24 nov 24, 06:51:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kabuto  (Megtekintve 84124 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Nami
Vendég
« Válasz #105 Dátum: 08 jan 03, 12:15:34 »

Sztem aranyos...az már csak részlet hogy a rossz oldalon áll.
Naplózva
SlugPrincess
Vendég
« Válasz #106 Dátum: 08 jan 03, 12:30:24 »

Elvileg a rossz oldalon van de nem olyan gonosz pl a chunin vizsga alatt meggyógyította Hinatát Nevet Nevet Nevet

Egy orvos csak orvos marad... az a jelenet szerintem Kabuto jellemrajza szempontjából nagyon fontos volt, hiszen végülis épp küldetést teljesített, ami ugye függetlenül hogy jó vagy rossz oldalon áll, a legfontosabb a shinobinak, de ahogy meglátta Hinatát, nem bírta ki hogy ne segítsen. Meg ez, hogy átadta Narutonak az Akatsuki-mappát, hiába van benne Orochimaru, ő nem egyenlő vele, Oro sose tett volna semmi ilyesmit
Naplózva
Zamzung
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #107 Dátum: 08 jan 03, 19:17:30 »

SlugPrincess,egyetértek veled.De nekem akkorse nagyon tetszik.Ö is hatalomravágyo mint Orocsimaru.Én az ilyeneket nem szeretem
Naplózva
csenge
Vendég
« Válasz #108 Dátum: 08 jan 04, 04:16:16 »

Hát, szerintem Kabuto nem igazán a hatalomra vágyik... De lehet. Az én véleményem az, h télleg imádja Orochimarut, és az ő nagyratörő terveit. Én nagyon bírom, a kedvenceim közé tartozik. Szerintem tök jól nyomja ezt a kém dolgot, és ez nagy önkontrollra, és álcázóképességre utal. Meg olyan cuki a szemüvegében! És egyébként kedves is talán, de lehet, h csak bedőltem az álcájának XDXD...
Meg amikor Sasuke a Shippuudenben végzett Orochival, Kabuto meg valami tök fura mittoménmit csinált (a saját testét adta a halott Orochinak, így hozva őt vissza az életbe, v mi...), hát, azt szerintem nem csak hatalomvágyból tette, hanem mert tisztelete Orochit, és hiányzott volna nekii XDXD
Szerintem nagyon tehetséges shinobi, és jó hogy van, mert iszonyat hiányozna a történetből, legalábbis nekem.
Naplózva
Zamzung
Chuunin
*

« Válasz #109 Dátum: 08 jan 04, 11:15:36 »

Szerintem nem hiányzot hanem az erejére vágyot.És abban sem vagyok biztos hogy imádta Orot.Szerintem a saját játszmáját játszota.Tisztában volt vele hogy Orochimáru már sokáig nem huzza és hogy sasuke nemfogja odadni a testjét.Igy Orochimarunk nem volt más választása mint hogy Kabutoba menyjen.
Most már csak az a kérdés hogy sikerülte megkaparintanija Oro erejét ???
Naplózva
idiotkakashi
Vendég
« Válasz #110 Dátum: 08 jan 04, 11:40:20 »

De az is lehet legalábis szerintem, hogy azért csinál mindent mert hatalmat akar szerezni azért Oro zsoldosa azért kém az Akatsukinak, hogy eltanulja a jo trüköket és hatalomra törjön de ugyamugy helyes figura. :angyal:
Naplózva
Zamzung
Chuunin
*

« Válasz #111 Dátum: 08 jan 04, 11:46:59 »

Szerintem az nem nagyon hejes aki az egész életét a hatalomért éli...
Naplózva
idiotkakashi
Vendég
« Válasz #112 Dátum: 08 jan 04, 11:52:26 »

Mondod te de minden ember más izlés.
Naplózva
Zamzung
Chuunin
*

« Válasz #113 Dátum: 08 jan 04, 15:10:57 »

Kabuto esete nem izlés hanem morál kérdése.
Naplózva
idiotkakashi
Vendég
« Válasz #114 Dátum: 08 jan 04, 17:34:33 »

Szerintem meg izlés van aki azért szereti mert szimpatikus neki és van akinek nem az nem szereti lehet nem hiszed de az ember ismeret is néha izlés után megy mindenki valamilyen falyta embert kedvel és valamilyet nem.
Naplózva
Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #115 Dátum: 08 jan 04, 21:04:04 »

Ha van valakinek ereje az mégtöbbre vágyik.  Mosolyog
Naplózva
Zamzung
Chuunin
*

« Válasz #116 Dátum: 08 jan 04, 21:15:37 »

Na jo eddig nem akartam de most megirom hogy utáááááálom kabutot.Egyfojtában mintegy patkány Oro után megy és nagypofákat vág.Argh.Na enyi
Naplózva
Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #117 Dátum: 08 jan 04, 22:16:42 »

én annyira nem utálom. az elején még szimpi is volt, mielőtt kiderült h áruló
Naplózva
gaara_fan
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #118 Dátum: 08 jan 04, 22:40:34 »

Na igen én is így vagyok ezzel... először azt, hittem: Naruto egy újabb barátja... de aztán elárulta Konohát... és már nem lett szimpi...
Naplózva

Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #119 Dátum: 08 jan 04, 22:42:52 »

az én szembembe se nőtt nagyot. + engem vmiért eleve zavarnak az ien szemüvegtologatós karakterek Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins