zsorzset
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #705 Dátum: 08 márc 30, 13:13:44 » |
|
azt mondta, felhagy a kísérletezéssel, mert akkor az egész család mehet a begyógyászatra, gyomormosásra de azért nem olyan rosz szakács(nő) karamelles popcorn? az finom? én még életemben nem ettem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 30, 13:14:47 írta zsorzset »
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #706 Dátum: 08 márc 30, 13:17:55 » |
|
Az nagyon finom a karamelles popcorn , ja meg en is sokat kiserleteztem es letrehoztam egy egydi dessertet a turos tejfolos kakaos finomsagot , nagyon fini Anyam meg a lerbepipt hozta letre , de enek az osszetevoit nem irom le mert ez is egy egyeni foszt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsorzset
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #707 Dátum: 08 márc 30, 13:20:15 » |
|
kész kajafeltalálók vagytok! csináljatok egy éttermet a saját készítésű finomságaitoknak! (ja és kérek oda egy tiszteletjegyet az ötletért !)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #708 Dátum: 08 márc 30, 13:27:56 » |
|
A nem az otleteinket es a finomsagainkat nem eheti senki mert ez ami csaladunk tulajdona. Ja es van egy shake is amit mi talaltunk fel az is nagyon finom , megsugom kakaos es van egy kremes teszta is nyami nyami , meg a kremet bele azt is mi talaltuk ki , ez a teszta is kakaos meg tejszinhabos jobb , ha nem mondom tovabb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsorzset
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #709 Dátum: 08 márc 30, 13:29:16 » |
|
hát tényéeg jó, mert összenyálazom magam a végén...nyamm, most ettem, de ettől éhes lettem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #710 Dátum: 08 márc 30, 13:33:48 » |
|
En most eszem a masodik ebedemet mert nagymamam is hozott kajat finom kus-kust (ezt nem toom , hogy hogy mondjak neki magyarul :'X ).Egetett hust (nem szo szerint mert ez a hus is ey talalmany ) es vegul toltott hust , na mega dessert az a csoki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsorzset
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #711 Dátum: 08 márc 30, 13:35:34 » |
|
én még nem ettem kus-kust. a csokit nem igazán szeretem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #712 Dátum: 08 márc 30, 13:37:16 » |
|
Tudod mi az a kus-kus?- eszembe jutott a kus-kus az a tarhonya
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsorzset
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #713 Dátum: 08 márc 30, 13:38:50 » |
|
jahjah, úgy már ismerem csak azt hittem, valamilyen távolokeleti ínyencség am, tudod mi az a sajtoskrokett?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #714 Dátum: 08 márc 30, 13:40:41 » |
|
barackos-sajtos húshoz
Hát én kifejezetten utálom keverni az édeset a sóssal. (Kivéve az édes-savanyú csirkemellel. ) Nem tudom ki hogy van veled, de szerintem nem jó párosítás a hús meg a gyümölcs. Elég furcsa ízű dolgok szoktak kisülni belőle (legalábbis nekem furcsa ^^).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 30, 13:43:08 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #715 Dátum: 08 márc 30, 13:52:20 » |
|
szentem édes+sós=fini kaja csak nem mindegy hogy mit keversz pl én ettem már ugy joghurtot hogy hogy ojan lapos toast sajtot mártogattam bele faja am én is szeretem a húst hússal enni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #716 Dátum: 08 márc 30, 14:02:20 » |
|
Hát én kifejezetten utálom keverni az édeset a sóssal. (Kivéve az édes-savanyú csirkemellel. ) Nem tudom ki hogy van veled, de szerintem nem jó párosítás a hús meg a gyümölcs. Elég furcsa ízű dolgok szoktak kisülni belőle (legalábbis nekem furcsa ^^).
Én se szeretem keverni, de ez kifejezetten finom. Mire megfő abarack kimegy belőle az édes íz és tökélesetes párosítás:D nagyon finom:D
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #717 Dátum: 08 márc 30, 14:14:44 » |
|
jahjah, úgy már ismerem csak azt hittem, valamilyen távolokeleti ínyencség am, tudod mi az a sajtoskrokett? Nem toom , hogy mi az a sajtoskrokett. >Vigyazatok az izek keveresevel nehogy ugy jarjatok , mint az osztalytarsam , arra a kajara amitt nala ettem ma leirtam na , de arra a kajara rossz gondolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #718 Dátum: 08 márc 30, 14:22:46 » |
|
és inni ki mit szeret ?
én nagy vadászos vok + jéger + vilmos + fütyülős na meg a sör de abbol is csak soproni és azt is csak naon ritkán
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsorzset
Chuunin
Nem elérhető
|