Légy híve, oh magyar, Bölcsõd az 's majdan sírod is, Melly ápol 's eltakar. A' nagy világon e' kivûl Nincsen számodra hely, Áldjon vagy verjen sors' keze, Itt élned, halnod kell. Ez a' föld, mellyen annyiszor Apáid' vére folyt; Ez, mellyhez minden szent nevet Egy ezredév csatolt. Itt küzdtenek honért a' hõs Árpádnak hadai, Itt törtek össze rabigát Hunyadnak karjai. Szabadság! Itten hordozák Véres zászlóidat, 'S elhulltanak legjobbjaink A' hosszu harcz alatt. És annyi balszerencse közt, Olly sok viszály után, Megfogyva bár, de törve nem, Él nemzet e' hazán 'S népek' hazája, nagy világ! Hozzád bátran kiált: "Egy ezred évi szenvedés Kér éltet vagy halált!" Az nem lehet, hogy annyi szív Hiába onta vért, 'S keservben annyi hû kebel Szakadt meg a' honért. Az nem lehet, hogy ész, erõ, És olly szent akarat Hiába sorvadozzanak Egy átoksúly alatt. Még jõni kell, még jõni fog Egy jobb kor, melly után Buzgó imádság epedez Száz ezrek' ajakán. Vagy jõni fog, ha jõni kell, A' nagyszerû halál, Hol a' temetkezés fölött Egy ország vérben áll. 'S a' sírt, hol nemzet sülyed el, Népek veszik körûl, 'S az ember' millióinak Szemében gyászköny ül. Légy híve rendületlenûl Hazádnak, oh magyar, Ez éltetõd 's ha elbukál, Hantjával ez takar. A' nagy világon e' kivûl Nincsen számodra hely; Áldjon vagy verjen sors' keze, Itt élned, halnod kell.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 23, 11:07:07 írta kornel1992 »
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #344 Dátum: 08 okt 23, 15:01:49 » |
|
Serj Tankian- Elect the dead Arms are raised above the sky, But all I want is me... You are there beside the night, But all I want is me, All I want is me... Love we know, Comes from inside, But all I want is me, All I want is me... Death we know, Come to us alive, But all I want is you... Death we know, Comes to all of us alive, But all I want is you, All I need is you, All I want is you... Hmmhmm...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|