Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #1425 Dátum: 10 jún 16, 21:21:05 » |
|
Sült máj! *__* Sült vér! *__* Malacbőr! *__* Húúúúúúúúúú hagymás zsíros kenyér, parival, paprikával! *__*
A májat is meglehet enni, h ha nincs más hus:D néha még elég finom is, csak kicsit száraz. A vérrel nem vagyok kibékülve. A malcbőr fiiiiiinom:D Komolyan kódtoltad már? A szalonnán is a bőr a legjobb, de nyers disznó fül is finom:D Biztos te is városi vagy nem értetek ti semmit xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1426 Dátum: 10 jún 17, 19:40:54 » |
|
Most jön a durva, Orihime ehezképest semmi! xDD Kenyér, rákenünk zsírt, majd a tetejére mogyorókrémet kenünk. vagy lehet úgy is, hogy egyik felét (alját) mogyorókrémmel, a másik felét (tetejét) pedig zsírral kenjük meg. Ja meg szalonnabörke az tényleg faintosan fincsa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #1427 Dátum: 10 jún 17, 20:39:53 » |
|
Miért, ez milyen? Fogsz egy banánt, néhány sárgarépát, egy maradék barackos joghurtot, nutellát, földimogyorót, vaníliás cukrot, tejet ötnesz rá és összeturmixolod? Amúgy nekem izlett
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #1428 Dátum: 10 jún 26, 17:10:08 » |
|
Nem eszem véres hurkát, mert igen, tudom, miért az a neve ^^ Nem szeretem ezeket a besorolásokat. Én is csak azt tudom erre mondani, hogy nem kellene megítélni valakit arról h hol él, vagy mivel foglalkozik, vagy bármi egyéb alapján. Mellesleg nálam a paraszt az csak arra a hülyegyerekre volt jelző xD nem nevezném a vidékieket parasztnak, pont azért mert sértő lehet. De a városiak sem feltétlenül bunkók, lusták stb =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1429 Dátum: 10 jún 27, 01:00:51 » |
|
Ó pedig a nyers disznó milyen finom Főleg úgy, hogy még él Kicsit Hannibálos? Rá se rántsatok Amit ti műveltek sem kevésbé gyomorforgató... Parasztok, városiak... Étel topic, szóval... én egyiket sem kóstolnám meg... Viszont már tudok resztelt májat csinálni, ami egész jól szokott sikerülni. Már csak mást is kéne tudni A piskótám állítólag ugyan úgy jó... De csak ennyi... Zsíroskenyér és hasonlók. Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hogyan kell csinálni azt a finom kínai stílusú (?! ) rizst? Nem tudok rájönni, viszont városi lévén elég lusta vagyok, hogy nem menjek el kínai gyorsbüfébe és elég vidéki, hogy szegény legyek hozzá, hogy ne tudjam megvenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1430 Dátum: 10 jún 27, 02:07:39 » |
|
Szerintem meg Peon xD
Az mit jelent, hogy kínai stílusú rizs? Az a ragacsos, vagy a tojásos? Vagy valami fűszerezése van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #1431 Dátum: 10 jún 27, 06:49:23 » |
|
Nyah a városi versus vidéki csatát kéretik máshol megtárgyalni ^^ - Csak szólok mielőtt megint elkezdődne... úgyhogy Kaja topic a téma Éhes vagyok. Van nálam 200 Ft. Nincs bolt a közelben. Dolgozok. És egy darab Danone joghurtom van. Ebből mit lehet kihozni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #1432 Dátum: 10 jún 27, 08:27:25 » |
|
Ez lesz a mai kajád? Basszus Cart! Ez komoly?
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #1433 Dátum: 10 jún 27, 08:29:06 » |
|
Najó nem... van még egy nagy adag túrós tészta. De azt beosztom Reggel nem volt nyitva a pék és megszopikáztam. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #1435 Dátum: 10 jún 27, 08:38:40 » |
|
XDDDDDDD Pedig azt akartam mondani, hogy a tegnapi filmben is olyan finomnak nézett ki.. benne egy szemgolyó XDDD Kókuszgolyó? Azt mindenférfiállat szereti... kivétel aki nem xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #1436 Dátum: 10 jún 27, 08:50:38 » |
|
Igaz!!!!!!!!!!!!!! Akko le kell mennem kekszdaráért. Mennyi alkoholt tegyek bele?
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1437 Dátum: 10 jún 27, 10:44:15 » |
|
A kínai stílusú rizs az a tojásos cufmák Mennyi alkoholt? Inkább mennyit ne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #1438 Dátum: 10 jún 27, 10:50:07 » |
|
Six-senpai... te itt?! Én tejszínes csirkecombot főztem ma. Aemy kérésére, mivel sose találkozok vele füstjelek útján:
Krumplis-tarhonyár főzelék.
Szallonna kockáka zsiradékon kiolvasztok, rá kockára vágott hagyma... tarhonya ,liszt, pirosarany, pirospaprika, víz, só, bors, kevés kockára vágott krumpli, felkarikázott vírsli, idő, kostolás, esetleg mégtöbb só, tányér, evőeszköz, jólakott ember.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1439 Dátum: 10 jún 27, 12:34:11 » |
|
Ez tök érdekes. Én meg ismerek egy olyat, hogy krumplis tarhonya. Így simán. Ehhez pirítasz némi hagymát olajon, aztán ráöntesz annyi tarhonyát, amennyi jól esik és amennyi még nem sok az olajhoz. Megpirítod ezt is kicsit. Erre rádobsz pár kockára vágott krumplit, keversz rajta párat, leves kockát dobhatsz bele vagy vegetázhatod és sózod, borsozod meg pirospaprikával megszórod egész alaposan:D Rá lehet csipkedni némi kolbászt, hogy finom ízt adjon neki. Felöntöd vízzel, hogy a krumpli megfőjön benne és a tarhonya felszívja. Kicsi levet érdemes hagyni benne, vagyis töltögesd után a kaját vízzel, ha nem elég. Ha készen van, pár óra alatt úgyis felszívja a saját levét, de ha elég volt rajta, akkor nem áll össze, hanem kellemes lesz még az állaga.
ócó, ócó diákkaja:D
Ui: A kolbász helyett tehetsz bele virslit vagy krinolint is darabokra vágva. De az már luxus cikk a tárcának:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|