3 honapja nem merek benezni ide, nem hg irni, mert akk minden egyes uj hszt elolvasok, vagyis ehendoglok.xDD Nade aaah muszaaly.xD
Szval azokrol a levesekrol annyi hg : csirkees.xD
Magyar kajakbol (nem biztos hg mind magyar, de olyan atlagbol.) gulyasleves, palacsinta, milanoi spagetti (mondom hg nem mind magyar.xD) ess nemtom.xD
Kinai kajakat nagyon szeretem, bnomnek a szuleinek van kis kinai ettermuk, amikor ok dolgoznak ingyen kajalok
rizs alap.xD telleg.Meg vanazaa teszta (ehh egyiknek se tom a nevet) csirkee mindenhogy.. edes, csipos, savanyuu. xD Es aza rakchips vagy mi az is joo.
Megmeg valami feher gyumilee.
Am meg nem ettem sushit TT.TT Aztan szeretem meg a halakat (gondolom te nem, vagyis sokan nemszeretik) es abbol is leginkabb a rantotthekk. strandon.xD Yay meg langos. Nemaar. Multkor is strandon elkezdtem szidni hg milyen gonoszak az emberek, hg annyi kaja van, es mindenki zabaal. Ehh en is akarook.xD Nah vissza a halhoz. Kis sz*ritott hal is finom. nemtommianeve. Halkonzervet meg sose ettem.xDDD Nem volt hozza ingerem. Nameg szeretem a kaviART. lool. mivaan? finoom. ha mar sushit esznek az emberek ezt is megtudjak.xD Am nem a feketet hanem piros.. Ehh. Latszik hg oroszban vok most.xD Kicsit osszevisszasagban irtam le mindent.xD
emmm. tej.sajt.kefiir(<3).turorudiixD.kremturoo.yoghuurt.nyaaa. xDD Gyorskajaak. Miert ilyen finomak?? TT.TT KFCC.MEkii.xD A jo oreg cheesbuger es tarsai.xD gyros tal-vagy piteben. Pizzaa.xD Abbol a sima a hawaii meg nemtommaranevuket.xD Am ahhoz kepest hg kajarol irok eleg sok benne az ikszdee.
De dede en ehendogloook. Nem is vok am ehes, meg most ettem meg a fagyiim.xD