Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #270 Dátum: 07 júl 24, 23:36:33 » |
|
10 vámpírral megölsz mindenkit....
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #271 Dátum: 07 júl 24, 23:56:57 » |
|
az lehet...de ha az implosion master szinten van akkor a 10 vámpír nem sokat ér
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #272 Dátum: 07 júl 25, 00:01:14 » |
|
Én midig is order párti voltam. A titán a király.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #273 Dátum: 07 júl 25, 00:23:24 » |
|
10 vámpírral megölsz mindenkit....
Nemhinném Mondjuk bármilyen nekro lényt vagy pár Black Dragonnal nem túl sok sikerrel végezne Ennek ellenére igen a Vámpír Lord az egyik legszenyább egység. Nekem volt 70 darabom belőle, nah az már ütős Bár mondjuk a Zombinak nem túl sok értelmét látom abban a várban... ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #274 Dátum: 07 júl 25, 00:25:54 » |
|
Az a finom mikor a lovagod is vámpírt teremt.... (4 vámpír minden harc után...már nem is kell pénzt költeni..)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 25, 09:34:24 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #275 Dátum: 07 júl 25, 09:18:02 » |
|
Összevonásra került a sok-sok RPG játék egy témába. Mostantól az összes evvel kapcsolatos játékot itt lehet megtárgyalni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ss1d
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #276 Dátum: 07 júl 25, 10:15:22 » |
|
Jajj Cart de örülök neked ezt miért nem tudtad vólna 1-2 nap múlva csinálni Na a lényeg valaki segítsen és ha lehet siessetek mert játszani akarok A Line Age 2 vel szeretnék nyomulni de honnan tudok szerezni 1 loadert vagy 1 system mappát?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 25, 10:48:40 írta Ss1d »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #277 Dátum: 07 júl 25, 10:20:43 » |
|
oh...talán a Harry potter játékk beletartoznak ebbe a kategóriába Szal vanbastel mondta, hogy tudna segíteni...nosza itt egy kérdés A beszélő Gorgók hol a csudában vannak, mert már csak Dean kéne a DS-be és akkor reményeim szerint már tovább is juthatnék
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #278 Dátum: 07 júl 25, 10:41:13 » |
|
kettő van a viaductnál (egy a hídon egy meg a paved courtyardnál), egy van DADA terem felé menet, a többi most így nem ugrik be de én ezeket is fél óráig kerestem ha még eszembejut beleszerkesztem ohh eszembejutott mégegy, asszem amikor óratoronyból jössz ki mész egy ilyen félhomályos folyosón azt annál balra ki lehet menni egy kis erkélyre... az utolsó nemtom hol van de ha mész körbe hermione majd mondja hogy van a közelben
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 25, 10:44:14 írta vanbastel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi
Vendég
|
|
« Válasz #279 Dátum: 07 júl 27, 13:59:32 » |
|
Figyu srácok az Oblivion is ebbe a témába tartozik,mert akkor kérdeznék pár dolgot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #280 Dátum: 07 júl 27, 16:24:52 » |
|
Hát az Oblivion egyértelműen RPG, méghozzá a csúcskategóriába tartozik de sajnos nem tudok segíteni neked, mert nincs meg a játék....
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Pandy
|
|
« Válasz #281 Dátum: 07 júl 27, 20:02:44 » |
|
Valaki nem wowozik esetleg eredetin???? ha igen kérdésem lenne...remélem van valaki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi
Vendég
|
|
« Válasz #282 Dátum: 07 júl 28, 08:02:54 » |
|
Valaki szokott egyátalán Oblivionozni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 01, 13:10:39 írta Kakashi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #283 Dátum: 07 aug 01, 20:53:01 » |
|
én Játszok eredeti WOW -on ^^ nézétek meg ezt ( rem ide való ) http://www.youtube.com/watch?v=Cs1YmXlwoAQ akinek ez a játék bejön szóljon 100% ingyenes még teszt módba fut de jóóó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #284 Dátum: 07 aug 02, 06:31:05 » |
|
még mindíg nem értem, hogy miért jobb az eredeti, amin nem mellesleg fizetni kell, mint a tört... :-* már nemazért, de nem fogok havonta 3000Ft.-ot kiadni, hogy jácchassak, amikor ottvan a zetwork vagy a Freedome...szal...eredetin meg nagyon szemetek a swédek! az angolok rendben vannak...a németek meg bunkók! :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|