Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Dátum: 08 nov 22, 15:17:24 » |
|
Hogy lehet az hogy ennek a fantasztikus animének nincs topicja? Egyszerűen imádom, az egyik kedvence.Févöriit szereplőim primula és nerine ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1 Dátum: 08 nov 22, 16:25:09 » |
|
Én is nem rég kezdtem el nézni és nagyon tetszik Nerine-chan kawai^^ itt van azért egy ismertető róla. http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.278Szerintem a zene a rajzolás meg a sztori is nagyon egybe van annak aki szereti az ecchit meg pláne. Arról nem is beszélve hogy az openingjébe beleszerettem egyből
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2 Dátum: 08 nov 22, 17:52:11 » |
|
Huh, de rég néztem már végig!:D Hmm.... most visszagondolva akkoriban, hogy irigyeltem Rint!XD Amúgy az AA-os ismertető nem a legjobb.... Vannak benne elég nagy pontatlanságok. Amúgy: ha valaki meg tudna dobni egy linkel, ahonnan a Shuffle! Memories-t, vagy az eredeti Shuffle-hentai gamet meg tudom szerezni, a légyszi tegye meg!XD(A játéknak a folytatásai(Tick-tack, Really? Really!) is jó lesz )
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #3 Dátum: 08 nov 22, 18:42:22 » |
|
Én is valamikor az ős időkben látamxDD. Ám engem nem hatott meg az animexDD nincsen benne semmi izgalom és amikor lenne akkor a kellő poénnal elrontjákxDD. Amúgy egy misét megér de nem ajánlom senkinekxDD. Alapból idegesítő ez a démon +angyalos miújság bennexDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #4 Dátum: 08 nov 22, 18:50:04 » |
|
Hiei nem szidni mert mérges lesek Szerintem a világ egyik legjobb animéje.Grafikája is nagyon ottvan. De nekemis kéne a shuffle memories :\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5 Dátum: 08 nov 22, 21:17:13 » |
|
Memories.... Sok helyen próbáltam már megszerezni, de mind halott volt. Annyit tudok róla, hogy: Az egész sorozat a simának a feldolgozása, kivéve az utolsót, ami a sorozat asszem a 16. része körül játszódik. Ennek ellenére én kíváncsi lennék rá....
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #6 Dátum: 08 nov 23, 01:46:00 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 23, 01:46:34 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #7 Dátum: 08 nov 23, 02:44:35 » |
|
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ISTEN VAAAAAAAAAAAAGY *______________* Már egy éve kerestem^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8 Dátum: 08 nov 23, 10:18:22 » |
|
Csatlakozom!:D Ezer kössz Shiro-sama!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #9 Dátum: 09 márc 07, 21:33:17 » |
|
Most kezdtem nézni, tényleg nagyon jó kis sorozat és nem is túl rövid. Ahhoz képest milyen vidáman indul ebben is nagyon mély érzések törnek elő a végére. Nekem nagyon tetszik. A Clannadot nem éri utol de közel van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 09 júl 10, 17:59:18 » |
|
Ezt tegnap fejeztem be,cska nem volt kedvem írni,úgyhogy ma teszem meg,hát ez az anime istencsászár volt :O Nekem rohadtul tetszett,egyszerűen nagyon.....Na de most a léynegre: Rin helyében és is Asa-t választottam volna,csípem az iylen csajokat Nerine és Primula múltja nagyn érdekes volt és megható,Kaede vislekedése felidegesített és ez a vezeklés se volt kóser.....a többi lányról nem ejtenék szót,nem érdemesek rá,de mindegyik nagyon aranyos volt,de akkro is Asa rulz Amúgy a legsirályabb szereplő szerintem a Démonok királya meg Itsuki volt,hát tőle kiakadtma,akkora ász egy karakter
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11 Dátum: 09 júl 10, 18:23:29 » |
|
Hát igen Asa a legjobb:D Bár én Siát is elfogadnám, különösen a "másikat"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 09 júl 10, 18:45:02 » |
|
Én akkor már Nerinét ha Asa nem lehet Mert Nerinének nagyon cukik a fülei meg amúgyis
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #13 Dátum: 09 júl 10, 19:16:48 » |
|
Nagyon jó az ova is én szétröhögtem rajt az agyam. Meg tele van ecchivel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #14 Dátum: 09 júl 10, 19:17:38 » |
|
Elég jó az anime én is belekezdtem amolyan pihenésképp. Én háremet tartottam volna Rin helyébe ,ha már nem tudok választani. Vagy a két csajt(devil meg a god) mindenképp. Az ecchi egy idő után eléggé felerősödik nem mintha bánnám ,meg ez a drámaiság ,de elmegy. Simán jöhetnek még nekem ilyen jobbak. Ez az anime pozitívum ebbe a műfajban nálam. Néha már elmebetegek a poénok meg az aktuális helyzet amibe kerülnek ,de nem baj az.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 10, 19:37:48 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
|
|
|
|