24 nov 16, 22:41:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Szerintem a kérdés egyértelmű, ti mire szavaztok, ki/melyik szervezet a főgonosz a Narutoban? X)
Orochimaru - 97 (17%)
Hebi / Taka - 9 (1.6%)
Kabuto az UltimateEvilOne! X) - 49 (8.6%)
Tobi (Akatsuki) - 366 (64%)
Danzou - 15 (2.6%)
Sasuke - 36 (6.3%)
Összes szavazó: 527

Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 26
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki a főgonosz és miért?  (Megtekintve 82029 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #45 Dátum: 07 aug 09, 16:02:16 »

Nos, a mostani tények tudatában én... Tobira szavaztam.  Nevet Bár lehet, hogy rossz húzás volt, hiszen Tobi jó fiú, de mostanság a mangában nagyon úgy néz ki, hogy ő lesz a leggonoszabb gonosz. ikszdé  Nevet Habár....  ???
Naplózva

Black
Vendég
« Válasz #46 Dátum: 07 aug 14, 17:12:57 »

Szerintem Orochimaru >Nevet Végül is azért kezdődőt el az egész shippuuden.Hogy vissza hozzák Sasuke-t.
Ha nem lett volna Orochimaru akkor talán nem is lenne Shipuu :'( de ez csak feltételezés...
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #47 Dátum: 07 aug 14, 17:59:55 »

Moderátor:
1 hsz törölve Saphira-tól: nem témába illő hsz.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Kazama
Chuunin
*

« Válasz #48 Dátum: 07 aug 19, 13:05:13 »

Így utólag könnyű volt okosnak lennem, de én Tobira szavaztam.
Naplózva

Yondaime fanklub tag kacsint

Yondi 4ever Mosolyog

D.Gray Man fan és manga fordító
naruto005
ANBU újonc
*

BANKAI!!!

« Válasz #49 Dátum: 07 aug 21, 08:38:52 »

És mi lenne ha Kakashi vagy Sakura lenne főgonosz!!Vagy maga Naruto!!!!!
Vagy ha ők se akkaor Sasuke!!
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 21, 08:41:33 írta naruto005 » Naplózva
D!-chan
Vendég
« Válasz #50 Dátum: 07 szep 08, 18:13:05 »

Szerintem az Akatsuki Führere a leggonoszabb! Elvégre eléggé nagy evil personalityval kell rendelkeznie, ahhoz, hogy egy ilyen szervezetet hozzon létre!
Naplózva
yupi
Kezdő Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Pein is Invincible

« Válasz #51 Dátum: 07 szep 25, 09:44:49 »

a végén úgyis Kabuto lesz a főgenya:D mondjuk én azé Tobira szavaztam.. de lesz ott vmi jóóón agy csavar Nevet
Naplózva

jaina
Chuunin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

A kétely a bölcsesség kezdete!

« Válasz #52 Dátum: 07 szep 25, 10:56:12 »

Én összetettben szavaztam az Akatsukira. Bár nem tudnám pontosan eldönteni...Elvégre nézőpont kérdése...meg aztán ( bár lehet csak az én agyam szüleménye...) mi van, ha van aki magát az Akatsukit, mint szervezetet a háttérből irányítja? Vagy éppenséggel csak vár meghúzódva a sötétségben és mihelyt az Akatsuki elvégezte a piszkos munkát lecsap rájuk, lenyúlja a démonokat és és irdatlan nagy káoszt teremt...persze ezek mind csak elméletek..., de ha belegondolok, hogy fél éve meg voltam győződve róla, hogy Orochimaru a főgonosz, tényleg bármi megtörténhet...
Naplózva

Lehet, hogy a gyilkos galóca is finom, mégsem eszed meg...
R4z0r
Kezdő Jounin
*

« Válasz #53 Dátum: 07 nov 26, 23:18:32 »

Akatsuki végülis ki más a shipp idáig teljesen azokrol szól
Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #54 Dátum: 07 nov 28, 18:26:30 »

Az a helyzet hogy a Naruto (Shippuuden) animében egyáltalán nincs főgonosz. :-X
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #55 Dátum: 07 nov 28, 20:11:24 »

nah most akkor szerintem nincs főgonosz, mondjuk úgy, hogy ki-ki gobnosz, a maga módján. Lássunk egy kis rendszerezést:

Orochimaru:
Orochimaru alapból negatív karakter, már Konohában is gonoszkás volt, még egészen kicsiny korában is. Elsősorban a sima Narutoban találkozhatunk vele, és ő indítja el a nagyobb küzdelmeket, a Halál erdeje után már szinte körülötte forog a történet, ha azt vesszük, hogy ki a gonosz. Narutoék őt akarják legyőzni.  Hát kb. ha nagyon muszáj mondani valakit, akkor a sima Narutoban ő a főgonosz.

Akatsuki:
A Shippuudenben Oro helyét szépen átveszik az Akatsuki tagok. Gonoszak, erősek, ki-ki a maga módján. Szép számmal akad tag. És bármennyire is furcsa, ők is kötődnek részben Orohoz, DE(!) már ők is el akarják pusztítani. Itt megint Orochimarura lyukadunk ki, de a Shippuuban akkor sem Oror a főgonosz, hiszen az Akatsuki nagyobb feladata inkább a Jinchuurikik megszerzése, mintsem Orochimaru elpusztítása(persze ez nem jelenti azt, hogy Oroval nem törődnek). Emellett mégsem mondom, hogy ők a főgonoszak, mert...

Akatsuki Leader:
Az Akatsukinál nem feledkezhetünk meg arról, hogy egy szervezet, melynek kell egy vezető is. A Leader(Pein) szerepében meg is találhatjuk azt a gonosz vezetőt, akinek a lelkében van annyi feketeség, hogy ilyen sok gonosztevőt, és egy igen híres, rossz szervezetet képviseljen. A jelenlegi állás szerint, ha a Shipuunál is muszáj választani, őt(és persze az Akatsukit, de mivel ő a Leader, inkább őt) jelölném meg, mint főgonoszt.

Hebi:
Hebiben nem sok gonoszágot látni. Hiszen ők nem akarnak senkinek sem ártani komolkyabban, legalábbis a pozitív karakterekbnek nem, csupán egy erősen negatív karaktert, Itacvhit szeretné megölni vezetőjük, Sasuke. Suigetsuban van némi gonoszság, hiszen, mint láthattuk, képes kínzásra. Karinról nem sokat tudunk, míg Juugoonak is van egy rossz énje, egy gyilkos. Talán ő a leggonoszabb, meg Sasuke. Ha a konohaiakat, Narutoékat, vagy akármelyik jó karaktert nézünk, a jelenlegi ismeretek alapján nem veszélyesek rájuk, így nem nagy az esély arra, hogy főgonoszok lesznek.

Haku és Zabuza:
Már az elején meghaltak. Keveset szerepeltek, majd haláluk előtt jó útra tértek. Semmiképpen sem ők, talán még Zabuza lehetne, de ő sem.

Gaara, Kankurou, Temari:
Gaara kegyetlen gyilkos volt, és Oro feltűnéséig, tényleg volt egy kis főgonosz kinézete. Bárkit meggyilkolt, aki az útjába állt, még Temari és Kankurou is féltek tőle. A Halál erdeje után, amikor úgy tűnt, Oror nem lesz többet, megint nagyobb félelemet kelthettek a pozitív karakterekben. Aztán Naruto a jó útra terelte őket, főleg Gaarat, hisz tudjuk, hogy Kankurou és Temari voltaképpen nem voltak gonoszok, csak a falujuk és a Hang szövetkezése miatt csak a dolgukat tették. Nem főgonoszok.

Hang 4:
Oror csatlósai. Csak Orochimaru parancsait követték. Ki tudja, talán ha nem lettek volna Oro csatlósai, akkor lehet, hogy a jó úton haladva akár Narutoék segítői is lehettek volna.

Kimimaro:
Az a helyzet, hogy bármennyire is negatív karakter, mégsem mondanám, hogy gonosz. Tisztelte, szerette Orochimarut, s talán nem is tudta, hogy Oro voltaképpen gonosz. Segített az egyetlen olyan embertnek, aki őt is emberszámba vette, gondozta, és végül megpróbálta a gyógyulását is elősegíteni. Mindent megtett, hogy Oronak segítsen.

Kabuto:
Oro kémje, tehát nem kell túlragozni. Orochimaru parancsait követve cselekedett általába, BÁR ez néha változott, volt, hogy a saját útját járta. Most, kissé elmebetegként, félig Orochimaruként(lehet, hogy egyszer tényleg életrekel Oro Kabutoban), talán gonoszabb, mint volt, de nem nagyon kelt bennünk olyan érzést, hogy világrengető gonoszságot művelne, vagy megölne egy általunk ismert pozitív szereplőt.

Ehh, de hosszú lett. Remélem valaki elolvassa, és nem kellett 10 percet fáradoznom vele a semmiért. :-X
Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #56 Dátum: 07 nov 28, 20:19:07 »

Szerintem a Naruto, túl hosszó ahhoz, hogy egy központi főgonoszt meg lehessen állapítani. A Naruto minden szakaszának megvan a maga aktuális főgonosza, akit épp le kell győzni.
Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #57 Dátum: 07 nov 29, 16:57:24 »

Csak annyit szeretnék mondani, hogy Ben Tobit kihagyta.
Bár róla csak azt lehet mondani hogy az Akatsuki tagja, és valamilyen szinten vezetője, aki birtokában van a Sharingannak, és a pozitív karakterekre (szvsz főleg Kakashira) nagy veszéllyel lehet.

Végül viszont Itachit jelöltem, be mert Sasuke őt akarja megölni, az Akatsuki tagja, és ő győzte le Orochimarut --» aki kilépett az Akatsukiból, és megalapította a Rejtett Hang falut.

Minden gonoszhoz kapcsolódik, és Narutoék is valamilyen szinten rá vadásznak.
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 29, 16:59:58 írta matten » Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Mangekyou Sharingan
Vendég
« Válasz #58 Dátum: 07 dec 05, 20:29:47 »

Itt Tobi lesz a főgonosz sztem. Sztem csak játsza a hülyét, hogy megtévesszen mindenkit
Naplózva
Rei-kun
Akadémiai tanár
*

« Válasz #59 Dátum: 07 dec 06, 06:12:34 »

De nagyon jól játsza... Nos én végülis a gonosz gyűjtő csapatra szavaztam.
Naplózva
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 26
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins