Dancsa
|
|
« Válasz #1410 Dátum: 10 márc 21, 14:04:20 » |
|
Anyám ma nagyon ledöbbentXD... Elmentek a hugommal vásárolni, mire hazajött, elmosogattam, két féle kaját majdnem készrecsináltam, plusz mégegyet előkészítettem (mindenből csak kevés voltXD), meg csináltam uborkasalátát, pucoltam és megvágtam a krumplit, a rizs is majdnem kész voltXD
Rozmaringos-mittoménmilyeynes csirkecomb: besózzuk a csirkecombot, csinálunk pácot kecsapból, mustárból, olajból, kevéske dijoni mustárból, rozmaringból, bors. hőálló üvegtál aljára szelet szalonna, bacon kockák, egy fej hagyma vastag félfülre vágva, pár csöpp bor, úgy hogy ne érjen bele a csirkecomb, ha ráteszem a szalonnára...
A combokat összemaszatolom a páccal, beleteszem az üvegtálba, majd a tetejére egy szelet szalonna, bacon kockák, 1 fej hagyma; foliválal rohadjon a hűtőben egy ideig^^ amikor eljött az idő, még egy kis bort öntünk a tetejére, majd fólia alatt készre sütjük, leszedve a fóliát kicist megpiritjuk
Ezen kívül csináltam egy kevés tejszínes csirkecombot, és rántott hús volt még... a dolgok nagyrésze elfogyottXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #1411 Dátum: 10 márc 23, 21:34:22 » |
|
a legjobb: Nutellás csirke! Az tényleg finom, ha nem is hangzik annak!
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1412 Dátum: 10 márc 24, 21:13:20 » |
|
Megszületett a Magyarország kedvenc étele szavazás végeredménye: http://www.netpincer.hu/kedvencetel_2010Éljen a Madártej:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1413 Dátum: 10 márc 24, 21:25:17 » |
|
Csatlakozom, éljen a madártej! Ennek megünnepléseként valakivel csináltatok is magamnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #1414 Dátum: 10 jún 07, 22:39:52 » |
|
Szerelmeim: Brassói-sama és Chilis bab-hime.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1415 Dátum: 10 jún 08, 00:52:03 » |
|
A húsokból: A legjobb (a szárazföldi állatok közül) a csirke, aztán a disznó sovány részei, halból + a hekk (filé meraz nem szálkás). A kacsahúst nemeszem+ és a zsíros(hájas) húst sem. A krumpli: petrezselymes krumpli, rakott-krumpli, tejfölös krumplifőzelék, ami jöhet minden mennyiségben. "Tejtermékes dolgok": majdnem mindet szeretem, kivéve a tejfölös pörköltöt (azért mert pörkölt és azt nemeszem+) Züldség/gyümölcs: nemjut eszembe olyan ami kedvenc (időközönként változik), + olyan se amit neenék+ Édes: na abból van kedvenc, a somlói + az almáskocka. amit nem komálok azok a nyersvajkrémes sütik. (szájpadláscsiklandozó)
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #1416 Dátum: 10 jún 08, 05:49:22 » |
|
Mi az a Pirozhki? Az egy orosz kaja annyit tudok, de azon belül?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1417 Dátum: 10 jún 08, 11:47:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #1418 Dátum: 10 jún 13, 19:04:24 » |
|
Kövér, zsíros hús, fúj. Csak sovány. ( Azon belül csirke, tengeri halak, stb. ) Egyébként kedvenc: 1. Saját receptű Chípős leves. (L) ( Ebből tényleg bármennyit lehet enni, mert egyáltalán nem telít. ) 2. Milánói / Bolognai ; Currys csirkemellcsíkok 3. Egyéb gyors kaják ( pl. Pizza, Hamburger ) ; valamint Chipsek Asszem így, de ezek változók... ( Kivéve az első )
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1419 Dátum: 10 jún 16, 03:02:14 » |
|
Zsíroskenyér az az istenek eledele hmm Kipróbáltam a zsíros pizzát (igen zsirt kentem rá xDD) nyami nyam nyam Meg néha lustaságból diétázom. ertsd: Van hogy másfél-két napig koplalok, csak mert lusta vogyok lemenni a boltba xDD Ja meg a házi zsír a nyerő, ami a húsból kisül a bolti szutykot azt felejtsétek el. A porozhki meg gomba nélkül bizta finomos lehet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 16, 03:03:39 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1420 Dátum: 10 jún 16, 11:21:38 » |
|
Gomba-gomba-gomba A rántott gomba mindenek felett:D Főleg olyan kis langyoskásan! Isteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #1421 Dátum: 10 jún 16, 11:33:03 » |
|
Shiro te vagy már paraszt! Ha zsirt akarsz a pizzára, akkor tegyél rá sok szalonnát. Nem bacont vagy h hogy hivják, hanem rendes paraszt szalonnát:D Bazd a sajt ugy felhigul tőle, h nyam nyam xD A husból kisülő zsir, azt nem nevezném zsirnak. Nem nem, a házi zsir az a zsir, amit a disznó ölés után "olvasztanak" ki a becsületes vidéki emberek:D Esetleg még a szalonnából kisült zsir nevezhető zsirnak:D nincs is annál jobb, amikor a frissen kisült zsirt, rákened a kenyérre, rá teszed a retket és a hagymár és bezabálsz:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #1422 Dátum: 10 jún 16, 15:39:16 » |
|
Sült máj! *__* Sült vér! *__* Malacbőr! *__* Húúúúúúúúúú hagymás zsíros kenyér, parival, paprikával! *__*
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #1423 Dátum: 10 jún 16, 20:40:13 » |
|
Ja tényleg, Hagymás sült vér... Milyen régen ettem... Ja és még kedvenc a Sült oldalas
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #1424 Dátum: 10 jún 16, 21:18:18 » |
|
Én rohadtul imádom a gombát *-* és ezt a pirozkit is kipróbálnám (azért is mert benne van Oroszország Maru Kaite Chikyuujában xD) Én a zsíros kajákat egyszerűen gyűlölöm. Az is idegesít ha a húsleves tetején túl sok olajcsepp van, olyankor megfogom a kanalat és kiszedegetem egy részét xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|