Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #270 Dátum: 09 feb 10, 20:39:38 » |
|
Kabuto akkor azért esküdött bosszút sasukére, mert ha jól emlékszem orochimaru gyűlölete átterjedt rá. Szóval ha az érzései már akkor befolyásolták kabutót, lehet hogy már csak rövid életű lesz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #271 Dátum: 09 feb 10, 20:40:55 » |
|
Kabuto olyan szánalmasan bolond volt , mint Kimimaro... És ha kiakarta volna csinálni Orot , akkor simán megtehette volna , abban az időszakban , amikor várta hogy a hang5-se elhozza Sasukét.Kabuto csak egy Orochimaru talpnyalóiból... De nem baj... Most már fel lesz emésztve és akkor neki kampec
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #272 Dátum: 09 feb 10, 20:44:35 » |
|
Remélem is hogy felemészti mert én várom Orot a legjobb negatív szereplő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #273 Dátum: 09 feb 11, 14:38:51 » |
|
Nem igazán ismert Kabuto múltja... nem tudhatjuk miért állt Oro mellé. Kabutot igazából én talonnak hiszem, ha Kishi akarná folytatni a történetet még mindig elő húzható szereplő... esetlegesen valami movienak lenne alanya...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #274 Dátum: 09 feb 11, 16:57:11 » |
|
Kabuto akkor azért esküdött bosszút sasukére, mert ha jól emlékszem orochimaru gyűlölete átterjedt rá. ...
Téves. ^^ A Naruto manga 356/14-15 megadja a választ, hogy miért.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Spyro-sama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #275 Dátum: 09 feb 11, 18:44:40 » |
|
Szerintem Kabuto az a karakter, akit nem izgatnak a dolgok alakulása. Narutonak is megmondta, hogy nem akarja megölni őt, de ha kell megteszi(legalábbis az Animeben). Orochimaru-hoz is csak önös érdekből szegődött szerintem, mert őt is érdeklik azok a kísérletek, amiket Orochimaru is végzett. valszeg sok olyan orvosi kísérletet is elvégezhetett Kabuto Orochimarunak amit ő maga is szívesen megpróbált volna, csak tiltott jutsunak minősül, stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #276 Dátum: 09 feb 11, 19:10:14 » |
|
Nem szó szerint értettem chakra. Az nincs benne sehol, hogy az, hogy oro 1/3 részét már uralja kabutónak, nem tesz semmi hasonlót. Amugy 357/6-on említi, hogy: "Először még bosszút kell állnom sasuke-kun-on amiért megölte orochimaru-sama-t" És azt is tisztán említi, hogy orochimaru át akarja venni az irányítást. Tehát simán lehet, hogy főképp ezért akarja megölni sasukét(oro befolyásolja), valamint biztosan a tisztelet miatt is... Bocsi, hogy vitatkozok, ha nincs igazam javítsatok ki...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #277 Dátum: 09 feb 11, 23:06:24 » |
|
Abban a fejezetben, amit említettem, Kabuto kifejti, hogy neki senkije nem volt Orochimarun kívül. És ezt Sasuke elvette tőle. Ez elég nyomós ok, hogy kölcsönözzön pár hátsón billentést a csillagszemű juhásznak. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
GeneralTodd
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #278 Dátum: 09 márc 04, 15:55:11 » |
|
Szerintem érdekes karakter. Nekem szimpatikus, valahogy sosem tudja az ember, mit fog csinálni! Furcsa, de én kedvelem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #279 Dátum: 09 márc 07, 00:22:07 » |
|
Véégre volt róla egy kis szó mangában. Csak lestem, amikor Sai kijelentette Ankonak, hogy megtalálta Kabutot. És erre mi jön?? Küldetés lefújva.. hurrá.-.-"
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #280 Dátum: 09 márc 07, 12:58:29 » |
|
Érdekes azért, hogy így a "nagy harc" közben hirtelen kitért egy kicsit a történet szál kabutóra... Számomra ez annyit jelent, hogy valami nagy fejlődésen esett át, és ez után a csata után ő fog jönni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #281 Dátum: 09 márc 07, 13:05:51 » |
|
Arra is kiváncsi leszek, hogy Kabuto most hogy néz ki. Amikor lehutóbb szerepelt, elég érdekes folyamatok zajlottak. Bár így legalább van még rá esély, hogy Orot is újra lássuk, ha sikerűl teljesen átvennie az irányítást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #282 Dátum: 09 márc 07, 17:33:03 » |
|
Kiváncsi vagyok, hogyan fog képbe jönni. Ha egyáltalán lesz róla bővebben szó. Reméljük azért Anko és Sai folytatják a küldetést Yamato nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #283 Dátum: 09 márc 07, 18:14:29 » |
|
ja de amikor legutobb lattuk Oro még élt és virult (pillanatnyilag, bár már nem sokáig), de azóta valahol szépeket álmodik egy messzi messzi galaxisban....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #284 Dátum: 09 márc 09, 21:13:35 » |
|
Akkor ez valami Orochimaru B-verzió lesz, mert van egy Oro a Totsuka no Tsurugi örök genjutsujában, meg egy részét Kabuto is magába ültette. Ez így nem teljesen az igazi Orochimaru, inkább félig-meddig egy klón, hiszen a maradványaiból növi ki magát Kabuto testében, ha egyáltalán át tudja venni az uralmat pápaszem felett. Az pedig külön tetszett, hogy Anko benne van a Kabutot kereső csapatban. Jó húzás. Ő ismeri legjobban Orochimaru technikáit Konohából. Szerintem Kabuto már tuti sannin szintű lett idő közben, hiszen alapból sem volt olyan gyenge.
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
|