AsSasuke
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #195 Dátum: 09 jan 05, 20:34:39 » |
|
Akatsukire nyomtam, de szerintem Sasukeeeeee. DE lehet még változik ez a döntésem:D
|
|
|
Naplózva
|
Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
rocklee1992
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #196 Dátum: 09 jan 07, 18:18:44 » |
|
Szerintem már a "főgonosz" Sasuke mivel nem hiném hogy megváltozna bár nem lehet előre tudni de remélem a legvégén egy jó kis Naruto vs Sasuke harc lesz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 07, 18:19:43 írta rocklee1992 »
|
Naplózva
|
" Azon a napon, amikor ugyanilyen szemeid lesznek" Gyere utánam"
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #197 Dátum: 09 jan 08, 15:20:10 » |
|
biztos hogy lesz naruto vs saske harc. ami sztem kb olyan szintű volt mint az ősharcok amik a konoha alapitása elött folytak.
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #198 Dátum: 09 jan 12, 20:48:13 » |
|
Nos eredetileg szinte biztos vagyok benne, hogy a minden technikát ismerő, szinte elpusztíthatatlan Orochimaru volt a főgonosz, de ahogyan kicsit Jackosra vette Kishi vele a figurát olyan szinten utálni kezdték (főleg a szülők), hogy ki kellett iktatni a mangából, ekkor került a képbe Tobi, aki ugye Madara. Ő viszont ellent mond a Naruto szellemiségének, hogy az előző generáció gyengébb mint az újabb, merthát, kikapott az első és a 4. hokagétól is. A végső harc szinte biztos, hogy Naruto és a Kyubi közt lesz, de Szöszke is fontos szerepet fog még kapni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fox
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #199 Dátum: 09 jan 12, 23:54:40 » |
|
Én nem zárnám ki orochimarut a lista éléről mert ha egyszer még lesz olyan, hogy naruto és sasuke egy oldalon harcol akkor oro visszatér és együtt le kell nyomniuk. De majd kishi megmondja a frankót.(ill. megrajzolja)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 12, 23:55:18 írta Fox »
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #200 Dátum: 09 jan 14, 03:26:56 » |
|
hátugye kinek mi a rossz és ki honnan nézi.. háazén szempontombol a legrosszabb ember most Danzou.. hisz ő az aki a háttérben tervezget...patkánykodik.. és orvul hátulrol támad ha tud..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #201 Dátum: 09 jan 14, 19:36:38 » |
|
Na igen Danzou egy mocsok az már biztos. Viszont én Madara/Tobi-ra szavaztam. Persze mindig lehetnek akár még nála is erősebb és gonoszabb ellenfelek. Nem egyszerű ez a téma hiszen mindenkinek más és más dolog miatt gonoszabb ez vagy az a karakter. Szóval a lényeg hogy nekem Tobi aztán Danzou a legunszimpatikusabbak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #202 Dátum: 09 jan 17, 20:11:56 » |
|
igen, szerintem is érdekes... mert ez az egész nézőpont kérdése! most melyik a gonosz oldal? aki kiirtat egy klánt mert nem akar háborút , vagy aki a családját ért tragédia miatt akar bosszútállni azon...:S nehéz ügy.
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #203 Dátum: 09 jan 17, 20:24:39 » |
|
Én Tobira szavaztam. Sztem ő a főgonosz, mert vmi hátsó szándékkal is rendelkezik és lehet,hogy Sasukét meg el akarja "hódítani", hogy az ő szolgálatában legyen. Akatsuki Leaderre egyértelműen nem szavaztam, mert ő igazán csak a démonokat, főleg Nauto démonját akarja, de Tobi ( Madara Uchiha) sztem az egész világot.
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #204 Dátum: 09 jan 25, 16:17:23 » |
|
Csak emlékeztetnélek, hogy azért kellenek neki a démonok, hogy "békét hozzon a világra". Egyszóval ugyanaz a célja mint madarának!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #205 Dátum: 09 jan 25, 17:35:07 » |
|
Hát én igazából nem tudom eldönteni mert pein is valamilyen szinten ő is főgonosz, de tobi az aki a szálakat mozgatja és azért csak ő az akatsuki vezére, nekem igazából mind a kettő főgonosz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #206 Dátum: 09 jan 26, 11:32:24 » |
|
Én szerintem még senkire sem kéne ráilleszteni a fő gonosz jelzőt. Mivel akár 4 lehetséges jelölt is van, és mindháromnak van rá esélye, simán:
Madara: Állítólag ő az akatsuki vezére és pein-nek is ő parancsol! De mien kapcsolat van közte és pein között? Megviselte őt a kora? És még egy fontos: Ha az első hokage fénykorában le tudta győzni, akkor most 100 évesen lenne olyan nagy falat?
Pein: Titokzatos. Békét akar hozni a világra. Egyedülálló rinnegan dojutsu-ja van. A valódi teste erejéről semmit nem tudunk. Nade madara irányítja őt? Mi az igazi célja? Mien kapcsolat van közte és madata között?
Orochimaru: Véleményem szerint ő lett a legnegatívabban bemutatva.Viszont ismerjük be: nem volt a legerősebb negatív szereplő. És meg is halt. Nade, Kabutóban biztos hogy új életre fog kelni. Milyen erős lesz így? Mik lesznek a céljai? (Valószínűleg elég erős lesz, akár a legerősebb, mert ha nem lesz az, akkor nem lett volna értelme annak, hogy kabutó megmutatja magát orochimaru DNS-ével...)
Sasuke: Fejlődik, fejlődik... Nade könnyen befolyásolható. Viszont még fiatal. A manga eseménye még pár évig eltarthat. Addig még felfejlődhet a többi esélyes szintjére!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #207 Dátum: 09 jan 31, 17:07:41 » |
|
Kihagytad a sorból a Kyuubit. és szerintem ugyanúgy meg van az esélye a főgonosz jelzőre. még a chakrája is gonosz! és ahogy sokak állítják, szerintem is ő és Naruto közt fog eldőlni a végső harc.
|
|
|
Naplózva
|
[/url] "Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #208 Dátum: 09 jan 31, 17:54:53 » |
|
Moderátor: A Kyuubi no Youko (Kilencfarkú Róka) hozzáadva a szavazáshoz.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #209 Dátum: 09 jan 31, 18:25:46 » |
|
Korina: Szerintem a Kyubiiban a Káosz munkálkodik, és ezért mindent le akar rombolni, hogy így hozzon egy új folyást a világba. Mintha valahol lett is volna említva a Káosszal, de lehet, hogy csak én képzeltem bele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|