Akatsukis
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #120 Dátum: 11 dec 18, 13:37:12 » |
|
Vágom én és igazadvan Doshuval kapcsolatban de a másik kett ö nem volt erösebb az átlagnál.
|
|
|
Naplózva
|
AKATSUKI FOREVER!!!!!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #121 Dátum: 11 dec 18, 14:04:12 » |
|
Valóban. Hiszen az átlagból mindenki hangágyúval a karjában rohangált és egy sima csengettyűvel tudott "illúziót" létrehozni... -.-
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #122 Dátum: 11 dec 18, 14:30:25 » |
|
Hát igen az átlagnam nem is tudom kit írjak, talán TenTen, még egy Ino vagy Choji is átlagon felüli, szinte mindenki ilyen klánvezetö fia, vagy valami hasonló Naruto évfolyamából
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Akatsukis
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #123 Dátum: 11 dec 19, 11:09:57 » |
|
Hát az azért rohadtul nem számított. Aki a selejtezőben vplt az nem mind volt átlagon felüli. Most komolyan, szerintet Chouji átlagon felüli volt? Vagy Ino? Vagy Tenten. És ha most komolyan azt gondoljátok hogy a csengős k***a erős volt akkor sürgössen gondolkodjatok el rajta. Szentem még Sakura is leverte volna. És ne gyertek az erdős harcal mert ott mind hárman szarakodtak Sakurával.
|
|
|
Naplózva
|
AKATSUKI FOREVER!!!!!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #124 Dátum: 11 dec 19, 11:33:12 » |
|
Elfelejted, hogy a Chuunin-vizsga az elődöntőig csapatjáték volt. Ha csak egy ember is nem jutott el a csapatból a toronyhoz, akkor az adott csapat bukta. És ha egy csapatban csak egy erős ember van, akkor eleve bukták, mert egyedül úgysem tudja pótolni a másik kettő gyengeségét.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #125 Dátum: 11 dec 19, 14:51:37 » |
|
én birtam őket, az 1 ikknek be kellet vernie fejét, a másiknak leszakdtak a karjai, a 3. ikat valami brutálisan kifilézték.. Mért kellet ilyen csúnyám meghalniuk
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #126 Dátum: 11 dec 19, 15:26:18 » |
|
Csak Dosu halt meg iyln brutális kivégzésben. A másik kettőt Orochimaru áldozta be az edo tenseihez, bár ez sem jobb halál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #127 Dátum: 11 dec 20, 21:05:06 » |
|
És ha egy csapatban csak egy erős ember van, akkor eleve bukták, mert egyedül úgysem tudja pótolni a másik kettő gyengeségét.
De tudja, pl. Temarinak, Kankuronak sem kellett nagyon megerőltetnie magát Dosu szimpatikus volt, de ők is csak Orochimaru bábjai voltak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #128 Dátum: 11 dec 20, 21:08:12 » |
|
Mondjuk Temari meg Kankuro elég rossz példa, mert ők a Shippuuden első részétől kezdve is már jounin rangúak.
Nekem egyetlen bajom az, hogy soha nem láttuk Dosu arcát, kíváncsi lettem volna rá, hogy mi rejtőzik a bandázs alatt.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #129 Dátum: 11 dec 20, 21:09:30 » |
|
meg temariékkal gaara volt.....:"D és ő gyakrolatilag bárkit el tud hozni sértetlenül.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #130 Dátum: 11 dec 21, 22:14:10 » |
|
Mondjuk Temari meg Kankuro elég rossz példa, mert ők a Shippuuden első részétől kezdve is már jounin rangúak.
De ha két Udon lett volna vele, akkor is simán átviszi őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #131 Dátum: 11 dec 23, 12:39:57 » |
|
hát a két Udon sem akadémiai diák szinten van xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|