24 nov 16, 05:45:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Szerintem a kérdés egyértelmű, ti mire szavaztok, ki/melyik szervezet a főgonosz a Narutoban? X)
Orochimaru - 97 (17%)
Hebi / Taka - 9 (1.6%)
Kabuto az UltimateEvilOne! X) - 49 (8.6%)
Tobi (Akatsuki) - 366 (64%)
Danzou - 15 (2.6%)
Sasuke - 36 (6.3%)
Összes szavazó: 527

Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 26
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki a főgonosz és miért?  (Megtekintve 81812 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Mistich
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #300 Dátum: 10 júl 18, 22:31:32 »

áh seeway beírta elém xD
teljesen igazad van,de ha nem lenne sharinganja akkor nem kéne marcsinak a test.
Naplózva

biyakingan
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #301 Dátum: 10 júl 18, 22:43:32 »

Megfogadom és újranézem mert kb egy éve láthattam.

Kicsit megkopott.
Naplózva

Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #302 Dátum: 10 júl 19, 00:09:41 »

Szerintem a főgonosz Sasuke.

Hm. Én is így gondolom.
Miután Itachit megölte és megtudta az igazságot, ahelyett, hogy próbálna a bátyja "kívánsága" felé hajolni, pont az ellen szegül.
Naplózva

balon
Chuunin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #303 Dátum: 10 júl 20, 00:19:34 »

aizen hol van? Gondolkozik
amugy én tobit nyomtam ki más lehetne a többiek még gyengék ehez a szerephez, kivéve aizent  Pojén
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #304 Dátum: 10 júl 20, 09:05:38 »

Tisztázzuk. Aizen a Bleach egyik szereplője és kisebb gondja is nagyobb annál, hogy átjöjjön a Naruto világába. Válassz olyat, aki legalább ebben a világban található Nevet
Naplózva
Flash
Akadémiai tanár
*

Don't mess...with the Uchiha

« Válasz #305 Dátum: 10 júl 20, 09:32:19 »

De ma már Aizen irányít mindent, Tobi is miatta támadja konohát, következő fejezetbe Tobi miután a rasengan után fölkel majd azt mondja: Pont ahogy tervezTE (Aizen).
Viccet félretéve szerintem igazi fő gonosz nem lesz mert az maga a gyűlőlet ami irányítja a ninja világot..bla bla gondolom mindenki ismeri Nevet
Fő ellenség lesz, Madarát tartom esélyesnek erre a szerepre.
Naplózva

USasuke
ANBU újonc
*

« Válasz #306 Dátum: 11 ápr 01, 23:39:06 »

orochimarut és danzout mondanám mind2 alattomos és mással végezteti el a piszkos munkát
Naplózva
biyakingan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #307 Dátum: 11 ápr 06, 22:11:37 »

amúgy mennyi rá az esély hogy a végén Oro visszatér???
mert ha megint felbukkan erősebb ként akkor már tuti Ő rá tenném a voksomat Tobi helyett.
Vagy az is lehet hogy maga Rikodou Sennin irányít mindent a háttérből Konohamarunak öltözve ikszdé
Naplózva

Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #308 Dátum: 11 ápr 07, 04:53:40 »

Egyértelműen tobi, mert neki nem csak az eszközei, hanem a céljai is rosszak.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #309 Dátum: 11 ápr 07, 10:22:42 »

Ez nem teljesen igaz, ő is csak békét akar a saját, egyedi módszereivel. Szerintem semmivel nem rosszabb a régi Nagatonál, a céljuk ugyanaz volt, mindkettejük esetében a bevetett eszközök voltak problémásak. Mindazonáltal én is őt tartom jelenleg főgonosznak, remélem nem Kabuto lesz az. Neki viszont semmi különleges célja nincs, kicsit erősnek érezném hogy "túlnőjön" Tobin. Főleg hogy a kezdetekben Kakashival volt egy szinten, ha innen nézzük a mostani ereje is túlzás számomra. Még akit szívesen látnék eme "poszton" az Orochimaru. A karakterét sose kedveltem különösebben, de nála jobb főgonoszt alkotni majdnem csak lehetetlen. A céljai, a viselkedése, és az ereje miatt is tökéletes lenne a erre a "címre", csak kérdés Kishi vissza szeretné-e hozni. Bár véleményem szerint a manga végére mindhárom Sannin el fog hullani, de ez nem tartozik teljesen ide.

Sasukének egy szerencséje van. A Sharinganja. Egyébként Sasuke teste már Orochimarué lenne és pedofilkodhatna kedvére a vén kujon ikszdé

Másfelől nézve, ha nem lenne Sharinganja nem is kellett volna Orochimarunak Sasuke, így az Uchiha szempontjából a végeredmény ugyanaz.
Naplózva

Lucy-chan
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #310 Dátum: 11 jún 23, 11:37:53 »

szerintem majd a Hold , mert hagyni fogja magát h Tobi róla irányithassa az embereket xd na jó am Orcsimarcsi az aki téll gonosz volt mert benne egy szemernyi jó indulat nincs .csak maga miatt tette azt a sok hülyeséget .szerintem Gondolkozik
Naplózva
Lucy-chan
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #311 Dátum: 11 júl 03, 13:19:14 »

Jaja sztem se lenne rossz Kabuto ha nem lenne ott neki Orcsimarcsi hM:) hisz csak Marcsinak akar segíteni:D
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #312 Dátum: 11 júl 04, 06:28:42 »

Nem is tudom, szerintem Madara nem gonosz... Hisz szerintem is a békéért harcol az egy dolog hogy emiatt kénytelen áldozatokat hozni...

Aham... Pein "sem volt" gonosz, csak éppen bárkivel végzett a célja érdekében. Ezzel a módszerrel csak újabb Peineket hozott volna létre.

Ez az "áldozathozatal" meg furcsa dolog. Ha Tobi túllő a célon, akkor annyi áldozat lesz, hogy senki sem marad, aki élvezhetné a békét.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

« Válasz #313 Dátum: 11 júl 04, 10:39:31 »

De akik Orochimarura vagy Dnzoura vokspltak rakják már másra mert azoknak  már rég kampec!!!!!
Naplózva

steelshinobi
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #314 Dátum: 11 júl 04, 12:20:08 »

Szerintem Danzot, Orochimarut és a Hebi/Takát már ki lehetne venni a szavazásból. Danzo halott, a Hebi/Taka feloszlott, Orochimaru pedig Kabutoban "él tovább". Egyértelmű, hogy a főgonosz a Kabuto-Madara-Sasuke trióból fog kikerülni hacsak Kishimoto nem hoz be egy újabb gonoszt, de ennek igen kicsi a valószínűsége.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 26
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins