Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #75 Dátum: 08 máj 20, 20:15:28 » |
|
de zakót is leamortizálza szöszke herceg meg shino mind1 hulla hulla egyre megy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #76 Dátum: 08 máj 20, 20:19:19 » |
|
Melyik részben volt Zakus, Kines visszaemlékezés? Én iylenre határozottan nem emlékszem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #77 Dátum: 08 máj 20, 20:20:58 » |
|
hm kinre én se de zakó akkor amikor shino val küzd, h kis utcakölyök volt és gyenge, de jött oro blabla
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 08 jún 26, 11:39:32 » |
|
sztem sasuke eltörte zaku kezét a chuunin vizsgán simán használta ezt nem értem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kaoszzsolt
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #79 Dátum: 08 jún 26, 11:41:44 » |
|
ezt én sem értem hogy lehet megjátszani ha kicsavarják az ember kezét és reccsen is utánna meg mintha semmi se történt volna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #80 Dátum: 08 jún 26, 20:56:36 » |
|
Javaslom újra megnézni a Zaku vs. Shino harcot, mert a "simán használta" enyhén túlzás.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
Shikamaru will be the best hokage
|
|
« Válasz #81 Dátum: 08 jún 29, 15:00:02 » |
|
lol hát mien fájdalmai voltak amikor "elővette" (bocs nem jutott jobb szó eszembe ) a kezeit..
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #82 Dátum: 08 júl 01, 20:21:15 » |
|
am zaku shino meccsen hogy tépte le shino zaku kezeit, mert (tudom szégyen de ikor azt láttam, még csak a jetixes narutot /bocs csak elkapott a hányinger/ szal akko rmég csak a jetixes narutot láttam, és ott nem szedte le a kezeit, csak "betömte bogarakkal" megmondaná valaki hogy az hanyadik manga fejezetben, volt? m,ert megnézném...
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
Had2222
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #83 Dátum: 08 júl 01, 20:35:06 » |
|
Manga 69. fejezet, 19. oldalán van az, amikor Zaku keze.. öhm, letörik. ^^'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #84 Dátum: 08 júl 01, 21:43:05 » |
|
A mangában le is szakad a keze, az animében ezt a jelenetet annyiban oldották fel, hogy "csak" a túlnyomás hatására léket kapnak a "szélcsatornák".
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Katie-chan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #85 Dátum: 08 júl 02, 13:04:56 » |
|
én nem is tudtam hogy leszakad a keze...én csak a jetixes narutot láttam ott csak betömi a lyukakat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #86 Dátum: 08 júl 02, 20:34:29 » |
|
Igen, ott kivágták azt a pár másodpercet, amikor a túlnyomásos chakra... hmm... utat tört magának... ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #87 Dátum: 08 júl 10, 23:12:40 » |
|
én hiszek neked, de a jetixen még a harc után is volt keze, vagy azt már nem mutatták? nemtom régen volt már...
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #88 Dátum: 08 júl 11, 02:25:07 » |
|
ez lényegében lényegtelen ugyanis Oro utána megölte és felhasználta hogy feltudja kelteni a Hokagékat. Am Az animében igen kilyukadt a keze mert annyira nem akartak brutalizálni. de a mangában ez a túlnyomás le is szakította mert hát gondoljatok bele milyen komoly támadásokat bevitt azokkal a légcsatornákkal iylen szintű nyomás nem csak egy kis LYukat okozna EgyszerűCenzúra az egész hogy ne legyen annyira brutális. Sasuke se Félkézzel volt Kakashi Genjutsujában amit Sakurára bocsájtott pedig a mangában hiányzik neki belőleXD Mondjuk Kines vissza emlékezés nekem se rémlik ... ezt hiányolom bár ez igaz Doshura is. Sztem csak azért volt Zakunak visszaemlékezés mert végülis ő kapta a legszégyenteljesebb vereséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #89 Dátum: 09 jan 13, 21:10:22 » |
|
Az animében csak eltömítette azokat a lyukakat a kezén és nem szakadt le a karja .Ráadásul a halál erdejében sasuke még el is töri "szegény"kezét.
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
|