|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #1 Dátum: 08 nov 22, 14:48:24 » |
|
jó téma... én is sorolok Katekyo Hitman Reborn második harmadik negyedik és ötödik openingje a kedvencem X""D a kedvenc endingjeim pedig: KH Reborn (mi más ) ötödik /seiyuu fanok előnyben/ hatodik hetedik és kilencedik(ha a fura hangzáson túlteszed magad az elején... akkor aranyos ending hátha valakinek megtetszik a Reborn és elkezdi nézni (vagy nem X'D)
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #2 Dátum: 08 nov 22, 20:07:43 » |
|
Jó kis téma : Openingz:- Neon Genesis Evangelion : Cruel Angel Thesis- Naruto Shippuuden Opening 3 : Blue Bird- Goku Sayonara Zetsubou Sensei : Kuurou Runba ( dö beszt ) - Cowboy Bepop : Tank!- Bokusatsu Tenshi Dokuro-Chan Season 1 / 2 : Pipirupii (nemtom a címét,ne cikizz xD)- Death Note Opening 2 : Whats up people?!- Tengen Toppa Gurren Lagann Opening : nemtomacímét- Naruto Shippuuden Opening 1 : Hero's Come BackEndingeket nem hallgatok Ja de - Naruto Shippuuden Ending 1 : Shooting Star
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 23, 09:37:59 írta Shinichi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3 Dátum: 08 nov 23, 01:04:02 » |
|
Naruto+Shippuden: Op: Haruka Kanata, GO, Yura Yura, Blue Bird, End: Viva Rock, Tsubomi (movie3), Kimi Monogatari, Long Kiss Goodbye Bleach: Op: Ichiri no Hana, D-technolife, Rolling Star, End: Life, Sakura Biyori FMA: Op: Melissa, Tobira no Muoku, End: Hagane no Kokoro, Kesanai Tsumi, Black Cat: Opening (Daia no Hana) & ending1 (Namidaboshi) Soukyuu no Fafner: opening (Shangri-La), ending (Separation) Shakugan no Shana: összes opening és ending Shounen Onmyouji: opening (Egao no Wake) DN Angel: opening (Byakuya True Light) Fantastic Children: ending (Mizu no Madoromi) Get Backers: utolsó opening (Barairo no Sekai), első ending (Ichibyou no Refrain)
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #4 Dátum: 08 nov 23, 02:48:37 » |
|
- Bokusatsu Tenshi Dokuro-Chan Season 1 / 2 : Pipirupii (nemtom a címét,ne cikizz xD)
Sztem is ez...vagy énis lúzer vagyok X"D Openingek: Rozen Maiden Shuffle! Ouran Azumanga Daiou Bokusatsu Tenshi Dokuro chan Naruto:Haruka Kanata,GO,Blue Bird,Heroes come back Bleach:D-technolife Slayers:Összes Ending: Bleach:Life
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 01, 01:08:12 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5 Dátum: 08 nov 23, 16:19:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 08 nov 23, 20:24:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #7 Dátum: 08 nov 27, 00:21:49 » |
|
Openingek: Naruto Shippuuden: Heroes Come Back Blue Bird Closer Bleach Asterisk D-Technolife Ichirin no Hana Rolling Star After Dark Velonica Blood+ Colors of the Heart Higurashi no Naku Koro ni Higurashi no Naku Koro ni Death Note the WORLD Elfen Lied Lilium Zero no Tsukaima Futatsu no Kishi
Endingek: Naruto shippuuden Nagareboshi ~Shooting Star~ No Rain No Rainbow(Naruto Shippuuden Movie 2) Michi ~ to you all Kimi Monogatari Broken Youth Bleach Life is Like a Boat Thank You!! Houki Boshi Hellsing Shine Higurashi no Naku Koro ni why, or why not Death Note Alumina Inuyasha My Will Fukai Mori Dearest Shinjitsu no Uta Rakuen(Inuyasha Movie 4) Every Heart Brand New World
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 28, 01:00:47 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8 Dátum: 08 nov 29, 09:10:40 » |
|
Nekem ezek tettszenek :
naruto shippuden opening 1 naruto shippuden opening 2 naruto shippuden opening 3 naruto shippuden opening 4 naruto opening 2,3,4,5,6,7,8 shámán király magyar opening
Hát röviden ezek azok amik nekem tettszenek .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 08 nov 29, 17:41:14 » |
|
Bleach 1. ED Ouran High School Host Club ED Shaman King magyar OP Elfen lied OP Naruto asszem 13. ED Yellow Moon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 08 nov 30, 01:09:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A 4. fal áttörésével rávenni valakit, aki nemrég meg akarta ölni a hozzád közel állókat, hogy segítsen, elég érdekes elgondolás. Csak a legközelebbi alkalommal ne süljön el rossz irányba a dolog.
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11 Dátum: 08 nov 30, 20:21:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12 Dátum: 08 nov 30, 20:54:12 » |
|
Hát, akkor az én kedvenceim: Welcome to the NHK: opening endingNaruto Shippuuden: op1op4 (ez az elején még nem tetszett, de aztán valamiért meg kedveltem xD) Bleach op3op6D.Gray-man op1op3Blassreiter: op2Igen, ending nincs sok köztük, mivel ritka az olyan, anime, aminél megnézem. xD szerk.:Casshern Sins opTo Aru Majutsu no Index op xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 03, 14:11:01 írta Oxygene »
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
|
|