|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #301 Dátum: 15 jún 28, 11:06:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #302 Dátum: 15 júl 06, 19:46:29 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 06, 19:47:36 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #304 Dátum: 15 júl 26, 20:58:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #306 Dátum: 15 júl 26, 21:33:01 » |
|
Jó kis vidi amúgy ehhez az animéhez van magyar felirat? Számomra ez marad az egyik legjobb opening amit valaha láttam/hallottam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #307 Dátum: 15 júl 26, 21:38:29 » |
|
Ha már így beindult a téma. :] Az egyik legjobb anime/OP a szezonban.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #308 Dátum: 15 aug 09, 10:51:12 » |
|
Jó kis vidi amúgy ehhez az animéhez van magyar felirat? Passzolok. Angol felirattal nézem a legtöbb animét =/ Nem vagyok egy nagy Supercell fan, de ez a szám odab*sz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #309 Dátum: 15 aug 09, 11:40:28 » |
|
Nekem ez van beállítva reggeli ébresztőnek . Imádom ezt a számot, emiatt az opening miatt kezdtem el nézni (furcsa is, hogy nem osztottam meg itt, mikor néztem az animét). Egyébként az anime is egész jó.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #310 Dátum: 15 aug 09, 11:43:57 » |
|
Utóbbi pár hónapban az egyik legnagyobb kedvencem lett az op is egész jó szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #311 Dátum: 15 aug 10, 21:15:43 » |
|
+1 a Yuis profilképért. ^^ Fate/Grand Order OPhttps://vimeo.com/134987377A Youtube természetesen letiltotta szinte az összes változatánál a hangsávot. Módosított hangsávosat pedig nem linkelek be. Egyébként, maga a Fate/Grand Order egy RPG lenne a Fate univerzum nyomán iOS-re és Android-ra, csak sajnos régió blokkolt. Óh, és az A-1 Pictures animálta az OP-t, az előadó pedig Sakamoto Maaya alias Kiss Shot Acerola Orion Heart Under Blade(de jó érzés ezt leírni), új nevén Oshino Shinobu.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #312 Dátum: 15 aug 10, 21:26:57 » |
|
Yukinot is bírom de valahogy Yui a szimpatikusabb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #313 Dátum: 15 aug 10, 22:49:21 » |
|
Yukinoval vannak problémáim, de azokról majd a leendő OreGairu topikban. Elérkezett az ideje, hogy szülessen egy. A Commie változatában képesek voltak az utolsó, vagy utolsó előtti részben Hachiman fejére rátenni a Batman álarcot. Nem mintha hazudtak volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #314 Dátum: 15 aug 11, 06:20:28 » |
|
Hajrá,senki sem akadályoz meg benne hogy csinálj egyet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|