24 nov 27, 20:47:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kabuto  (Megtekintve 84361 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #330 Dátum: 10 szep 29, 17:10:50 »

lol egy hyyuuga nem sokat tud a mostani uchihákhoz képest. Azért kell neki, gondolom mert ö is a testét akarja. Mármint arr a célra h belebujjon. a lelke Nevet
Naplózva
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #331 Dátum: 10 szep 29, 18:00:30 »

Kabuto Orochimaruhoz hasonlóan még mindig nagyon gyenge genjutsu védelem és támadás terén a többi "nagyágyúhoz" képest. Mivel mondta anno, hogy bosszút akar állni Sasukén, valszeg ezért is kell neki, meg a szemei miatt is. Orochimaru célja az ő céljává is vált. Ha megtudná szerezni a szemeit, azzal nem kis erőre tenne szert. Viszont gondolom Kabuto már tökéletesítette a módszert, mert a testcserével is csak 3-4 évig lenne táp, utána neki is váltania kéne és akkor a szemeinek is lőttek, ha valóban testcserét akar végrehajtani majd.
Naplózva
biyakingan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #332 Dátum: 10 szep 30, 15:11:14 »

lol egy hyyuuga nem sokat tud a mostani uchihákhoz képest. Azért kell neki, gondolom mert ö is a testét akarja. Mármint arr a célra h belebujjon. a lelke Nevet

én nem azt mondtam hogy a hyugák erősebbek az uchiháknál, hanem azt hogy a biyakugannal sokkal jobban lehet kutatni a csakrát, mert a sharingan csak nagy-vonalakban látja. Ebből az okból gondolom én is azt hogy kabucsimaru csak erős akar lenni/bosszút állni sasukén.
Naplózva

Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
Zer0
*

« Válasz #333 Dátum: 10 okt 25, 16:21:23 »

te nem jól értelmezted.. nem a csakra érdekli hanem a ninjutsu. A ninjutsut sharingannal tudja leggyorsabban elsajátítani. A byakugann, már rég kiment a divatból, jó h a hyuugák erősek, de a legtöbben elérték hinata szintjét már.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #334 Dátum: 10 okt 27, 14:48:34 »

Nem a Ninjutsu technikák érdeklik, hanem maga a Ninjutsu amit a Sennin alkotott. Sharingannal csak a technikát lehet eltanulni, valószínű hogy maga a doujutsu működése érdekli. Annyi még a "Ha" a Sharingan kialakulás körül, hogy kevés dologra lehet alapozni.
Naplózva
Murcik
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Béke csak akkor lehet ha előtte háború van.

« Válasz #335 Dátum: 10 nov 03, 15:42:59 »

Figyelem! Achtung! Spiler veszély kérem a nem idetartozók hagyják el a területet!  Nevet

Én kabutohoz írom mert ide van köze a témához. Ugye most kabuto az összes ismert (és nem ismert) ninjat is feltámasztotta. Nagy valószínűséggel minden falu a saját ninjajat, szökött ninjajat fogja kinyírni, gondolom neji az apját tsunade a pasiját gaara az apját(mert szerintem ő volt az a kage), Asumat a shikamaru csapat valahogy így képzelem el így lenne kishis a stílus.

Én mondjuk Jiraiyat hiányolom a sorból, ez lenne a legnagyobb durranás!
Naplózva
Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #336 Dátum: 10 nov 03, 17:34:03 »

Ejha.. hát murcik, ez nagyon hasznos információ volt..
Biztosan vannak még sokan, akiket nem mutattak, és fel vannak támaszta kabuto által. Tehát valószínűnek tartom, hogy az összes eddig ismert, már meghalt személyt feltámasztotta. Tehát Jiraiyát is.
Sosem gondoltam volna, hogy ilyen erős lesz egyszer kabuto. Ez a giliszta test nekem nagyon bejön.
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #337 Dátum: 10 nov 04, 08:28:01 »

Várható volt, mert már shima shipuudenben kakashi szinten volt, és még erre jön, hogy folyamatosan orochimaruval kísérletezgetett, és annyit tud már madarárol, hogy simán leverné. Tobi fél tőle, egyértelmü Nevet
Naplózva
Kacsi-Sama
Újonc
*

A Sötétség Mosógép Szagú Hordáinak Vezetője

« Válasz #338 Dátum: 10 nov 04, 13:23:18 »

én azért arra lennék kíváncsi hogy kit támaszthatott fel Kabuto akitől még Madara és beszart. De az se lenne rossz ha feltámasztaná a Rikodou Sennint de ez sztem lehetetlen lenne számára.
Naplózva
Zsoc
Chuunin
*

Kellemetlen...

« Válasz #339 Dátum: 10 nov 05, 21:29:56 »

80%ban azt mondom hogy abban a koporsóban maga Madara volt:
1. A jelenet utána Kabuto nagyon flegmán mondta neki hogy te tényleg teljesen más szinten vagy Uchiha Madara.
2. Zetsu Tobinak hívja "Madarát"..

Egyébként Kabuto elég érdekes lett, kíváncsi vagyok, hogy vajon mit akar elérni. Nagyon úgy tűnik, hogy el akarja nyerni Tobi bizalmát, de nem hiszem hogy hosszú távon akar a "szolgája" lenni. Valami biztos van még a háttérben amit nem is sejtünk.
Nyomokat hagyott Konohának, nem próbálkozott be a 8és 9 farkúval sem(bár a túlerőre való hivatkozás hihetőnek tűnik), viszont meg akarta és meg is erősítette a Zetsukat.

Mindig is intelligens volt a csávó, bármennyire is unszimpatikus főleg mióta kígyó is lett.  Lehánylak
Naplózva
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #340 Dátum: 10 nov 06, 11:31:11 »

Nyomokat hagyott Konohának, nem próbálkozott be a 8és 9 farkúval sem(bár a túlerőre való hivatkozás hihetőnek tűnik), viszont meg akarta és meg is erősítette a Zetsukat.

Szerintem kabutó a jelenlegi erejével játszva leverné a két jnchuurinket smirksweat
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #341 Dátum: 10 nov 06, 12:17:55 »

Azért ne túlozz , naruto megfogta volna a chakra kezével és véletlen összeroppantotta volna, közelharban meg Méh elszívhatta volna a chakráját a Samehadával, szerintem inkább döntetlen lett volna(ha az Edo Tenseit nem számítjuk), azonkívül Kabuto a saját céljai miatt sem ment harcba.
Naplózva
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #342 Dátum: 10 dec 15, 22:50:10 »

SPOILER veszély Figyelmeztetés

Engem az érdekelne, hogy ha Kabuto hozzáfért Nagato testéhez, akkor mi a bánatért nem vette el a Rinnegant saját használatra? (Orochimaru például szerintem nem habozott volna. Ha nincs Sharingan, akkor beérte volna a Rinnegannal.) Ráadásul ha Kabuto megtette volna, akkor most nem kéne parancsokat elfogadnia Madarától. Plusz az orvosi képességei is adottak, hogy elvégezhesse önmagán a szemek beültetését. Nekem ez érthetetlen.
Naplózva

Tomi is a good boy.
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #343 Dátum: 10 dec 16, 00:19:43 »

Lehet, hogy csak DNS-t talált Nagatótól, és ő se találta meg a testét.
Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #344 Dátum: 10 dec 16, 00:30:24 »

Szerintem is csak találhatott valahol egy kis vért és az már elég is volt ahhoz, hogy visszahozza őt az edo tensei-jel.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins