CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #765 Dátum: 08 ápr 10, 20:38:55 » |
|
Az érdekes lehetett... Amugy pl.:kagylo,csiga????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #766 Dátum: 08 ápr 10, 23:28:52 » |
|
Ahhh. Franciák. Csak akkor fanyalodnék, bármiféle puhatestű, ízeltlábú elfogyasztására, ha a II vh.-hoz hasonló körülmények alakulnának ki. Inkább maradok a hagyományos magyar ízeknél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #767 Dátum: 08 ápr 11, 09:05:18 » |
|
Azért a francia hagymaleves finom... Én már ettem rákot és kagylót...egyik se egy élmény...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #769 Dátum: 08 ápr 11, 14:18:25 » |
|
Nálunk ma lángos volt a kaja...fincsi fokhagymával... Amúgy ki kóstolta az új Chio Hagyományost? Sülthúsos-fokhagymás,sztem istenien finom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #770 Dátum: 08 ápr 11, 14:21:07 » |
|
A Chio (vagy hogy is kell írni?) hagyományost, én is szeretem, de abból, a sósat inkább ....... Valszeg, én se enék csigát.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #771 Dátum: 08 ápr 11, 22:51:24 » |
|
Hmmm. Polip ? Én még nem ettem, de valaki azt mondta, hogy olyan volt, mintha csirkeporcot evett volna. És ráadásul nagyon rágós is. Ez igaz ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #772 Dátum: 08 ápr 11, 23:03:35 » |
|
én ettem de csak nagyon keveset mondjuk szerintem tényleg rágós volt....de meglehetett enni....nem volt olyan szörnyű...bár ízlések és pofonok....a polipot nem sorolom a kedvenc kajáim közé...de attól még megeszem.....egyszer érdemes volt kipróbálni....bár én nagyon sok dologgal vagyok így.........
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #773 Dátum: 08 ápr 12, 09:23:48 » |
|
A vicces az volt, h. azt hittem, hagymakarikák, mert totál úgy néztek ki külsőre, mint azok, amiket a Burger Kingben lehet kapni :'X Azt meg szeretem, szóval megraktam a tányéromat (svéd-asztal volt) és mikor kivittem, hogy eszem, hát akkor rájöttem, hogy nem hagymakarika xD Tényleg olyan csirkeízű volt (bár picit eltért tőle, de nem nagyon) meg rágós is De fincsi volt
Csigát, kagylót én tuti nem ennék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Reikaa
Vendég
|
|
« Válasz #774 Dátum: 08 ápr 12, 09:32:36 » |
|
csigát én se, de a kagylót szeretem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #775 Dátum: 08 ápr 12, 09:36:52 » |
|
Megkeztem a húsvéti sonkát , remélem anyukám nem veszi észre.Ha igen ,megmondom neki , hogy nem tudtam ellenállni túl guszta volt >Csiga , apám már evett és azt mondta , hogz finom csak a szaga borzalmas
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #776 Dátum: 08 ápr 12, 09:41:51 » |
|
..nos én nem tom h hogy reagálnék ha mondjuk mekínánának vele...de egyenlőre úgy vagyok vele h nem kóstolnám meg... viszont a békacombot megkóstolnám talán..... (végül is mindent ki lehet próbálni/meg lehet kóstolni csak van amit vszleg csak egyszr sikerül...)
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #777 Dátum: 08 ápr 12, 16:50:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #778 Dátum: 08 ápr 12, 16:58:05 » |
|
És ki mit gondol a gyorséttermi kajákról? Tudom hogy egészségtelen és neem akarom megtudni, h. mit raknak bele... De néha olyan jólesik egy sajtburger... áh.. azt nem lehet nem szeretni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 12, 16:59:07 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #779 Dátum: 08 ápr 12, 17:03:28 » |
|
Imádom a gyorskajáldákat , de nagyon egészségtelenek és egy évben egyszer vagy kétszer ,ha ott eszek. De a Hanburger Sajtburger meg még van egy ,de azt nem tom ,hogy hogy hivják magyarul.És a szalmakrumplijuk utánozhatatlan , meg minden kaja vagy inni való ami ott kapható
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|