MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #1800 Dátum: 13 dec 09, 15:08:40 » |
|
Nem már, most akartam kajálni... méghozzá hagymás rántottát, egy kis paprikával megszórva, paradicsommal, csak hogy a topic eredeti témájához is hozzászóljak valamit. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #1801 Dátum: 13 dec 09, 15:11:32 » |
|
Kemény a gyomrod, ha egy ilyen koncepció után még belemegy bármilyen kaja. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #1802 Dátum: 13 dec 09, 15:18:48 » |
|
Majd megpróbálom evés közben száműzni lelki szemeim elől ezt az iszonyú mentális képet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #1803 Dátum: 13 dec 09, 15:37:50 » |
|
Pedig a szociológusok inkább demokraták nem?  ha már úgyis mentegetik a bűnözőket  ajj ez így off, ezért bevallom, ma héjas kolompért és halat sütöttem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #1804 Dátum: 14 jan 10, 17:40:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #1805 Dátum: 14 jan 10, 17:58:12 » |
|
Jó kis összeállítás, a Karinthy úti levesezőbe már tervezek egy ideje menni. Mondjuk én amit szeretek az a Bors GastroBár itt is itt van, szerintem remek hely.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
 |
« Válasz #1806 Dátum: 14 márc 21, 17:34:06 » |
|
Most épp feldobtuk a napot egy újdonsággal. kivis - túrós/krémes - csokis sütemény zselatinnal, pudinggal  Még sose csináltunk ilyet, kíváncsi vagyok, hogy jól sült-e el (vagy éppenséggel meg). Mostanában amúgy is kerestem olyan recepteket, főleg desszert recepteket, amik nagyon finomak, de az elkészítése kicsit macerásabb. Szeretnék jobban belelendülni ebbe. Esetleg van ötlet hasonlóhoz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1807 Dátum: 14 máj 02, 19:32:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #1808 Dátum: 14 máj 02, 19:40:00 » |
|
Kicsit sötét a szójaszósztól, de amúgy elég guszta lett. (A tea is befigyel.  )
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #1809 Dátum: 14 máj 02, 19:44:10 » |
|
Ez tényleg jól néz ki.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1810 Dátum: 14 máj 02, 19:46:06 » |
|
Ja, egy kicsit én is megijedtem, hogy ilyen baromi sötét így nem is tettem bele annyit, mint amennyit a recept írt. De nem is baj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #1812 Dátum: 14 máj 03, 22:05:25 » |
|
Megnéztem a kajás videóitokat, jók lettek, és biztos finomak is voltak. :3 Csak mi tesszük bele már az elején a pirospaprikát a pöribe? :O Még a hagyma dinsztelésnél, közvetlenül utána, azt hiszem.
A ramen nagyon guszta lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #1813 Dátum: 14 máj 03, 22:09:05 » |
|
Én is akkor szoktam a paprikát belerakni, hogy átjárja és utána kapatom meg vele a húst.
Amúgy meg ki sem volt kloffolva a hús, meg be sem volt vágva az inaknál, meg a vastagjánál, szóval rághattátok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #1814 Dátum: 14 máj 03, 22:13:04 » |
|
Tényleg finomak lettek. :3 Apa is az elején teszi bele a piros paprikát, de Dani szülei azt mondták, hogy a végén kell. A hús nem volt rágós.  Jól megsült. De a kloffolást legközelebb inkább megcsináljuk. Legalábbis én azt támogatnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|