senkikozod
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #105 Dátum: 09 nov 14, 14:59:08 » |
|
mikor lesz a következő felirat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #106 Dátum: 09 nov 15, 15:48:40 » |
|
Amikor elkészül.
Mikor készül el?
Amikor befejezzük.
Mikor fejezitek be?
Amikor elkészül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #107 Dátum: 09 dec 02, 01:27:50 » |
|
Ööm az hányadik rész amikor a Ásós gyerek legyőzi a Yggdrasikos öreget?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #108 Dátum: 09 dec 02, 02:25:13 » |
|
Húh szerintem 70-80 között:D Meg keressem neked pontosan? . ----------------szerkezt------------ 68-69. részben harcolnak:D.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 02, 02:26:16 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
loser01
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #109 Dátum: 10 jan 28, 21:52:33 » |
|
Valaki nem tudja hogy hol tudnám letölteni a 78.részét mert nem birom letölten :crybye:i
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #110 Dátum: 10 jan 29, 23:43:39 » |
|
Püben válaszolva. --- Nekem a hülye osztálytársam képes volt szétspoilerezni a végét a manga alapjánXD De azért remélem, hogy az angol csapat csipkedi magát, és végre megtudhatjuk, hogy ...
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #111 Dátum: 10 feb 05, 22:45:59 » |
|
Visszaolvastam az összes eddigi háeszt... Valaki nem tudja, hogy a full-OSTjét honnan lehet beszerezni? főleg a háttérzenék érdekelnek, a többit letöltöttem az angyal.oroszról. Több torrentoldlon kerestük, osztálytársam kiakasztotta a googlét is már, de nincsenek meg. Ha esetleg valaki tudná, hogy honnan lehet leszedni, légyszi püzze el nekeeeem Köszi^^
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #112 Dátum: 10 feb 11, 11:45:53 » |
|
Nos Dancsa, ez az, amit én is égen-földön kerestem már, és egyszerűen fellelhetetlen. Sehol nincs, pedig sokkal jobb zenéi vannak, mint egy átlag animének. Ehhez képest beszerezhetetlen. Rohadjanak meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #113 Dátum: 10 feb 12, 13:40:24 » |
|
a zenékhez tudtok adni címlistát?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #114 Dátum: 10 ápr 29, 20:21:02 » |
|
jaj, bocsi, Shiro, hogy nem válaszoltam... A BGM-ekhez szerintem senki se tud címlistát adni, az op/ed-hez küldök egy pü-t. Te.. mint ha valamennyire tudnál japánul... Az ending alatt nem tudnád kihámozni abból a rengeteg japán szövegből a zenék forrását? mármint hogy kik követték el a zenéket?
SZERK Küldenék én püt, de teli a ládádXD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 29, 20:22:37 írta Dancsa »
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #115 Dátum: 10 ápr 30, 16:59:15 » |
|
Helló! Azt szeretném megkérdezni hogy az anime fordítása hol tart? Mert összesen 102 részes és kíváncsi vagyok, meddig készült el. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #116 Dátum: 10 ápr 30, 17:21:07 » |
|
Helló! Ez az anime 100%-ig le van fordítvaXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #117 Dátum: 10 ápr 30, 17:56:48 » |
|
Na, akkor jó. Csak nem láttam a befejezett fordítások között, gondoltam megkérdezem.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #118 Dátum: 10 ápr 30, 19:48:47 » |
|
Kicsit csalódott vagyok. Ha az angolok nem hátráltatnak sokkal előbb kész lettünk volnaxDDDD. 1 éven belül be akartuk fejezni:D. Mondjuk az kényelmesen meg lett volna:D. Gratulálok magunknakxD Eme project maitt klettem csapattag:P most mán jöhet a harakirixDDDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 30, 19:49:34 írta Hiei the legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #119 Dátum: 10 ápr 30, 20:31:41 » |
|
Nos eddig csak szemezgettem ezzel az animével, de ahogy elnézegettem commenteket jónak tűnik. Szóval azt hiszem nekiállok a dolognak .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|