Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #75 Dátum: 10 aug 01, 00:05:07 » |
|
Ova2t megnéztem most... Nagyon szomorú volt. Szóval amikor tényleg boldog lehetne Kenshin...Akkor is folytatja a kínokkal és fájdalommal teli vezeklő útját. Azt hiszem , Kenji emberként felülmúlta apját azzal , hogy a boldogság útjára lépett. Az is elég megható volt , ahogy Sanosuke elbúcsúzott Kenshintől. Érezni lehetett az utolsó ölelést...Sajnos a legendás harcos , meggyötörten , erőtlenül , de boldogan halt meg. Szerintem szép befejezése volt ez az OVA a Samurai X históriájának. Gondolom a manga azért idáig nem tért ki. Nah holnap megnézem a Moviet és elkezdem a mangát a Shishio era utántól. UI: Aki tud nem premiumos letöltést a Moviehoz nagyon szívesen fogadnám pmben a linket! Sajna sehol nem seedelik. Még a KickAssnél sem :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 01, 06:29:52 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #76 Dátum: 10 aug 02, 14:39:14 » |
|
Szerintem jobban járnál ha az elejétől fogva elolvasnád az egész mangát. Pár fontos dolgot megváltoztatott az anime verzió.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #77 Dátum: 10 aug 02, 16:35:32 » |
|
Igen, egyetértek rondárral, én is a manga elolvasását javaslom^^ Hihetetlenül jó dolgokat mulaszt el, aki csak az animét nézi meg (bár ismétlem, alig pár részt láttam^^"")
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 12 aug 10, 14:57:42 » |
|
Kedves rajongók. Létrehoztam egy jó csoportot az fb-n. Jelöljetek isminek és beveszlek titeket az ORO LANDBE Nevem: Arashi Kazeryu Daniel Stark. Várok mindenkit szeretettel
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #79 Dátum: 13 máj 10, 21:41:39 » |
|
Sok jót hallottam erről a sorozatról szóval meg szeretném nézni, csak annyi OVA-ja, specialja meg ki része van, hogy azt se tudom mihez kezdjek neki A sima sorozatból láttam eddig majdnem 20 részt, arra is kíváncsi lennék hogy ez(és a többi is) mennyire mangahű, és milyen sorrendbe kell nézni. Valaki ezeket le tudná írni nekem? A témában nem nagyon merek olvasgatni a spoilerek miatt.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #80 Dátum: 13 máj 10, 22:21:43 » |
|
A sorozatban akadnak fillerek, de a második (kiotói) fejezet után csak fillerek vannak. Az OVA-sorozat megtekintése a sima sorozat megnézése után ajánlott, mert lelövi a cselekményt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nuttika
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #81 Dátum: 13 máj 11, 10:04:00 » |
|
Hmm, a magam részéről csak ajánlani tudom Kenshin történetét, mert nekem nagyon a szívemhez nőtt. A manga olvasása folyamatban, de annak hála Watsuki-sensei fanja lettem. Előbb az animét ajánlom, utána a mangát, mert én a magam részéről olyan vagyok, aki puffogni kezd, ha az animében sok az átírás.
Az OVA-kal kapcsolatban: az olvastam valahol, hogy a második OVA-t maga a mangaka se fogadta el, mert igazságtalannak tartotta Kenshin sorsát.
Amúgy reménykedem benne, hogy egyszer kap egy új adaptációt és akkor a teljes manga megkapja... elvégre idén jön a Sailor Moon-nak is... (ez alapján lehet, hogy már csak pár év...)
|
|
|
Naplózva
|
"You're just gonna end up in some boring office job. Is that all you want out of life?..." “The sensation of trying to escape...but never being able to...I'm sure I felt that...that's...death” お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜) MAL & MML
|
|
|
Izma
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #82 Dátum: 13 jún 02, 11:18:44 » |
|
Pár hete kezdtem el nézni a sorozatot, most tartok a 69. résznél és az utóbbi pár hááát elég semmi volt, főleg a Shishioval való csatához képest. Most már a végéig ilyenek lesznek, vagy jön még egy érdekes, nagyobb történeti ív? Mellesleg nem tud valaki magyar fordítást a mangához? Nem vagyok valami jó angolból, így nem tudom olvasni az angol fordítást
|
|
|
Naplózva
|
Őrült...ez nálam a normális. Nem vagyok szemét, csak tényeket közlök. Az igazságnak kemény vasökle van és mindig a legfájóbb pontra súlyt le.
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #83 Dátum: 13 jún 02, 11:26:33 » |
|
Innentől már aszem végig fillerek vannak. Szerintem, ha unod, akkor ugord át és nézd meg inkább az ovákat, majd a moviet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #84 Dátum: 13 jún 03, 19:40:44 » |
|
A manga magyarul nem igazán olvasható rajongói fordításban, mert hivatalosan a Mangafan kiadó adja ki a sorozatot. Jelenleg a 12-13. kötetnél tartanak, azaz még a Shishio küzdelem előkészületeinél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #85 Dátum: 13 jún 03, 20:04:03 » |
|
Köszi a válaszokat, akkor szerintem elolvasom a mangát nyáron, aztán megnézem OVA-kat.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|