Ayumichan
|
|
« Válasz #165 Dátum: 12 aug 27, 20:27:40 » |
|
Hát ha fiú akkor lehet h olyan mint a kis Kakashi (és talán maszkos), ha lány akkor meg olyasmi mint... nem is tudom, most beugrott 1 kép [láttam magam előtt 1 vékony alkatú rövidnadrágos fegyverekkel teleaggatott kiscsajt, akinek hosszú ezüstösfehér haja van.] De h hogy néznének ki anyafüggő is. pl. ha összeáll Kiba nővérével akkor a gyerek 1 kicsit olyasmi lesz mint Kiba csak mondjuk ezüst hajjal, vagy ha ezzel a Hanarével akkor meg lehetne 1 olyan lányuk aki olyan mint amit már említettem. Tényleg milyen lenne Kiba nővérével Kakashi (lenne 1 fiuk aki 1 "fehér hajú Kiba") -mindketten kutyások (Inuzukák tenyésztik, Kakashinak szerződése van velük) -Kiba nővérkéjének nincs senkije (szerintem) -Pakkun és társai "barátságot köthetnének" az Inuzuka kutyustenyészettel -az Inuzukák örülnének 1 világhírű zseninek aki ráadásul "ért a kutyákhoz". -nincs olyan jellegű kekkei genkaijuk amit intenzíven kéne védeni a kültenyészettől. Lehet h jól megértenék egymást Kakashi és öö (nem tudom hogy hívják Kiba nővérét).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #166 Dátum: 12 aug 27, 20:37:47 » |
|
Szerintem is jó összeillenének.! Amúgy ha fia lenne akkor csak kinézetre hasonlítanának.! Mert nemhiszem hogy hagyná hogy olyan legyen mint amien Ő volt.! :DD
|
|
|
Naplózva
|
Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia
Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
|
|
|
Autine
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #167 Dátum: 12 aug 28, 08:15:02 » |
|
LOL,nincs kakashinak klánja szerintem,csak "családfája" xd... Az meg hogy mindent elveszitett,azt a családjára értette,hogy az apja,anyja meghalt. Ne szórakozzatok ,kakashi 30 éves ,kiba tesója vagy 21 ,azért a narutoba ez elég sok..Meg ha megnézitek mindegyik pár eggyidős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #168 Dátum: 12 aug 28, 09:25:52 » |
|
Kiba nővérét Hana-nak hívják, és tényleg óriási köztük a korkülönbség. Pedig szerintem is egész jól összeillenének. Kakashi pedig egyértelműen nem hagyná, hogy olyan elmebeteg módon éljen a gyereke mint ahogyan ő élt. Bár neki volt rá oka bőven, hiszen az apja hibájából akart tanulni, ezért követte olyan görcsösen a szabályokat. De szerencsére ott volt Obito, aki megtanította neki, mi is a fontos, csak ehhez fel kellett áldozza magát a barátaiért. Szegény Kakashinak bőven kijutott a rosszból. Ezért tényleg nem ártana neki, ha valaki mellett boldogabb jövő várná.
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #169 Dátum: 12 aug 28, 22:20:57 » |
|
kakashi 30 éves ,kiba tesója vagy 21 Ez eddig ok, de nagyon sokszor Sakurával párosítják össze, aki elég fiatalka, ráadásul tanítvány, azért ez a Hana nem a tanítványa és legalább nagykorú. (Azért még mindig jobb mint a KakaSaku. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #170 Dátum: 12 aug 29, 06:44:36 » |
|
Kakashi 26 éves.! és inkább tényleg Hana lenne a jó, vagy ott van még Hanare.!
|
|
|
Naplózva
|
Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia
Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #171 Dátum: 12 aug 29, 07:06:38 » |
|
26 éves volt a sima Narutóban. ^^ A Shippuudenben 29.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gekkou
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #172 Dátum: 12 szep 29, 07:40:38 » |
|
Valami türelmes,aranyos háziasszony illene hozzá ,aki jól főz xd
|
|
|
Naplózva
|
"A titok ajtaját nem olyan nehéz kinyitni, mint ahogyan azt az emberek gondolják. Ellenkezőleg, az a szörnyű, milyen nehéz bezárni."
|
|
|
Dattenaro
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #173 Dátum: 13 jan 01, 14:41:34 » |
|
én Ayaméval, a ramenes csajjal tudnám elképzelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #174 Dátum: 13 jan 01, 14:46:12 » |
|
én Ayaméval, a ramenes csajjal tudnám elképzelni.
Áhh, elhízna... akkor már inkább Mei, de legfőképpen Hanare
|
|
|
Naplózva
|
"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #175 Dátum: 13 jan 01, 14:47:24 » |
|
Jaj ugyan, ninja, nem tudna elhízni, a kutyáival lefutják a felsleget... Amúgy én is Ayamét adnám neki, amikor hiányolta a rámenesnél megcsillant a szemem rendesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #176 Dátum: 13 jan 01, 14:48:54 » |
|
Jaj ugyan, ninja, nem tudna elhízni, a kutyáival lefutják a felsleget... Amúgy én is Ayamét adnám neki, amikor hiányolta a rámenesnél megcsillant a szemem rendesen. Sosem lehet tudni... lehet pár év és felvehetné Choival a versenyt (bár ez utóbbi tuti update-olt )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dattenaro
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #177 Dátum: 13 jan 01, 15:00:09 » |
|
Nem tudom észrevettétek-e, de a háború alatt 3 Kakasaku jelenet is volt : Zabuza beszolása, amikor Sakura meggyógyitotta Kakashit, meg a 614-esben Kakashi mentette meg Sakut azoktól a szúros bigyóktól
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #178 Dátum: 13 jan 01, 15:07:01 » |
|
Nem tudom észrevettétek-e, de a háború alatt 3 Kakasaku jelenet is volt : Zabuza beszolása, amikor Sakura meggyógyitotta Kakashit, meg a 614-esben Kakashi mentette meg Sakut azoktól a szúros bigyóktól Ha kiderül, hogy az ennyire fiatalabbakhoz vonzódik (legjobb esetben is 12 év ) komoly mondom, két világ fog bennem összeomlani :D:D Az egyik a sajátom, a másik Obitoé de végülis lehet, hogy Sakura bukik a sharinganokra... ilyen relációban pedig csak egy fekete paróka kell Kakashinak, ill. a másik szemét letakarnia és majdnem Sasuke / egy sexy jutsu / egy genjutsu - van ám alternatíva másrészről: Sakura így legalább szerepelhet+ van vmi feladata.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #179 Dátum: 13 jan 01, 15:16:19 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 01, 15:29:37 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|