norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #1590 Dátum: 11 jún 11, 19:46:15 » |
|
Csak én nem szeretem a túrórúdit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1591 Dátum: 11 júl 24, 13:45:11 » |
|
Kedves Dancsa! Várom a beígért receptet. Éjfél
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1592 Dátum: 11 júl 24, 13:50:05 » |
|
Étkezési szokás? Hát nekem az a szokásom ,hogy a kaját beteszem a számba megrágom, és lenyelem. Nem tom, ki hogy csinálja xD
Am a Rudival én is hasonló vagyok. Csak én a töltelékeseket bírom megenni. (Barack eper meg ilyenek) ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #1593 Dátum: 11 júl 24, 20:57:33 » |
|
Nekem is így van az ízlésem a Rudival.^^ Mondjuk igaz ami igaz, nem vagyok annyira oda mondjuk a csokis töltelékesért, de a többi mindenesetre jöhet. Most ettem tele magam, és most irány kockulni!...^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #1594 Dátum: 11 júl 25, 17:18:03 » |
|
Túrórudi Itt sajnos nem lehet kapni, de amikor csak lehetőségem van rá, hozatok valakivel MO-ról. Egyelőre a barackos töltelékes a fav, de amúgy meg mindegy, csak Túrórudi legyen. Amúgy vannak már új, furcsa ízesítésűek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1595 Dátum: 11 júl 25, 20:59:26 » |
|
én amit legjobban +eszek túrórudit aza tejbevonatos.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1596 Dátum: 11 júl 31, 20:16:21 » |
|
Tudtok olyan ételekhez recepteket, amik viszonylag táplálóak, nem kell hozzájuk evőeszköz nem lesz tőle zsíros a kezem az elfogyasztásukhoz elég minimum 10-15 másodperc?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1597 Dátum: 11 aug 01, 07:04:57 » |
|
Shiro! Pl vajas kenyér? A 10-15 másodpercnek nem felel meg, de az összes többinek igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #1598 Dátum: 11 aug 01, 09:13:41 » |
|
MasiMasi-chan ( ) az nem baj, velem inkább az a baj, hogy nem iszom semmit.... Vajas kenyér... fúúúj húgom 2 kilót ken rá és után meg lenyalja a kenyérről, egyszerűen imádja! Én nem. 1 mm vastagon max. Nem túl gusztusos. Ja, és én újabban csak a magos-rozsos kenyeret szeretem. Rászoktam. Amúgy minden-evő vagyok
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #1599 Dátum: 11 aug 01, 10:24:31 » |
|
Márpedig zöldséget és gyümölcsöt muszáj enni! Én eszem is rendesen! Az butaság hogy elzüllesz tőlük. A húsok közül nem mindent szeretek, inkább csirkés vagyok mint disznós, a halat imádom, a többi nem megszokott dolgot kerülöm ( nyúl, bárány, egyéb-féleségek) 5-6 litert? Én jó ha 1.5 litert megiszom, bár valljuk be egyik véglet sem jó. Ha túl sokat iszol, felborul a vízháztartás, vízmérgezést is kaphatsz. És felhígul a véred. Nem ijesztgetésből mondom, persze ha te ezt szoktad meg, akkor ez természetes. És a csapvizet én is jobban szeretem, mint bármit. Attól tuti enyhül a szomjam. Én meg, aki nem iszom, besűrűsödik a vérem, és rendesen le is esik a vérnyomásom, ami alapból nem üti a 100-at sem, átlag 90/60 ami elég szörnyűűűű. kész kóválygás az életem, meg jobbra-balra dülöngélés, és a fülem is zúg ezerrel...
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #1600 Dátum: 11 aug 01, 11:46:11 » |
|
na én meg eszek minimum 5-6x egy nap de inkább csipegetésnek hívom pl: reggel májkrémes szendvics, délbe dinnye 13:30 fele húsleves meg chilis bab 15:00 kor meg valami édesség 17:00 fele megin gyümölcs féle 18:00 meg a vacsora megin chilis bab aztán 19:30 fele édesség 22:00 megin csipegetek be valamit meg még 00:00 kor is és megbirok inni max 4 litert
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1601 Dátum: 11 aug 01, 12:55:24 » |
|
Tudtok olyan ételekhez recepteket, amik viszonylag táplálóak, nem kell hozzájuk evőeszköz nem lesz tőle zsíros a kezem az elfogyasztásukhoz elég minimum 10-15 másodperc?
Minek neked 10-15 másodperc alatt megkajálnod? Menekülés közben akarod növelni az energiádat? Tudod a katonák is jól megvannak ezzel az étellel a farzsebükben szóval neked is tudom ajánlani. Előkészületek: Elmész boltba.. megkeresed az édesség osztályt vagy azt a sort ahol édeset árulnak.. választasz kedvedre való csokoládét, de szigorúan táblát.. hazahozod, előveszel egy tányért. Az étel elkészítése: Kicsomagolod.. a tányér fölött összetördeled 10-15 darabra.. nyugodt szívvel rá is helyezheted.. Az étek elfogyasztása: Egyenként de MAXimum egy másodpercet rászánva bedobod a szájnyílásodba és gyors hőtermeléssel megolvasztod vagy rágsz (szigorúan) 1-et, majd le is nyeled. Ezt megismételheted tíz vagy tizenötször függően attól hány kockád van. Energia forrásnak tökéletes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1602 Dátum: 11 aug 01, 15:14:21 » |
|
Köszi Ejfel, de én inkább valami pikhercsre gondoltam. Az ok pedig: 20 perces reggeli, 30 perces ebéd szünet Trónok harca ... Egyébként a vajas kenyér az tök finom de van egy olyan érzésem, hogy ti keveritek azzal a zöldségekből sajtólt utánzattal, aminek a rendes neve margarin.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1603 Dátum: 11 aug 02, 00:30:50 » |
|
Tegnap voltam nagyanyámnál és csinált házi készitésü kenyeret *.* Hogy az mennyivel finomabb volt mint a boltban kapható szeletelt moslék Javaslom mindenkinek hogy aki teheti probálja meg a kenyér sütést. Viccen kivül. Ha az ember beletanul nagyon finom kenyeret tud csinálni. Énis szólni fogok anyámnak hogy probálja ki. szerk: Most nézem mennyi az idő =D akkor teggnap előtt voltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1604 Dátum: 11 aug 09, 11:40:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|