Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #1065 Dátum: 08 aug 06, 11:33:52 » |
|
Hmm én ezen szívesen segítek minden bűntudat nélkül rá verek egyet , utána gondolj arra ha nem eszed meg akkor mit csinálnak vele a kukacok a földbenxDD. Úgye egyből jobban csúszikxDD.
Ám új kaja került a top listámra: Sajtos szalonnás tésztaxDD laktató és mocsok mód finomxD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1066 Dátum: 08 aug 06, 11:40:27 » |
|
Tejfől nins rajta? xD Úgy még finomabb.... Persze túró nélkül, mert akor túrós csusza lenne xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1067 Dátum: 08 aug 06, 11:47:59 » |
|
Husleves powa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xD Egy kemény éjszaka (nem kell rosszra gondolni!Ugy gondoltam h egy bulis éjszaka!XD) után sztem a husleves a legjobb gyogyszer!Amugy is szeretem de akkor aztán nagyon!xD
Hiei...nem vagy norma!xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1068 Dátum: 08 aug 06, 14:12:59 » |
|
Ha tészta akkor Vagy Bolognai ( asszem így írják), vagy krumplistészta. És szeretem az instant Rament is de csak jól megcsinálva.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #1069 Dátum: 08 aug 06, 17:34:54 » |
|
Detti, egyetértek veled. Csak hal és szárnyas hami írok egy pár kedvencet ha már itt vagyok: eper, eperfagyi, eperlekvár, epres torta, epres pite, epres keksz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1071 Dátum: 08 aug 06, 20:28:26 » |
|
Hal Powa és szárnyas Powa xD jó én igazából szinte bármien állatot képes vagyok megenni a lényeg hogy élt valamikor igazából még a csoki bevonatú sült skorpiót is meg kóstolnám biztos finom de nem eszek meg bármit xD először valaki egyen előttem belőle xD és nézzen is ki valahogyxD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1072 Dátum: 08 aug 06, 20:37:54 » |
|
xD. Elindult a Fish aand Chicken kampany.xD Am en iss. Husbol csak ezeket eszeem meg, meg max kacsaa szegeny.xD De ha Hiei hozzaallasaval nezzuk .xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1073 Dátum: 08 aug 08, 10:02:20 » |
|
A halat nem szeretem de HAJRÁ csirkék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gera
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1074 Dátum: 08 aug 08, 10:04:00 » |
|
csirkénél van jobb marha mert abból lehet steaket csinálni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1075 Dátum: 08 aug 08, 10:05:52 » |
|
A disznót és a marhát csak Húslevesben szeretem de nagyapám azt moondja hhogy a lóhúsleves az isteni és hogy a lóhús nagyon finom. (én még nem ettem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gera
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1076 Dátum: 08 aug 08, 10:08:57 » |
|
hát igen az emberek általában nem lovat sznek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1077 Dátum: 08 aug 08, 10:18:40 » |
|
Nagyapám amikor gyerek volt (Kb Kr. e. ?) Mindenféle álatuk volt nemcsoda hogy már majdnem mindenfajta kaját evett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gera
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1078 Dátum: 08 aug 08, 10:41:02 » |
|
mindegyén maradok a steaknél meg a baromfinál szerintem ezek a legjobbak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1079 Dátum: 08 aug 08, 10:50:57 » |
|
Én sem ettem még semmi szokatlan, de tudjátok régen másképp mentek a dolgok. Egyébbként Rántothús hívő vagyok+Erős dolgok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|