ero-sennin777
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #75 Dátum: 09 márc 28, 11:37:23 » |
|
szerintem egy átlagos nő lenne,mert ninjával nem kavarna,mert minden ninja ismerőse aki fontos volt neki az meghalt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #76 Dátum: 09 márc 28, 19:12:44 » |
|
Ne legyen olyan a csaja, mint Sakura, mert akkor őt is ütlegelné...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
doda94
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #77 Dátum: 09 márc 29, 00:00:18 » |
|
Szerintem mindenképp egy olyan csaj lenne aki agyonhajszolja kakashit ezért "fáradt" mindgi és nem az a túl aktív ember mert otthon kikészül de azért jól nézne ki a csaja meg azért késik el mindig mindenhonnan mert takarítanie kell vagy nemtudom xDxDxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #78 Dátum: 09 márc 30, 16:39:07 » |
|
Hát kakairuRULEZ: Sztem kakshi van olyan nagy ninja hogy nemhagyná hogy ütlegeljék(ponT) (de ez nem lényeges).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #79 Dátum: 09 márc 30, 17:08:44 » |
|
Hát kakairuRULEZ: Sztem kakshi van olyan nagy ninja hogy nemhagyná hogy ütlegeljék(ponT) (de ez nem lényeges). Ezt Naruto miatt kérdeztem, aki sosem védekezik Sakura ütlegelése ellen... (bocs, hogy OFF volt, de csak ezt a választ tudtam megadni) ÉS nem akartam, hogy Kakashinak is olyan csaja legyen. Túlzás lenne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Urahara Kisuke
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #80 Dátum: 09 márc 31, 21:43:43 » |
|
Shizunnal paszol össze Tusade biztos már áradozott neki sokat Kakasiról ,meg hogy nincs csaja aztán Shizun már totál beleesett
|
|
|
Naplózva
|
Join Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game ! Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #81 Dátum: 09 ápr 05, 20:49:01 » |
|
Na ne shizu/nee!! Lol neXD Pont majd shizuneeval mi? :Dkaksi?földnek futXD.(bár kishin mulik )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #82 Dátum: 09 ápr 06, 15:23:44 » |
|
sztem kishi nem fog csajt állítani Kakashi mellé, am szegén eleget szenvedett már ígyis mindenki meghalt körülötte, túl okos ahhoz, hogy barátnőt vállaljon, vagy feleséget.
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Hateshi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #83 Dátum: 09 ápr 15, 15:29:01 » |
|
Hát, bár tényleg kizárt, hogy barátnőt szerezzen, de biztos olyan személyiség lenne, mint ő. Tehát humoros és kedves. Meg gondolom szép is Mondjuk, szerintem szinte akárkit megkaphatna magának :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #84 Dátum: 09 ápr 15, 17:31:43 » |
|
Ha Kakashi találna magának csajt, nem hiszem, hogy őt jobban fogja szeretni a könyvénél Emlékeztek a Naruto movie 1. -re? A végén a hercegnő kezében látjuk Kakashi könyvét, ami érdekes módon zöld színű volt! Kakashi persze nem örült ennek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #85 Dátum: 09 ápr 15, 22:05:37 » |
|
Nincs szó itt olyanról, hogy nem örült... egyszerűen leesett az álla, hogy film készül az Icha-Ichából és a hercegnő lesz a női főszereplő.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #86 Dátum: 09 ápr 16, 10:37:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mayo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Uchiha Madara Fan
|
|
« Válasz #87 Dátum: 09 ápr 17, 20:09:25 » |
|
olyannak aki pont kakashi ellentéte
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yuurauchiha
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #88 Dátum: 09 máj 09, 23:11:55 » |
|
az a lány,akit Kakashi megmentett,abban a részben szerepelt mikor megakarták tudni Naruto-ék hogy mi van a maszkja alatt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse