24 dec 04, 20:22:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 40
  Nyomtatás  
Szerző Téma: RPG- / Online RPG játékok (2 soros szabály!)  (Megtekintve 114188 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
DeatH
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #360 Dátum: 07 nov 22, 16:43:14 »

hmm a b.elf rugó szvsz nem jó párosítás, mert be-nek alapból kevés a hp-ja a rugónak meg kell a hp... Nevet
Naplózva
foobie
Gennin
*

« Válasz #361 Dátum: 07 nov 22, 17:00:32 »

hmm ezt honnan szed??? attól még h bf nem kevés a hpja -.- bf rugo 12 k hp val báttyám karija ... mondjuk 12 az nem a leg több  Mosolyog de akk is
Naplózva
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #362 Dátum: 07 nov 22, 17:10:04 »

Ezt onnan szedi hogy minden faj kap ugyebár alap pontokat az összes stathoz...és blood elf az asszem agilityhez meg intellect-hez kap többet(bár az agi-ban nem vagyok biztos). És hiába néz ki jópofa az orc rogue ha a faj maga alig kap agit kezdésnél...asszem a statpontok szerzése is úgy van megkeverve hogy kaszt után is kapod meg faj után is kapod szintlépéseknél szóval érdemes szétnézni karaktergenerálás előtt....de azért 1 ilyen dolog nem gyengíti le annyira a karit hogy ne lehessen vele játszani^^

Amúgy roguenak nem nagyon lényeges a hp...sok agi kell neki és kb ennyi Nevet , mivel az + %-ot parry-hoz, dodge-hoz és crit strike-hoz, és ez bőven elég is neki mivel nem tanknak találták ki^^. PvP-ben sem lényeges a hp mivel eléggé sokféleképpen tudja gyengíteni az ellent + sok stunnolós képessége van
Naplózva

Kakashi2673
Vendég
« Válasz #363 Dátum: 07 nov 22, 22:07:10 »

kössza linket....és amúgy kinek hanyas és milyen fajta karija van nekem pl. (mosz kezdtem) 5-ös Dwarf aki warrior....
Naplózva
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #364 Dátum: 07 nov 22, 22:08:11 »

Hát mivel a high rate-re regeltem így elég rövid idő alatt összeütöttem egy b.elf priestet aki épp 37-es...

Egyébként akit a kasztok tulajdonságai érdekelnek---> www.worldofwarcraft.hu  it eléggé részletesen le van írva
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 23, 06:18:21 írta Feo » Naplózva

kakashi_sensei
Vendég
« Válasz #365 Dátum: 07 nov 23, 14:59:34 »

hát nekem priest-em cask 1szer volt de nem jött be...igaz h shadow talentel vol de akkor is nekem nem tetszett meg...
Naplózva
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #366 Dátum: 07 nov 23, 15:08:44 »

Áh igen, ismét a régi jókedv wowozás közben...amikor a 70es gnome mage azt hiszi hogy attól lesz kemény ha megöli a 48-ast mert egy vele egyszintűvel nem bírna el^^...szánalmas
Naplózva

Kakashi2673
Vendég
« Válasz #367 Dátum: 07 nov 24, 12:09:42 »

és hunterrel hogy lehet bestiát szelidíteni hogy az enyém legyen????
Naplózva
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #368 Dátum: 07 nov 24, 13:10:22 »

Úgy hogy végigcsinálsz egy küldetéssorozatot amit a trainered fog adni(majd asszem 10es szinten) ha az megvan megtanítja a tame beast skillt és majd azzal tudod ezt megtenni^^
Naplózva

Kakashi2673
Vendég
« Válasz #369 Dátum: 07 nov 24, 13:15:46 »

aham....kössz...akkor elkezdek jobban felődni... Nyelvesít Nyelvesít Nyelvesít

és valaki nem  tudja hogy pontosan holt tok az elfek szigetén kívül jó ruhát és kést szerezni???
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 25, 13:48:00 írta Kakashi2673 » Naplózva
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #370 Dátum: 07 nov 25, 17:08:06 »

Persze, bármelyik instance-ban Nevet asszem elf terepen az első insta Ashenvale-ben van...zoram's strand-on öööö Blackfathom deeps vmi hasonló neve van. Ha még ott nem tartanál akkor nemtok mit mondani^^, vagy szerencséd lesz és dobnak 1 jót a mobok vagy vmi quest reward lesz
Naplózva

Kakashi2673
Vendég
« Válasz #371 Dátum: 07 nov 25, 17:28:37 »

kösszi.... Nevet Nevet Nevet Nevet

csak 1 kérdés az pontosan hol van...????...me nem naon találom a térképen.... ;D ;D
Naplózva
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #372 Dátum: 07 nov 25, 19:28:13 »

Hát Ashenvale az Kalimdorban van....szal elfekkel kezdőd az Telredor...1 kis sziget, ha ott végeztél Darnassus közepén van 1 rózsaszín portál. Az elvisz Rut'theran village-be onnan meg hajóval Darkshore-ba, Darkshore-ból meg csak 1felé lehet menni...az lesz Ashenvale Nevet
De egyébként ha játékközben nyomsz egy M-betűt akkor ott a világtérkép  ;D (jobb klikk zoom out^^)
Naplózva

Kakashi2673
Vendég
« Válasz #373 Dátum: 07 nov 25, 19:56:53 »

kössz most már minden világos akkor mek és megnézem.... Nevet Nevet Nevet
Naplózva
Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #374 Dátum: 07 nov 26, 19:43:24 »

Nekem van egy 35-ös rugóm, de most elakadtam, és egyáltalán nem tudok questelni mer minden piros  ;DHogy feljödjek gyorsaN  ;D
Naplózva
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 40
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins