24 nov 16, 04:56:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Szerintem a kérdés egyértelmű, ti mire szavaztok, ki/melyik szervezet a főgonosz a Narutoban? X)
Orochimaru - 97 (17%)
Hebi / Taka - 9 (1.6%)
Kabuto az UltimateEvilOne! X) - 49 (8.6%)
Tobi (Akatsuki) - 366 (64%)
Danzou - 15 (2.6%)
Sasuke - 36 (6.3%)
Összes szavazó: 527

Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 26
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki a főgonosz és miért?  (Megtekintve 81799 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #285 Dátum: 10 jún 19, 14:28:14 »

Viccen kivül de tetszene egy ilyen fordulat hogy Naruto Sakurát választja és Hinata bekattan és Konoha felé fordul Nevet Ezzel a fordulattal aztán érdekes lenne a manga Nevet

Amúgy a főgonosz Tobi. Kihasználta Nagatot aki semmi rosszat nem tett és most sasuke-t használja ki. Össze vissza hazudozik , meghülyiti sasuke-t és egy oriási genjutsuba akarja taszítani a világot.

Sokat gondolkoztam amúgy hogy Orochimaru vagy Tobi DE. Orochimaru alapvetően egy normális gyerek volt de túl sok halált és szörnyüséget látott ( kezdve a szülei halálával ) amiktől teljesen meghibbant.
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #286 Dátum: 10 jún 22, 21:51:51 »

Kihasználta Nagatot aki semmi rosszat nem tett

Kacc Kacc... Meg Gaara se tett soha semmi rosszat? persze >.<
Szerintem a főgonosz Zetsu aki megeszi majd Tobit és Sasuket is majd a végén  Ördögi
Viccen kívül Tobinak voksoltam a főgonosz címet , mert aktuálisan ő az aki minden szálat mozgat a Ninjavilág ellen.
Naplózva
Murcik
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Béke csak akkor lehet ha előtte háború van.

« Válasz #287 Dátum: 10 júl 15, 07:02:44 »

szerintem tobi nemlehet a főgonosz mert Kabuto láthatólag erősebb nála(manga 490) és egy főgonosznak nagy ereje van egy csettintéssel porrá zúz stb stb stb de tobitól mit láttunk egy 5 cm-ről való beszívás és egy átmenés ami kb egy sima helyettesítő jutsunak felel meg
Naplózva
Genesis_16
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #288 Dátum: 10 júl 15, 10:34:30 »

a főgonosznak nem muszály nagy erő
szerintem attol lesz valaki főgonosz ha:
-jó csatlósai vannak (erősek)
-jó stratéga
-előre látó
-és van terve
és igy egyértelmű hogy tobi az hisz sok embert befolyásol pl: nagato sasuke
Naplózva

“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)

“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott:
- Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét?
- Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?”
(ismeretlen szerző)
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #289 Dátum: 10 júl 15, 12:23:45 »

Szerintem meg Tobi nem gonosz. Ő csak békét akar, mint ahogy Pein vagy Itachi csak van egy saját igazsága, ami szerint él. A történet szempontjából ő csak a fő ellenség lehet.

A topik kérdése alapvetően arra irányul, h ki lehet a fő fő fő ellenség, de szigoru szemszögből nézve, a cimből kiindulva, igazán gonosz szereplő a Naruto világában Orochimaru.
Naplózva

Genesis_16
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #290 Dátum: 10 júl 15, 14:02:48 »

Orochi meg csak tanulni akart jutsukat akkor ő se gonosz igaz:D
De Tobi aki feltételezhetően madara eszméit vallja s ezért megveti a világot és egy genjutsuba akarja taszitaqni azt ami hát nem szép dolog szoval ő a gonosz:D
Naplózva

“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)

“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott:
- Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét?
- Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?”
(ismeretlen szerző)
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #291 Dátum: 10 júl 15, 16:23:52 »

Ez abszurd. Tanulás indokán nem lehet 100 számra elfogni az embereket, megkinozni, kisérleti nyulnak felhasználni, kénye kedve szerint mutálni, avagy lelki ismeret nélkül pl 60 gyerekbe idegen DNS-t beültetni. Egy önző és abszolut haszontalan célkitüzés véget rontja meg a világot. Ez az igazi gonoszság.

Tobi megveti a világot? omg? Nemvet nem emlitek, de volt pl egy XX századi német festő gyerek, aki meg másokat vetett meg, de ő vmilyen okból ártott nekik, nem pedig megpróbált, akár kontroll alatt békében élni velük ^^
Naplózva

biyakingan
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #292 Dátum: 10 júl 18, 20:25:36 »

Szerintem a leggonoszabb Orochimaru, mert nincsen mentség hogy miért gonosz/démoni és idegbeteg állat aki élvezi mások szenvedését.

De nem ő a fő gonosz mert gyenge. egy csomó hiányossága van.
De Madara uchiha az aki az összes szálat a kezében tartja és a kezdetektől ő játszotta a főbb szerepeket a háttérben.
Valamint ő az érinthetetlen akinél lehetsz erősebb de nem ölheted meg. ráadásul alattomos és tapasztalt hazudozó.

És az hogy Kabutó lenne a fő gonosz???
Hát lehet hogy erős de nincsen semmi messzebb mutató terve vagy célja. Még ha ördögi is, akkor sem veheti fel a fő gonosz szerepét.
Naplózva

Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #293 Dátum: 10 júl 18, 20:37:27 »

Attól tartok mi nem ugyanazt a mangát olvassuk.

Orochimaru gyenge??? Az az Oro, akinek Yamata no jutsuja, Edo tensei van, lazán átváltozik a full fehér kigyóra, fizikailag gyakorlatilag sebezhetetlen?  Hmm?

Az h a maszkos az Madara vagy nem nem tudjuk, de tény, h Kabuto Orotól kölcsönvett ereje is teljesen bef*satta. ^^
Naplózva

biyakingan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #294 Dátum: 10 júl 18, 21:59:21 »

Oronak inkább sok csakrája van mint hogy jól használná hiszen sasuke lazán feldarabolta. Ördögi

És a Tobi Madara párhuzamról meg annyit hogy én nem tul sokat olvasom a mangát és az infók nagy részét a wikipédián olvasom ahol azt állítják hogy tobi madara. De még megnézem az angol wikin is. smirksweat
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #295 Dátum: 10 júl 18, 22:06:37 »

A Wiki az akkora egetrengető baromság, semmi normális nincs benne. Én már olyat is olvastam ott h Pein Naru apja.

Sasuke feldarabolta, LOL. Láttad te a harcot, Sasuke már megbénult, ha Oro nem a testre hanem gyilkolásra megy, Sasunak régen vége.
Naplózva

biyakingan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #296 Dátum: 10 júl 18, 22:09:53 »

segítenél azt megkeresni mert egészen másmilyen harcot találtam csak amiben saske rátámadt orora amikor nyalta a sebeit, feldarabolta az elegánsan távozott.

Ha megtennéd pls linkeld
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #297 Dátum: 10 júl 18, 22:20:07 »

Oronak inkább sok csakrája van mint hogy jól használná hiszen sasuke lazán feldarabolta. Ördögi

És a Tobi Madara párhuzamról meg annyit hogy én nem tul sokat olvasom a mangát és az infók nagy részét a wikipédián olvasom ahol azt állítják hogy tobi madara. De még megnézem az angol wikin is. smirksweat
Az szándékos volt uygebár, és egyébként is, például Alucardot láttad úgy különösebben védekezni valaha? Nekik nem szükséges iylen hüyleségekkel foglalkozni Nevet

Melelsleg, mint modntam, a sérülések elszenvedése többé-kevésbé szándékso volt, ott pont a "súlyos" sérülések kelelttek ahhoz, hoyg Sasuke kéynelmes vacsi legyen, miutána  fehérkígyó mérge egészen megbénította.. csak aztána  sharingan kicsit bekevert a szertartásnál, azaz megakasztotta.. ettől fügegtlenül ezzel csak anynit ért el, hoyg Orochimaru csendben várakozott benne.

Ha Orochiamru ott úgy akarja, Sauske halott, és még ha ezt nem is evszsük fiygelembe, legfeljebb döntetlen, emrt egyikük sem érte el jobabna  célját mint a másik, úgyhogy oylan következtetést abszulút nem lehet levonni, ami Sasukét, az akkorit, bármivel is akár Oro' szintje közelébe juttatja.

amit az idézet hsz után írtál, sajnos nem siekrült elolvasnom
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 18, 22:23:42 írta STM » Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #298 Dátum: 10 júl 18, 22:28:54 »

Szerintem a főgonosz Sasuke. Nem! Nem azért mert utálom. egyszerűen azért, mert Naruto a főhős és a végső harc majd Sasuke és Naruto között lesz meglátásom szerint. A többiek addigra pedig hírben sem lesznek, nemhogy főgonoszkodjanak. A wiki-t, vagy bingobookot, vagy mittomén hány ilyen baromság van nem tartom hitelesnek. Nem Kishimoto Masashi szerkeszti ezeket a weboldalakat. Én jobban szeretek elmerülni ebben-abban a témában és kigondolni a saját elméletem. Sasuke valóban rátámadt Orochimarura legyengül állapotban (micsoda gavallér tett Pojén), majd Orochimaru elhagyta a "pót testét" és eredeti alakban szállt szembe Sasukével. Erre azért volt szükség, mert Sasuke valóban feldarabolta, viszont ez kapóra jött Orochimarunak a test átvételhez. Itt Orochimarunál a pont. Sasukének egy szerencséje van. A Sharinganja. Egyébként Sasuke teste már Orochimarué lenne és pedofilkodhatna kedvére a vén kujon ikszdé Nézd újra azt a részt és ne egy fanmade baromságot, amv-t vagy hasonlókat. Az eredeti részt nézd meg Mosolyog
Naplózva
seeway
Gennin
*

« Válasz #299 Dátum: 10 júl 18, 22:30:40 »

De ott volt a sharingan és pont az miatt akarta következő testnek...többi az igaz.
Naplózva

...
...
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 26
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins