|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #211 Dátum: 12 máj 15, 11:50:33 » |
|
A Nana endingjei sokkal jobbak, mint az openingjei, bár nekem nem a Rose a kedvencem, hanem Oliviától a Wish. Azt lehet nagyon nyivákolósan énekelni, még magamat is kikészítem vele. A csaj hangja nem tetszik, igazából csak a hangszerek a háttérben. Olyan kis hangulatos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #213 Dátum: 12 máj 15, 15:56:51 » |
|
Igen, Nana Kitade tud valamit. Van az a Kesenai Tsumi című dala is, azt hiszem, az FMA-nak az egyik endingje, szerintem az is szupi tőle. De azt külön tudom értékelni, mikor valakinek nem csak az autotune varázsolja széppé a hangját, mert az élőben, minden gépi segítség nélkül is gyönyörű: http://www.youtube.com/watch?v=rDHQr6qlf_o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #214 Dátum: 12 máj 15, 16:18:18 » |
|
Valóban nagyon jó hangja. Az tetszik benne hogy nem az a tipikus japán már dobhártya szaggatóan magas hangja van hanem elég normális =) Nem mellesleg nagyon jól néz ki =) Bár nem Nana Kitade de az ö hangja is nagyon szép. Mondjuk a Gosick az egyik kedvec animém szóval lehet elfogult vagyok =D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 15, 16:19:18 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #215 Dátum: 12 máj 15, 20:13:55 » |
|
Új kedvenc endingem. Általában csak kevés anime endigjét nézem végig, de ez valamiért nagyon tetszik. Mondjuk az anime maga is.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #216 Dátum: 12 máj 15, 22:40:24 » |
|
Nálam one piece, 6.opening mindent visz, a zene is adja meg azok az 1v1ek, és a kedvencem ahogy felállnak közbe a cp9 ellen xD Azt az egyet szoktam hallgatni mp3on is
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #217 Dátum: 12 máj 16, 09:09:47 » |
|
Új kedvenc endingem. Általában csak kevés anime endigjét nézem végig, de ez valamiért nagyon tetszik. Mondjuk az anime maga is.
Miről szól az anime? Valami school life? Mert tényleg jó kis ed, kedvet kaptam hozzá. Ez is piszok jó kis ed =D http://www.youtube.com/watch?v=w3FPhkATbmw
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #218 Dátum: 12 máj 16, 10:25:00 » |
|
Arról van szó, hogy egy srác középiskolába megy és a legközelebbi sulit választja. A poén az egészben, hogy eddig az lányiskola volt és most is csak kevés srác jár oda. Hogy képviselje valaki a fiúkat is az iskolai diákszövetségben (vagy hogy hívják), ezért őt választják ki a régi képviselők. Nincs komolyabb történeti szál, inkább arra épít, hogy a lány diákképviselők folyton félreérthetően fejezik ki magukat. Szerintem ha belekezdesz, akkor egyszerre csak 2 részt néz egymás után, mert ellaposodik néha a sok erotikus tartalmú poén miatt. Berakom az openingjét is: Azért ebből jobban látszik az anime koncepciója. Hmmm. Meg is nézem az utolsó részét. Egyébként csak 13 részes és van talán 2 OVa-ja.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #219 Dátum: 12 máj 17, 17:08:13 » |
|
Szerintem azt lehet már egyszer megakartam nézni, csak gondolom az cenzes tv verzió visszariasztott. ---- Egy jó kis ending, az egyik legjobb animéből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #220 Dátum: 12 máj 17, 17:40:59 » |
|
Engem ez most nagyon megfogott, szerintem tök jó, legalábbis kedvenceim közt ott van:
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #222 Dátum: 12 máj 18, 17:37:19 » |
|
Van valami tenyeresdob, meg valami fából készült hangszer (fa ütődik fának és hangot ad, ritmusot?) , valami fúvós, xiliphone? A játék van pc-re is. A retró animék meg királyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető