Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #360 Dátum: 07 dec 24, 15:26:09 » |
|
Hát csigát meg KAKASHERÉT én sem válallnék be. Hal osztriga, rák... jöhet. :-*
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #361 Dátum: 07 dec 24, 15:45:12 » |
|
Nálam tengeri cuccokból max hal, a rákot talán megkóstolnám, de kakastökepörkölt, meg agyvelő, szív, sohaaaXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #362 Dátum: 07 dec 24, 21:04:35 » |
|
A rák az finom Meg a... ööö... vagy polip van tintahal... mindig összekeverem, de úgy néznek ki, mint a Burger Kingben a hagymakarikák és egész fincsik xD Illetve ha halat eszem, akkor tengeri... valahogy az utóbbi időben azt szívesen eszem, de az édesvizieket nem ;D << biztos a sushi hatása xD Ja, hamár sushi... akkor a norit is megeszem, szerintem finom, bár olyan sok íze nincs is xD (amivel betekerik a sushit )
Én meg imént jöttem karácsonyi vacsorából és hiába vagyok teli, egyszerűen egyfolytában eszembejut Anyu pulykája és összeszalad a nyál a szájamban és még ennék, pedig már nem is férne belém :-[ : Jujj... valaki mentsen meg...! xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #363 Dátum: 07 dec 24, 21:09:43 » |
|
nyugi Arvael, ezzel én is így vagyok. Karácsonykor hiába eszi az ember degeszre magát, a sok finom és jó kaja csak ott van az ember szeme előtt... Most is tele vagyok, de azért a mézes süti itt van mellettem... :'(
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #364 Dátum: 07 dec 24, 21:11:00 » |
|
De nekem nincs előttem semmi (max. a vitaminbogyók :-X), és képes lennék kimenni a konyhába számtalanszor azért, hogy lopkodjak egy kicsit a pulykából, pedig már nem is fér belém x'D No de akkor megnyugodtam, nem vagyok egyedül ezzel a szenvedélyemmel xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #365 Dátum: 07 dec 24, 21:22:55 » |
|
Én is dugig vagyok de szerencsére én már csak löttyöt iszom,ha megkívánok vmit xd így is gurulásközeli állapotok vannak xd Kész kínzás,hogy ilyenkor az ember össze kedvence itt van .. Mi az a nori???
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 24, 21:23:30 írta Csillus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #366 Dátum: 07 dec 24, 21:33:34 » |
|
Egyszer úgy jártam, hogy pont sushievés előtt mondtam el barátnőmnek, naná, hogy kihámozta belőle szegény sushit x'D Én mondjuk már azelőtt is tudtam, hogy sushit/onigirit ettem volna először és nem zavart... nade kinek mi... annyit elmondok, tengerben van, de nem szeretném, ha még egy ember sushi-hámozása az én lelkemen száradna xD Majd megtudod, ha megetted a japán étteremben már az első sushidat és le is nyelted xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #367 Dátum: 07 dec 24, 21:40:30 » |
|
Gondolom,hogy nem az elriasztás volt a cél ,de öhm...öhm..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #369 Dátum: 07 dec 24, 21:45:54 » |
|
De mi ez konkrétan????Kíváncsivá tettél...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #370 Dátum: 07 dec 24, 21:46:45 » |
|
Á... umm... a feketés-zöldes szín nem segít? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #371 Dátum: 07 dec 24, 21:47:59 » |
|
Valami levél, nem? Én úgy emlékszem rá. Bár nekem az íze nem igazán jött be, pedig jól megmártottam wasabiban is... Amúgy üdv itt isxD
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #373 Dátum: 07 dec 24, 21:51:15 » |
|
Még mindig nem lettem okosab.. Tengeriuborka? xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #374 Dátum: 07 dec 24, 21:52:21 » |
|
x'D ~anime fall~ Neeem! xP
... Oké, de ha elmondom... hát, attól még mindenképpen meg kell ennetek... a nori alga.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|