Cingoku
Vendég
|
|
« Válasz #150 Dátum: 07 júl 24, 19:57:35 » |
|
Kedvenc kajáim: Pizza,spagetti,máglyarakás. Rament még soha nem ettem de majd egyszer meglesz és akkor az is a kedvenc kajáim között lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #151 Dátum: 07 júl 24, 19:59:36 » |
|
Juj, a máglyarakás nagyon finom, egyik kedvencem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cingoku
Vendég
|
|
« Válasz #152 Dátum: 07 júl 24, 20:32:27 » |
|
Nekem is nagy kedvenc csak az a baj hogy nagyon ritkán csinál anyám ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #153 Dátum: 07 júl 29, 08:19:13 » |
|
A szomszédunk mesterszakács.. :-[, jónéhány díjat nyert már a halászlevével... és szerencsére sokszor az a téves kényszerképzete támad, h mi itthon éhezünk... : : Mint például ma is!!!! :banan: :banan:
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #154 Dátum: 07 aug 03, 11:20:10 » |
|
Imádom a pudingot! :banan: Főleg a csokisat :-* Meg szeretem még a tölcséres fagyit is... (bár a jégkrémet is, de a tölcséres finomabb )
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #155 Dátum: 07 aug 06, 08:50:29 » |
|
Szerintem csak elég leírnom a kaja nevét.... :-[ MÁKOSGUBA!!!
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #156 Dátum: 07 aug 06, 08:53:06 » |
|
Imádok mindent amiben vagy gyümölcs, de a legjobb a meggyes rétes, nyami Nagyon szeretem a füstölt sajtot zöld almával, és a sült krumplit vanília fagyival
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #157 Dátum: 07 aug 06, 09:00:22 » |
|
Nyami a házi rétesek tényleg fincsik...csak egy nagyi kéne hozzá, aki mindennap megcsinálja... Nagy kedvenc a túros meggyes!!! A legjobbat pedig a Skála melletti piacon leht venni nagymama hiányában! Ayaka te ínyenc vagy!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #158 Dátum: 07 aug 06, 09:04:18 » |
|
Én semmi vagyok a barátnőmhöz képest, akinek a kedvenc kajája az eperlekváros, nutellás, májkrémes kenyér Ez már nekem is nagyon sok Am a listámról kimaradt az étcsoki sonkával
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #159 Dátum: 07 aug 06, 09:07:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #160 Dátum: 07 aug 06, 13:14:00 » |
|
ezt hogy a ****** lehet megenni? ehhez külön gyomor kell...pickszalámis-nutellás-görögdinnye, kísérve egy kis tejjel? megelőzve a székrekedés...XO
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #161 Dátum: 07 aug 06, 20:40:30 » |
|
Na igen ezen én is csodálkoztam.., de semmi baja nem volt tőle!! Csak az én étvágyamat vette el...! Akkor szoktam rá a tasakos gombakrémlevesre...ő meg azon akadt ki Ízlések és pofonok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #162 Dátum: 07 aug 07, 11:30:30 » |
|
Mai ebéd szinte közvetlenül a megkésett tízórai után - mely kakukkfüves, oreganós, sós, borsos és ételízesítős tükörtojás volt - három őszibarackból készült turmix:D Nyami:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #163 Dátum: 07 aug 07, 11:58:49 » |
|
Kopog a szemem...és anya most kezdett el főzni. Azt hiszem halpaprikást csinál és ez lesz az első alkalom..., pont most kell kísérleteznie??? ;D Nem baj reménykedek... Nem lesz a kedvencem.... ;D, de legalább az éhhaláltól megmentett
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 07, 13:11:45 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
|
|
|
Amos
Vendég
|
|
« Válasz #164 Dátum: 07 aug 13, 14:50:21 » |
|
Halpaprikás? Nyamii Próbáld ki egyszer túrós tésztával, úgy az igazi. Anno éjjel lementem nassolni, kipakoltam millio egy kaját, zabáltam, majd elaludtam a konyhaasztalon. anyám reggel azzal keltett h a kovászos uborkát barackos joghurttal ettem. : a poén meg az, hogy rohadtul ízlett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|