Nah összeszedtem magam és itt a top 10es listám. Hosszú lesz sok szöveggel, szóval nem hiszem hogy sokan elolvassák...
10, Break Blade opening: Kezdeném a sort ezzel a nagyon szép openinggel. Nagyon passzol az animéhez és Kokia gyönyörű hangja nagyon passzol a zenéhez. Ráadásul a képsorok is jók:
9, Hyouka opening 1: Nagyon jó hangzású nagyon szép opening =) És nagyon jól ábrázolja ahogy Oreki szürke hétköznapjai eltűnnek =)
8, Bakemonogatari Hanekawa Tsubasa arc: Egy kicsit perverz meg nem éppen hétköznapi opening, de aki látta a Bake vagy Nekomonogatarit az tudja hogy miért =) A zene meg nagyon jó =)
7, Valvrave The Liberator opening: Nagyon pörgős, jó opening. + ahogy felváltva énekel a csajszi meg apali nagyon jól hangzik. Sajna youtube-os linket nem találtam szóval amrad ez =)
http://vimeo.com/656377686, Robotics;Notes ed 2: Maga az anime nem egy nagy eresztés kb 7/10 de ez az Ed nagyon jól sikerült. Szép zene és hozzá passzoló képsorok =) ( sajna csak ilyen rossz minőségű vidit találtam :S )
5, A Madhouse ismét kitett magáért és minőségi munkát adtak ki a kezeik alól. Ez az openingen is látszik ami szemet gyönyörködtető lett. Még csak 3 rész ment le az animéből de én már sz*rránéztem az op-t =)
4, Umineko No naku Koro Ni Ps 3 opening: Nagyon jól összerakott opening. Ahogy a gyors és lassú részek váltogatják egymást fenomenális. És bár animáció nem nagyon van a ps3ra kidobott verzióban így is nagyon ütős.
3, Shingeki No Kyojin opening 2: Az első opening sem volt rossz, de ez az új elképesztően tetszik =) Kicsit olyan mintha egy film openingjét nézném. Nagyon szép a grafikája, nagyon passzol a zene és nagyon hangulatos. Símán dobogós =)
2, Steins Gate opening: A fogaskerekek és ez az egész tudományos háttér, meg az opening stílusa és komor hangulata nagyon passzol az animéhez. Sejteti hogy bizony itt komolyabb dolgokról lesz mint néhány gél banán =) Nem melleslge a kedvenc animém =) Kiérdemli a 2. helyet =)
1, Gosick ending 1: A legszebb ending amit eddig láttam. Az animáció nagyon magával ragadó és nagyon passzol az animéhez. Bemutatja Victorique és Kujo kapcsolatát.A gót csipkés elemek, a könyvtár, a rózsák és az egész hangulata nagyszerűvé teszi. Lisa Komine hangja pedig gyönyörű. Egyértelműen a kedvencem és az is marad örökre =)