Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #165 Dátum: 08 feb 11, 13:00:28 » |
|
Már megtudtuk emberek! Kabuto azért olvasztotta magába Orot, hogy végleg legyőzze! Hű szolgája volt... egészen eddig a pontig!
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #166 Dátum: 08 feb 11, 15:36:36 » |
|
Hat igen ez igy logikus mert az hogy istenek tekintette Orot egy kicsit fura volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nidaime
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
A második Hokage
|
|
« Válasz #167 Dátum: 08 feb 11, 15:58:25 » |
|
Utálom! Számomra az egyik legellenszenvesebb karakter. Kis csicska! Nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy igazából nem is Orot szolgálja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #168 Dátum: 08 feb 11, 18:00:58 » |
|
na az érdekes lenne ahhoz túlságosan istenítette de kinézném belőle én akkor mégjobban bírnám szerintem a karakter maga zseniálisan meglett csinálva azért a konkrét célját szerintem így sem ismerni csupa rejtély és pont ettől jó
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 11, 18:01:54 írta narut0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze_007
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #169 Dátum: 08 feb 11, 21:22:21 » |
|
Ez az 1 ik kedvenc karakterem ^^, amelett hogy erős, kedves is , szerintem nagyon jól megcsinálták a karakterét. Az meg hogy Oro-t tartja a sensei-ének az már más tészta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nidaime
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
A második Hokage
|
|
« Válasz #170 Dátum: 08 feb 12, 15:06:43 » |
|
Az tény, hogy jól van megcsinálva. Nekem maga a jelleme nem tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #171 Dátum: 08 feb 12, 17:56:05 » |
|
ki tudja menyire ??? szerintem o meg siman elarulhatja orot lehet ez a huseg is a tervenek a resze
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #172 Dátum: 08 feb 12, 18:23:12 » |
|
Mondjuk az igaz h kiszámíthatatlan és mindig annak a pártjára áll aki az erősebb :-X
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"
Mesterem: sani-chan
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #173 Dátum: 08 feb 12, 19:50:51 » |
|
azt azér nem mondaném szerintem nem egyszer kimutatta Oro iránti hűségét egy párszor asszem az éleslátása jól jött Oronak benne tényleg meglátott valamit amit tisztel ahogy ő mondta a nagyszerűségét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #174 Dátum: 08 feb 12, 21:03:35 » |
|
Mondjuk az igaz h kiszámíthatatlan és mindig annak a pártjára áll aki az erősebb :-X
Nem, Kabuto nem ilzen. Nincsenek ilzen hajlamai. Ha lennének, miután Sasuke megölte Orot, az Uchiha mellé állt volna, nem pedig Orot olvasztotta vona magába! Már rég Kisaméval szemben állna a Hebivel együtt...
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #175 Dátum: 08 feb 12, 21:37:48 » |
|
de elötte írtam h Hűséges
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"
Mesterem: sani-chan
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #176 Dátum: 08 feb 12, 21:45:58 » |
|
Te pont , hogy azt írtad , hogy mindig az erősebbek párjára áll ! Ez most akkor , hogy van ? ??? Matten te meg mitg értettél azon , hogy azért rakta magába , hogy "végleg legyőzze" ?
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #177 Dátum: 08 feb 13, 06:12:50 » |
|
Szerintem Kabuto azert rakta magaba Orot hogy erosebb legyen de hogy mi lehet a terve azt nem tudom ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #178 Dátum: 08 feb 13, 15:20:10 » |
|
Akkor egy kis párhuzammal és persze OFF-al fogok élni: Kabuto kb. úgy viszonyult Orochimaruhoz, mint Renji a kapitányához, Byakuyához (Bleach). (Kicsit sánta példa, de az alap ugyanaz.) Tiszteli, de ugyanakkor egy riválist, egy túlszárnyalási célpontot lát benne. De ezt el is mondja Kabuto a mangában. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #179 Dátum: 08 márc 09, 14:09:23 » |
|
hát nem tudom sztem a srácnál csak egyszerüen nincs minden rendben ugy agyilag (tuti a nehéz gyerekkor a hibás) no de a végén oro fog uralkodni a testén sztem és ezt tudhatta volna előre ezért nem komplett a srác szerintem
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|