Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Dátum: 07 jún 26, 20:32:44 » |
|
Azthiszem, hogy említhetők egy lapon és nem kell nekik külön kettő...(topic)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 07 jún 27, 08:41:49 » |
|
Hát ... de ha rajtam mulik de igy is jó.
Zabuza mit keresett a víz országában amikor megtalálta Hakut?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2 Dátum: 07 jún 27, 16:48:59 » |
|
Semmit nem keresett, mert onnan való... :
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 07 jún 27, 18:26:13 » |
|
Azt én is tudom de attol még nem volt mindig ott ??? :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #4 Dátum: 07 jún 27, 19:47:05 » |
|
Inkább az a kérdés, h mikor Haku még kislány volt, hogy élte túl, ha üldözték Kekkei Gen-kai miatt? ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 07 jún 27, 19:48:30 » |
|
Kisfiú volt és megölte azokat akik a házában megakarták ölni utána az utcákon ballagott és egy kukából kiszedett vmit amikor 4kutya megtámadta azután egy hídon leült és jött Zabuza...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #6 Dátum: 07 jún 27, 19:49:35 » |
|
Hát az apjával és azzal a pár emberrer akit magával hozott, az ijedelem hatására előtörő képessége végzett. Hogy más tudta-e, passz...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 07 jún 27, 19:50:46 » |
|
senki más nem tudta a faluban elvileg hiszen az apja látta az elmondta a haverjainak és kész :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #8 Dátum: 07 jún 27, 19:51:37 » |
|
Kisfiú volt és megölte azokat akik a házában megakarták ölni utána az utcákon ballagott és egy kukából kiszedett vmit amikor 4kutya megtámadta azután egy hídon leült és jött Zabuza... Azért ott közben eltelt valamennyi idő, szerintem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #9 Dátum: 07 jún 27, 19:56:16 » |
|
Nekem akkor is lány marad!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 07 jún 27, 19:58:14 » |
|
kislányos a hangja meg minden de nincs melle meg olyan nemiszerve szoval nem lány
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #11 Dátum: 07 jún 27, 20:06:40 » |
|
kislányos a hangja meg minden de nincs melle meg olyan nemiszerve szoval nem lány
Ez már fáj... Ha jól emlékszem (és ez 99%), akkor ilyesmi nem volt az anime/manga-ban...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hó-kage
Vendég
|
|
« Válasz #12 Dátum: 07 jún 27, 22:45:04 » |
|
Ha ninja szemmel nézzük, megtévesztésnek kiváló hogy fiú, de lánynak néz ki A hangja sztem határeset.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #13 Dátum: 07 jún 28, 03:44:37 » |
|
Haku olyan holdkóros...Zabuza meg lemészárolta az oszt.-társait...az akadémián...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki