Chakra
|
|
« Válasz #315 Dátum: 10 aug 06, 20:16:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #316 Dátum: 10 aug 17, 19:46:17 » |
|
hogyértette hogy sasuke által akarjam egismenrni a nunjutsut kabuto? valami iesmit modnot mangában
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #317 Dátum: 10 aug 28, 16:02:31 » |
|
Hm, lehet még mindig a bosszúvágy hajtja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #318 Dátum: 10 aug 28, 17:52:30 » |
|
Szerintem is az csak egy kamu szöveg volt vagy amolyan Tobi féle "elmondom a kirakós 1 darabját", valszeg Orochimaru akaratát akarja végrehajtani és ezért kell neki Sasuke vagyis inkább a teste vagy a szemei.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #319 Dátum: 10 aug 28, 19:15:08 » |
|
Oro a ninjutsu megsszálotja volt és Kabuto meg Orochimaru leghűbb embere. Szal azt akarom mondani, hogy a bosszú mellet még a hagyatékot (összes ninjutsu megtanulása) is folytatná Kabuto.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
vegita
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #320 Dátum: 10 szep 19, 11:50:21 » |
|
Amugy ahhoz a jutsuhoz amivel Kabuto visszahozta a halott akatsukisokat ahoz kell valami előkészület (álldozat vagy valami) vagy csak megcsinálja és kész? Ja és a viszahozottak képesek lesznek használni a saját jutsuikat pl: itachi a sharingant (ametarasut és a sussano-t) ? És a viszahozottakat hogy kelti életre hogy csinálja hogy azok ujra gondolkodjanak és beszéljenek mint pl: amikor orochimarru viszahozta az 1.-t és a 2.-at?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #321 Dátum: 10 szep 19, 11:54:46 » |
|
Igen,a visszahozáshoz kell személyenként egy holttest.(Értsd: 6 emberhez kell 6 hulla) Ebben nem vagyok biztos,de mivel Deidara sem atomjaiban lett visszahozva,gondolom igen. Plusz Itachi sharingan nélkül...hát nem sok segítség lenne Tobinak. A harmadik kérdésre pedig: A halottak lelkét visszaidézi a hulla testébe ha igazam van...de ebben nem vagyok biztos,bár mást nem tudok elképzelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #322 Dátum: 10 szep 19, 11:56:53 » |
|
Hát, ha az Orochimaru által irányított Shodaime és Niidaime harcát láttad, akkor értened kellene a feltett kérdéseidet.^^ Áldozatra szükség van a jutsuhoz, mivel az életrekeltett illető csak a lelkét kapja vissza, majd a jutsu a saját testére formázza az áldozatot. Igen, valószínűleg használni fogják majd a saját jutsuikat, akárcsak a Shodaime a Mokutont, estébé. Persze, Kabuto saját elmondása szerint felülmúlta az eddig látottakat, így ki tudja, miben változott meg a jutsu.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
vegita
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #323 Dátum: 10 szep 19, 12:06:31 » |
|
értem Köszi a válaszokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #324 Dátum: 10 szep 19, 13:00:37 » |
|
Azzal mindenképpen kiigazítanám, hogy élő áldozat szükséges a jutsuhoz és nem holtest. Amikor pedig vége a jutsunak akkor meghalnak az áldozatok is. Tehát a következő idézéshez megint új és élő áldozatok szükségesek. Amugy ez a jutsu egyenlöre értelmetlen lesz amíg nem tudunk meg róla többet mert így bármilyen halottat vissza lehet hozni. Mégsem ez történik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #325 Dátum: 10 szep 19, 13:08:35 » |
|
Moderátor: Én pedig azzal igazítanám ki, hogy az Edo Tenseinek van saját témája a Technikák nagytémában.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #326 Dátum: 10 szep 25, 07:47:54 » |
|
felvetném az ötletemet, lehet h hülyeség lehet h nem. eddig nem is figyeltem fel rá komolyabban, de most kezdtem szinezgetni kabucsimarut, és ugye mikor narutoékkal beszélt hinata szemében láthattuk, hogy arcának az a fele, amelyikben marcsi dominált, át volt alakulva. És mostmár (meg mikor akákat visszahozta) mindkét szeme, az arca, és a nyaka (valszeg a mellkasa is) átalakult. Heleht h kabucsimaru már inkább orocsabuto? szal mivan h már orochimaru visszavette az irányítást, és csak álcaként használja kabuto testét, hogy ismét megszerezze sasukét. (am nem járt rosszul mert ugyis test kellett neki, és kabuto erős is, meg fiatal is )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein-sama
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #327 Dátum: 10 szep 25, 15:57:21 » |
|
Először is sztem nem sokat számít h Kabuto-e vagy Orochimaru, hisz Oro is azt mondta volna Tobinak, amit Kabuto is h Sasukét akarja, Tobi meg beleegyezett és hogy ha odaadná Kabutonak akk sztem Oronak is, csak nem tom elképzelni h olyan egyszerűen odaadja Sasukét, bizt tartogat vmit a tarsolyában, am persze nem tartom kizártnak h már Oro uralkodik teljesen Kabu testén, mert amikor Kabu megegyezett Tobival elmosolyodott és teljesen hasonlított Oro mosolyára. De mindenesetre jó ötlet, és egész sok esély van rá!
|
|
|
Naplózva
|
"Egy Isten, aki rendet tesz!"
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #328 Dátum: 10 szep 25, 16:01:36 » |
|
Kabuto inditéka egyértelmű h miért kell eki sasuke, de madarának nincs rá akkora szüksége... vagyis arra kell h lerombolja konohát és segitsen befogni a démonokat. Nem bízik sasukében, hisz előző mestereit elárulta már. Meg am is az se számit madarának h uchiha v nem, mert a többit is megölte. Sasukének csak a szeme értékes. Kabuto egyszer alulmarad orochimaru ellen, és akkor, kezdődhet minden elöröl. de várom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #329 Dátum: 10 szep 29, 13:36:53 » |
|
amúgy miért sasuke kell neki a jutsuk megismeréséhez amikor ezekre a célokra egy hyuga sokkal alkalmasabb. azaz tuti hogy ki akarja nyírni. vagy valaki mást. pl tobit
|
|
|
Naplózva
|
Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
|
|
|
|