Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #60 Dátum: 07 jún 27, 17:53:39 » |
|
IGEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!! JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ Az isten...aki ismeri nem kell magyaráznom, hogy miért ezt a játékot hívják a jó rpgk szülőatjának...és hogy miért hasonlít a legtöbb jó rpg játék erre a játékra Én anak ideén nagyon toltam, Hellben egy kicsit unalmas, meghát lassú a fejlődési rendszer...de istenem...hány egeret dobtam én ki emiatt
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #61 Dátum: 07 jún 27, 17:53:44 » |
|
Nem rossz játék, bár nekem a sima Star Wars 3 is bejött! Igazán cool azis főleg miután lepörgeted, megkapod Ben Kenobit és Darth Wader-t!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #62 Dátum: 07 jún 27, 17:56:20 » |
|
hát azt a játékot nem ismerem ittvan kép belöle ritka :DDDDDDDDDDDDDDDD amgy hellen fullos stuff nélkül nemsokra mész sajna
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 jún 27, 17:57:23 írta th »
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 07 jún 27, 18:00:03 » |
|
Nem a cuccaimmal volt a gond, csak Diablot még épp nem tudtam lenyomni, viszont a többi szörny meg gyerekjáték volt már és alig kaptam értük xp-t Ó, igen, Andariel néni a legjobban Mephistot szerettem...nem túl erős, de jó cuccokat dobált
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 jún 27, 18:00:56 írta Ritka »
|
Naplózva
|
|
|
|
Count Adyn
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 07 jún 27, 18:02:19 » |
|
Hihi nekemis egy lockom meg magem van most, mind2 BE természetesen:)
|
|
|
Naplózva
|
"Un vero cavaliere non lascia mai una signora"
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #65 Dátum: 07 jún 27, 18:08:07 » |
|
ha multiban jáccol pl tcp/ip sokkal jobban fejlődsz mert máshogy oszlik a tapasztalati pont
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #66 Dátum: 07 jún 27, 18:08:20 » |
|
Ritka inkább gyere majd Shadow MU -ra, persze magyart se hadjuk ott de ez mulisabb majd adok linket ha kérsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #67 Dátum: 07 jún 27, 18:14:05 » |
|
én abbahagytam a 2 -őt azért mert szereztem HACK programot, és minden karit kifullozva kipróbáltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #68 Dátum: 07 jún 27, 18:18:06 » |
|
A 70-es lock, az majdhogynem legyőzhetetlen, a Shaman 70-esen pedig teljesen legyőzhetetlen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #69 Dátum: 07 jún 27, 18:20:15 » |
|
Jaj az elsőt végigvittem mindkét oldallal, meg azt a potyautas kölyköt né nibri A másodikat eddig csak gonoszként játcottam ,csak szerintem ott a főellenség elég gyenge volt vala. Ha most nyáron kész lessz a fordítás, akkór ójra kezdem jó ként.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #70 Dátum: 07 jún 27, 18:21:05 » |
|
Ok, már töltöm...srácokén azt mondom, hogy ha télleg annyival jobbb, mint ahogy Gaarahun mondja, akkor ide telboltban...epedjünk le. Mert az elmondása alapján itt mindent meg lehet venni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #71 Dátum: 07 jún 27, 18:38:55 » |
|
Na ha már van WOW akkor legyen Lineage is , én személy szerint az Infinity szerveren játszom de aki még játszik vele az írhat. A Lineage egy nagy wow utánzat, de biztos jó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #72 Dátum: 07 jún 27, 18:44:52 » |
|
ááá az úgy nemizgalmas rúnaszavak unique stufok de pl bneten nem tucc csítelni ami nem is baj. én elég sokat jácottam bneten hazaértem diablo hazaértem diablo...függőség..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #73 Dátum: 07 jún 27, 18:46:00 » |
|
és még jáccasz vele? mert akkor lehet, hogy meggondolom és feltelepítem, anno én a netes játékot nem próbáltam ki...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #74 Dátum: 07 jún 27, 18:46:49 » |
|
Jaj az elsőt végigvittem mindkét oldallal, meg azt a potyautas kölyköt né nibri A másodikat eddig csak gonoszként játcottam ,csak szerintem ott a főellenség elég gyenge volt vala. Ha most nyáron kész lessz a fordítás, akkór ójra kezdem jó ként. te ha jól emléxem a múlthavi gamestar mellékleten rajta volt a magyarítás..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|