24 dec 05, 03:09:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 40
  Nyomtatás  
Szerző Téma: RPG- / Online RPG játékok (2 soros szabály!)  (Megtekintve 114267 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Slayer-Hunter
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #255 Dátum: 07 júl 20, 15:36:32 »

sebaj, viszont ha valaki jatszik High rate-s es C5-os vagy Interlude szerveren akkor az megnezne nekem, hogy a Paladin "Angelic Icon" nevu skillje miket es mennyire valtoztat a statokban? elore is koszi Nevet
Naplózva
Gaarahun
Chuunin
*

« Válasz #256 Dátum: 07 júl 21, 18:12:56 »

The All-Seeing Eye, ezzel a progival gyertek 89.229.14.17:29083
ra, itt van adminom és naon jó pályák vannak, ha valaki jönni akar szóljon és játszunk egy jót
Naplózva
Gaarahun
Chuunin
*

« Válasz #257 Dátum: 07 júl 22, 22:17:31 »

24 óra Nevet
öm van itt olyan map is ahol űrhalyóvla kell menni és szétszedni egymást Nevet és naon jól meg van csinálva Nevet
Naplózva
Csaba
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #258 Dátum: 07 júl 23, 10:47:50 »

Velem is valaki jöhetne duelt >Szomorú >Szomorú
Ha ismeri valaki a JKT szerver jöjön fel rá
Ez a nevem:<JKT>Csaba-JM    Nyelvesít Nevet
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #259 Dátum: 07 júl 23, 14:02:24 »

Nekem még PS 1-esen volt szerencsém az 1 és 2-höz, a 3. feltettem, de kb 3-4 óra alatt végigjátszottam, a 4. demoját játszottam, de megvan a teljes is, csak lusta voltam feltenni még (meg kevés a hely is :-X) az 5. kb 30 perccel a feltelepítés után le is lett szedve, mert annyira irányíthatatlan, hogy egyszerűen elment tőle a kedvem.
Naplózva

vanbastel
ANBU újonc
*

« Válasz #260 Dátum: 07 júl 23, 14:43:36 »

az 5 egy sz*r játéj. amellett hogy irányíthatatlan, elég unalmas fel le mászkálni a kastélyban persze lehet h ezt valaki élvezi, de mondjuk simán jobb lenne ha végigviszed a játékot azátn járkálhacc. a hp5ről nekem valahogy nem az jutott eszembe hogy most  kapod egymás után a feladatokat hogy ide meg oda menj, hanem a párbajok meg az izgalmas jelenetek. sokkal szivesebben repültem volna thesztrálokkal a minisztériumba (erre csak egy 5másodperces kisfilm volt) minthogy a húsgombócot felfelé gurítom a lejtőn hogy megetessem őket. olyan sok értelme van 10 percig b*szakodni a vingardium leviosával? ikszdé a kviddicset hiányoltam legjobban Szomorú oké hogy harry el van tiltva a végefelé de még ronnal is simán lehettél volna vagy ginny vagy akárki... az egész játék kb annyiból áll hogy találd meg a ds tagokat oszt csá. a minisztériumban a halálfalók ellen egy percig kellett futni, pegid esküszöm az sokkal izgalmasabb mint a csigalassú és irányíthatatlan harryt vezényelgetni a kastélyban...pff.. kb olyan a játék hogy 10 óra unalom, fél óra izgalmas feladat és kijátszottad
Naplózva
Gaarahun
Chuunin
*

« Válasz #261 Dátum: 07 júl 23, 14:58:57 »

inkább arra amire én, télleg jó mapok... majd ha jönnétek szóljatok  >Nevet
Naplózva
acid
VIP

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Au-chan??!

« Válasz #262 Dátum: 07 júl 24, 10:06:18 »

Az 1 kivételével az összessel játszottam, nekem mind tetszett, de legjobban a 3 kiege az armageddon's Balde Nyelvesít
Naplózva

Dei
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #263 Dátum: 07 júl 24, 12:22:49 »

én még az 1. részét is kipróbáltam...az se volt olyan rossz...bár elég kevés vár volt és a varázslatok használata is máshogy volt
Naplózva

Cingoku
Vendég
« Válasz #264 Dátum: 07 júl 24, 20:23:53 »

Eddig mindkét részt 2x végigvittem,nagyon ott van.
Ha minden igaz akkor készítenek 3. részt is.
Nagyon várom már kacsint
Naplózva
Kazama
Chuunin
*

« Válasz #265 Dátum: 07 júl 24, 21:17:10 »

Wow, van ilyen topik?   :heee?:

Azt hiszem nem túlzok, amikor azt mondom, hogy a Heroes of M. and M. a legjobb számítógépes játék, amiben idáig részem volt. Félre ne értse senki, sok játék megfordult már nálunk, extra szuper grafikával stb, de valahogy a heroes-ba beleszerettem  Mosolyog

Szvsz a legjobban sikeredett széria a HeroesIII A grafikája gyönyörű. A játék felépítése logikus és élvezhető, szóval csupa jót tudok róla mondani. A 4 grafikája csapni való, ahhoz képest, hogy állítólag jobb lett. De nagyon kis véznára sikerültek a szereplők, és leginkább a 2-höz hasonlít. Az 5-höz még nem volt szerencsém, de a képek alapján jó lehet.

Kedvenc váram a Rampart, és imádom a Gold Dragonomat, (meg az unicornomat, meg a pegazusomat, meg a fámat, meg a nyilasomat, meg a törpémet meg a kentaúromat) Nevet

Kis litánia vége.
Naplózva

Yondaime fanklub tag kacsint

Yondi 4ever Mosolyog

D.Gray Man fan és manga fordító
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #266 Dátum: 07 júl 24, 21:20:50 »

Nálam a kedvenc: a Nekromanták.., tűzvarázslattal fejlesztve! Verhetetlenek...Mosolyog Ja és én a varázslás miatt imádom! :-[
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Dei
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #267 Dátum: 07 júl 24, 21:22:14 »

nekem a 3-ból a kedvenc váram a Conflux meg a Tower

a kedvenc egységeim a Sharpsooter, Magic Elemetal és a Titan
Naplózva

acid
VIP

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Au-chan??!

« Válasz #268 Dátum: 07 júl 24, 21:43:49 »

a legjobb vár a Nekro. jó varázslatok, szivatós egységek és gyors építkezés Nyelvesít
Naplózva

Dei
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #269 Dátum: 07 júl 24, 22:07:01 »

a legjobb varászlat az implossion és a Town Portal...de még az Earthquake se rossz
Naplózva

Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 40
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins