24 nov 28, 13:46:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kabuto  (Megtekintve 84565 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #285 Dátum: 09 márc 09, 21:53:51 »

AZt hiszem a manga topicba írtam ezzel kapcsolatban nem rég, Kabuto felbukkkanása határozottan érdekes, ahogy az átalakulása, és Orochimaru 2.0 esetleges megszületése is. Abban a hozzászólásban kifejtettem a véleményemet az egész szituációról, és arról is, KAbuto most milyen képességekkel rendelkezett.
EZenfellül, volt még egy érdekes, habár knem éppen komoyl felvetésem is: KAbutorochimaru megtalálja a módját, hogy kiszabadítsa az igazi Orochimarut a genjutsuból, és "tádá": két Orochimaru.
Másfelöl, Orochimaru most legegyszerübben úgy térhet vissza, ha az elfoglalt testek elnyomott tudatához hasonlóan, vagy bármilyne más módun elméje, de legalábbis akarata visszamaradt testében.
Ha ez nincs is így, Orochimaru testének beültetett részei valamennyire, valószínüleg, átformálják Kabuto tudatát, ha mást nem, az élethez való makacs ragaszkodását, tébolyult ragaszkodását továbbviszik hordozójukra.
Persze, ezt csak Kishi' tudhatja, az lesz amit ő akar, és habár logikusan vezeti a történetet, úgy dönthet, a biológia szabályai nem szám,ítanak, Orochimaru feltámadhat Kabutóban, vagy pedig Kabuto pont olyan maradhat amilyen volt.
Naplózva
bakura
Újonc
*

« Válasz #286 Dátum: 09 márc 13, 16:20:06 »

Egyszerűen ki fog derülni, hogy Orochimaru azért halt meg mert Kabutonak már nem volt rá szüksége, így hagyta hogy Sasuke megölje!

Ő a nagy orvosi ninja. Ő az aki korábban is halottak föltámasztásával foglalatoskodott. (Tsunadénak is felajánlották annak idején a testvérei visszahozatalát. Azóta csak fejlődhetett a tudománya.) Nem csoda hogy ő ugrik be Konoha vezetőinek akkor, amikor Pein testjeit látják. Ezért keresték.

Ennyire egyszerűen összeáll minden. Nevet
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #287 Dátum: 09 márc 13, 16:48:02 »

EZ baromság.
Orochimaru volt az a ki képes lett volna feltámasztani Tsunede öccsét és a szerelmét, nem Kabuto-chan.
A helyzetüket pedig nem állok most neki elmagyarázni, ahogy azt sem, mi is az, amit te  a halál alatt értessz jelen esetben, vagy, hoyg akkor hogyan is reagált Kabuto.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #288 Dátum: 09 márc 15, 17:11:47 »

Arról nem is beszélve, hogy Anko, Yamato és Sai már jóval Pein támadása előtt elkezdték keresni Kabutót (mivel a támadás max. pár óra lehetett).
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
yamashita_chiaki
Gennin
*

Sana/Chiaki/Gill

« Válasz #289 Dátum: 09 ápr 11, 09:43:45 »

Nem tudom miért, de én szeretem Kabutot, valahogy a kedvenceim között van ^^ Igaz utálom mert egy hülye talpnyaló de valamiért mégse xD Lehet hogy a szinkronhangja tetszik vagy nem tudom xD Kár hogy ilyen dilis lett xD
Naplózva

^.|/ hm <- Dei
@ hihi <- Tobi xD
E^|^3 <- Zetsu
=°,,,°= <- Kisame
=^_^= <- Naruto?

Which Final Fantasy Character Are You?
Final Fantasy 7
Azt se tudom ki ez de nem baj, aranyos xD
Hateshi
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #290 Dátum: 09 ápr 13, 12:09:14 »

Érdekes karakter. Mondjuk nekem nem nagyon jön be, mert alattomos és kétszínű... >.<#
Az pedig, hogy mi lesz most vele, nem tudom. De lévén, orvosi képességei vannak, nem is akármilyenek, én el tudom képzelni, hogy azok segítségével szorítja vissza Oro tudatát!
Naplózva
Sesshoumaru
Gennin
*

Mizukage

« Válasz #291 Dátum: 09 máj 07, 13:07:07 »

Nekem az egyik kedvenc karakterem
A tsunade és a Kakashi team elleni harcokban nagyon király
Nameg mikor meg akarja ölni sasukét és Kakashi ellen használja a Shikon no jutsu-t az is nagyon király Nevet Nevet
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Pikkon
Gennin
*

« Válasz #292 Dátum: 09 máj 09, 23:35:09 »

A "szerepe" miatt sokan utálják, amiatt én is egy utolsó gazembernek tartom, de mint karaktert még is nagyon szeretem, mert a dolgát egyszerűen tökéletesen végzi és jó látni, hogy mennyire jó kém és tehetséges srác. Mikor Tsunadéék ellen harcolt, akkor lehetett először igazán látni, hogy ő mennyire is veszélyes meg, hogy a rendes életben egy kegyetlen és sokat megélt felnőtt szinte. Szóval mondhatni amellett, hogy nem szeretem, még is bírom, tisztelem és fanolom is  Nevet
Naplózva

Believe in the Will of Fire inside you!
Sesshoumaru
Gennin
*

Mizukage

« Válasz #293 Dátum: 09 máj 10, 12:43:47 »

Ja, és a legjobb, hogy neki van vami Hijutsuja is

Ez akkor van amikor a chuunin vizsga 2. részében a halál erdejében Oboro-ék ellen küzd Naruto-ekkel
Sztem ez valamien titkos Doujutsu
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 10, 12:47:14 írta Sesshoumaru » Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #294 Dátum: 09 máj 10, 14:19:38 »

Ja, és a legjobb, hogy neki van vami Hijutsuja is

Ez akkor van amikor a chuunin vizsga 2. részében a halál erdejében Oboro-ék ellen küzd Naruto-ekkel
Sztem ez valamien titkos Doujutsu

szerintem az egy Oroféle Shikumi no Jutsu. elvégre az esőninják öszecsinálták magukat tőle Nevet
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
titi
Chuunin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #295 Dátum: 09 máj 10, 15:42:07 »

az elején(a sima Naruto anime-ben), amikor elkezdődik a Chuunin-vizsga harmadik részének elődöntője asszem Anko felolvassa Kabuto életét, és azt mondja, hogy valami fightot túlélt aminek nem tudom a nevét valami kokkyopass vagy .. smirksweat, és megölt pár Jounint... nem tudom mi lehet ez, lehet hülyeség, de biztos hogy benne van. aztán feladja, kimegy , és azt mondja.. "nem maradhatok veletek , mert felébred bennem az ősi ösztön" vmi ilyesmit. ?? lehet hogy Kabuto barátunkról még "semmit" se tudunk??
ui.: bocs, ha ezt már megbeszéltétek vagy mittomén.. de nem volt kedvem visszaolvasni 20 oldalt smirksweat csak az utolsókat
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 10, 15:43:28 írta titi » Naplózva
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #296 Dátum: 09 máj 10, 15:49:10 »

Azt is mondják hogy megölt jouninokat csak erre emlékszem hogy ő volt az egyik csata egyetlen túlélője
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
Sesshoumaru
Gennin
*

Mizukage

« Válasz #297 Dátum: 09 máj 10, 17:40:32 »

Ja, rémlik vami, Akkor lehet, hogy a Hijutsuja miatt élte túl úgy mint Negato a Yahiko elleni támadást a Rin'negan segítségével?
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #298 Dátum: 09 máj 10, 19:42:59 »

Kabuto mire újra találkozunk vele valószínű hog túltesz egykori mesterén. És amint ő is rájön erre már nem fog vágyakozni a régi szolgálói életére.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Sesshoumaru
Gennin
*

Mizukage

« Válasz #299 Dátum: 09 máj 11, 15:00:12 »

Kívámcsi lennék h Kabuto hagyon használja a "Hebi Ninpou"-t (kígyó ninjutsu)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins