24 nov 24, 06:43:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kabuto  (Megtekintve 84119 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
gaara_fan
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #120 Dátum: 08 jan 04, 22:45:12 »

Hát elég sunyi képe van, az már egyszer biztos... és a szemüveg meg csak rásegít....  Nevet
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #121 Dátum: 08 jan 04, 22:58:08 »

Én azt nem értem, hogy a chunnin vizsga elején, miért mutatta meg, hogy vannak információi a többiekről.
És azt miért osztotta meg a többiekkel. ???
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #122 Dátum: 08 jan 04, 23:05:32 »

Hmmm...

Nekem még mindig nem tiszta Kabuto esete. Elvileg egy kis svindli, viszont Kakashi szintjén van, az orvosi jutsujai pedig vetekednek Tsunadééval. Az egész történetben érezhető volt egy "saját cél és akarat" Kabutóban, leglábbis az én számomra. Orochimaru okos, de nem igazán birtokosa a "ravasz" tulajdonságnak. Kabuto viszont néha elég sunyi tud lenni és őrá nagyon is illik a ravasz jelző (Remélem érthető hogyan értem :-X).

Kabuto pedig egy valamiben nagyon hasonlít Narutóra (és sok más szereplőre), csak önmaga szeretne lenni:
A 356. mangában elmondja, hogy eddig nem volt egy olyan hely amit az otthonának nevezhetett volna és nem is tudta ki is ő valójában. Orochimaru mellett fontosnak érezhette magát (más kérdés, hogy a Kígyó csak kihasználta, de ezt Kabuto is tudta). Kabuto sosem próbált önmaga lenni, mindig valaki mást követett, mindig Ororchimaru árnyékában élt. Úgy gondolja, hogy ha túltesz a Kígyón, ha legyőzi a maradványai által saját magába ültett "akaratot" és megszerzi az erejét, akkor magtalálja saját magát.

Harag:
Talán ez is a bizalmuk elnyerésének egy formája volt.
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 04, 23:06:41 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
idiotkakashi
Vendég
« Válasz #123 Dátum: 08 jan 05, 09:15:45 »

Cakra ezt jol el magyaráztad köszi mostmár megvilágosotam.Nekem tetszik Kabuto birom a sunyi képét és a szemüvegét.Szerintem azért csinál mindent meg él más árnyékába, hogy ne fegye fel saját magát mert lehet az igazi önmaga nem ojan tiszteletre mélto mint amelyiket adja.Tehát lehet csak egy kedves és nagy tudásal biro kisfiu Kabuto nem egy aljas ember mint aminek látszik.De nekem akor is borzaszto szimpi.[/color]
Naplózva
Zamzung
Chuunin
*

« Válasz #124 Dátum: 08 jan 05, 10:26:08 »

Ákárhogy is én utálom.Nem a szemüveg a baj.Még csak nem is az hogy mindig Oro mellet nyüzsög(habár ez se nagyon tetszik).Hanem az hogy milyen pofákat vág.Olyanarckifejezése,mintha ö lenne a a világ egyik legjobb ninjaja.
Nekem csak emijatt van mindig hányingerem amikor ránézek
Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #125 Dátum: 08 jan 05, 12:19:26 »

Kabutonak éppen az arckifejezéseit bírom nagyon! Haha! Olyan kis menőnek mutatja magát.. (ami valamelyest igazis)

Egyébként Kabuto AZ akit már szinte a manga/anime eleje óta ismerünk, de mégis nagyon keveset tudunk róla! Kabuto, ha nem találkozik Sasorival soha, akár pozitív szereplő is lehetne.. Orochimaru szolgája, mégis, amikor csak tudja segíti Narutot valamivel.
 Abból hogy magábaolvasztotta Orochimarut, kétfajat következtetést vonhatunk le:
1. Újra akarja éleszteni Orochimarut, önmagában..
2. Végleg le akarja győzni, azzal hogy önmagában legyőzi és mgsemmisíti! Ezzel pozitív szereplő lehetne, megszüntethetné a Hang Falut, vagy akár Otokagévá is válhat, ezzel megkezdeni sötét uralmát!

Bármi megtörténhet még vele! És még a múltjáról se tudunk sokat! Tudjuk, hogy az apja meghalt, ezért orvosninják közt nőtt fel. Anyjáról nem tudunk semmit (valszeg. meghalt). Ezután Sasori a szolgájává tette őt, és az Akatsukinak dolgozott Konohában. Találkozott Orochimaruval, aki megszabadította Sasori agyblokkolójától, ezért önmagától a szolgálatába állt.. Máig Genin.

Nos.. Mit tudunk még? Titokzatos egy karakter, az már biztos!
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Zamzung
Chuunin
*

« Válasz #126 Dátum: 08 jan 05, 12:24:42 »

Jo nem egy gyenge karakter az biztos.Elégé titokzatos(az se rossz).De kérem mondjátok nekem meg minek kell igy menösködni.Egyfojtában,mindenhol.Ott áll ket sanin,ö meg menösködik.Nevetséges
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #127 Dátum: 08 jan 05, 12:31:18 »

Nem szavazok mellette, de az egyik sannint cudarul megizzasztotta, aki még el is ismerte magában a srác tudását (miután az állát felvakarta a padlóról).
Kakasi (h nélkül is helyes) is elismerően nyiltkozik róla. És még Orochimaru is mondja, hogy egy szinten van az Madárijesztővel.

De ízlések és pofozok... csak az ember érvekkel is tudja alátámasztani a miértjeit...
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
gaara_fan
Jounin
*

« Válasz #128 Dátum: 08 jan 05, 14:01:19 »

Én elismerem, hogy erős, meg minden de amit a mangában, csinált, hogy magába olvasztotta(vagymi) Oro-t, az egy kicsit dúrva. De én nem bírom a sunyi és kétarcú embereket.
Naplózva

R4z0r
Kezdő Jounin
*

« Válasz #129 Dátum: 08 jan 05, 14:05:02 »

Minden ilyen animebe kell Kabutohoz hasonló...szerintem
Naplózva
idiotkakashi
Vendég
« Válasz #130 Dátum: 08 jan 05, 14:21:47 »

Támogatlak eben kell mindig egy 2 szinü möcsök aki vagy ide vagy oda ál de sehol se marad.
Naplózva
Zamzung
Chuunin
*

« Válasz #131 Dátum: 08 jan 05, 15:13:08 »

Na igen de ti is elismertétek hogy kaboto egy mocsok.Tényleg erös de mocsok.Szerintem ö az egyik leg negativabb szerreplö.
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #132 Dátum: 08 jan 05, 15:20:39 »

nem tudom nekem valahogy pont ezért tetszik Mosolyog amiért ilyen
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #133 Dátum: 08 jan 05, 15:21:46 »

Moderátor:
Egy kicsit "papagáj" lett a téma a sok "vesszen Kabuto" hsz miatt.
A többi a "Szavazás > Kit utálsz a legjobban?" témába menjen.
Naplózva

idiotkakashi
Vendég
« Válasz #134 Dátum: 08 jan 05, 16:01:50 »

Énse én szeretem a srácot csak gonosz amit tudok de azon kivül nagy ari srác.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins