Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #105 Dátum: 07 dec 25, 06:59:23 » |
|
.yool beszélsz..... Alucard a hallhatatlan.. a pszhihogyilkos keresztény ellen.. h azok miyen vad dolgokat művelnek..xD.... ..csak yönnének már gyorsabban a maradék OVA-k X.X ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #106 Dátum: 07 dec 29, 21:48:44 » |
|
Na ja, elég idegesítő a várakozás, de hát ez van : Remélem nem fogják megint eltolnia megjelenést, vért akarok! Asszem még be kell érnem reggelente a Metró újságért verekedők akcióival, mikor ilyesmit látok, mindig jót nevetek magamban... (persze ott nem fajul el annyira a történet ):-\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eclair88
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #107 Dátum: 08 jan 04, 13:10:07 » |
|
2008 február 22-én lesz majd Japánban a Hellsing OVA 4.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #108 Dátum: 08 jan 11, 21:36:51 » |
|
Valaki nem tudna pü-ben adni 1 linket az OVA 3. részéhez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #109 Dátum: 08 jan 12, 21:46:28 » |
|
Vááá, már előre is csorgatom a nyálam Feo a youtube-on simán írd be és megtalálod
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #110 Dátum: 08 jan 12, 21:48:20 » |
|
Időközben megtaláltam^^ Amúgy nem szeretek youtuben animet nézni , nagyméretben legtöbbször a minőség is gyenge +szeretem magyar felirattal megnézni a jó animekat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #111 Dátum: 08 jan 16, 13:41:14 » |
|
Van magyar felirattal is csak meg kell keresni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #112 Dátum: 08 feb 21, 23:17:16 » |
|
Wáháhá, még pár óra és kijön az új OVA, végetvevén hosszú ideje tartó Hellsing elvonási tünet kezelő kúrámnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #113 Dátum: 08 márc 03, 22:23:43 » |
|
Köynörgöm ha valaki tud linket az ova 4hez adjon nekem meg hozza feliratot is pls, szüksegemv an ráááááááááááá!!!! Köszönöm, es ne töröljetek ki pls, me ez a hellsingre vonatkzik ami 1 remek anime es szeretnem latni az ova 4et mert a sima anime nem vmi nagy szam de az ova az huhuuuu az johh.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #114 Dátum: 08 márc 04, 02:01:09 » |
|
bunshin nekem meg valami linket dobhatnál PÜ ben h honnan tudnám levadászni a 4 et hmm..hmm. am tényleg jobb az OVA most h elkezdtem a magát is olvasni mégkíváncsibb vook a kövikre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
..........Air Gear.......
|
|
« Válasz #115 Dátum: 08 márc 04, 16:45:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #116 Dátum: 08 márc 04, 17:15:30 » |
|
Nem tudom, hogy ti miként gondoljátok, de szerintem ez a mostani OVA, valahogy nagyon alulmúlta az eddig produkált szintet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #117 Dátum: 08 márc 05, 22:52:48 » |
|
Persze persze, hiszem ha latom , adj linket ha mar te lattad .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #118 Dátum: 08 márc 06, 00:31:46 » |
|
Ééééés tessék íme itt van: http://www.youtube.com/watch?v=DJzqi3Nedz4&feature=relatedHat részletre szétszedve. Valahol a többi között már fent van a német, illetve az angol felirat is. Bocs most már lusta vagyok külön visszakeresni Persze már rögtön az elején hektószámra folyik a vér, amint a régi vezetést "leváltják" a Milleniumnál>:)Höhö lelőttem a poént Az viszont nagyon idegesít benne, amikor a japán szinkronszínészek németül próbálnak meg énekelni...valahogy marhára nem jött össze :'X Pl amikor Rip van Winkle elkezd énekelni, mielőtt még Alucard kivégzi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 06, 01:32:41 írta Der Teufel »
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #119 Dátum: 08 márc 06, 14:23:38 » |
|
Hat en majd akkor nezem emg ha ertek is belöle valamit, szal ha lesz magyar felirat meg rendes link ahonnan le tudom tölteni a 4et visznylag jo minőségbe akkor megnezem inkabb varok, de nem nezek rossz minösegbe animet mostmar.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|