Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #690 Dátum: 08 márc 30, 00:24:29 » |
|
Bab és gulyás leves jó csipősen 4ver !! Én bableveshez is szoktam nyomni 1 kis piros aranyat vagy gulyás kréet ... Mikor mi van itthon .. Amúgy ma ettem palacsintát ... Már eléggé palacsinta hiányom volt ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #691 Dátum: 08 márc 30, 11:13:36 » |
|
a húst én is hússal eszem, abban egyet értek Minatoval, de én pl. a halászlevet is utálom... nem tom, a halnak valahogy olyan furcsa az ízze. Viszont a garnélla rák... na, az nagyon finom, csak ami egy kicsit bosszantó, hogy 20 percet vacakolsz (és így még tartom is a rakordot a családban) és ezután egy falatot lehet belőle megenni. Bár nagynéném férje, ők asszem göbögben ettek rákot és ő páncélostúl megette... gondolom nem volt olyan kemény, de akkor is...
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
zsorzset
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #692 Dátum: 08 márc 30, 11:17:45 » |
|
én azóta nem szeretem a halat, mióta egyszer én mentem horgászni, és kifogtam 5 halat(5óra alatt ) és utánna nem hagyott nyugodni a lelkiism.tem hát igen, én már csak ilyen vok :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #693 Dátum: 08 márc 30, 11:19:34 » |
|
En a hust hussal is enek igaz ugy is csinalok egtszer egyer , de zoltseget is eszek meg sokat is. Nekem a hus a masik mindenem a csoki utan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #694 Dátum: 08 márc 30, 11:29:11 » |
|
ja én a libahúst szeretem nagyon ämeg minden húst) amúgy kinél mi lessz az ebéd?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #695 Dátum: 08 márc 30, 11:31:55 » |
|
En mar ebedeltem is , 1 ora kulonbseg van. Hat finom kolb@szos krumplileves , masodik fogas a toltott kaposzta es a puding dessertnek ja meg a csokolade nyami de finom volt .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 30, 12:15:35 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
zsorzset
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #696 Dátum: 08 márc 30, 12:12:38 » |
|
nekem ma makaróni volt az ebéd(most ettem) az az egyik kedvenc kajám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #697 Dátum: 08 márc 30, 12:14:28 » |
|
hú, mér én is kajáltam:D fincsi karfiollevest és rántothúst krulplipürével:D nyami-nyami ^^+
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #698 Dátum: 08 márc 30, 12:37:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsorzset
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #699 Dátum: 08 márc 30, 12:44:27 » |
|
anyám csorog a nyálam, imádom a krumplipürét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #700 Dátum: 08 márc 30, 12:50:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsorzset
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #701 Dátum: 08 márc 30, 12:52:32 » |
|
én imádom a sjtot, meg a sajtos dolgokat...nyamm ettetek már sajtba csavart sült körtét? az valami eszméletlen finom :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #702 Dátum: 08 márc 30, 13:07:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsorzset
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #703 Dátum: 08 márc 30, 13:09:28 » |
|
egyszer anyám szerint ettem, vmikor 4 évesen, de nem emlékszem már rá...(anya csinálta,szal lehet hogy nem baj, hogy nem ) tényleg te ettél már rament? én úúúúgy szeretnék egyszer enni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 30, 13:10:33 írta zsorzset »
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #704 Dátum: 08 márc 30, 13:13:04 » |
|
En edtem csokis popcornot es karamelest is. Az osztalytarsam meg csinalt sajtos kortes almas szendvicset <---- Ezt a finomsagot penteken ettem Ja meg gyumolcs salatat sajttal <----Ez is penteken volt Na es a tearol ne is beszeljunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|