marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #825 Dátum: 12 nov 28, 16:13:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #826 Dátum: 12 nov 28, 17:45:02 » |
|
Jaj ezt már régebben láttam, hatalmas videó xD Köszi a linket jó volt újra megnézni, még mindíg haláli jó xDD
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #827 Dátum: 12 nov 28, 18:33:34 » |
|
Én még nem láttam,de nagyon jó... Elmosolyodtam ,amilyen szépen összevan rakva a spongyabobból.Hogy témába illő legyen ,én nyáron néztem meg a death note-ot ,az eleje nagyon jó volt,,tetszett,de a közepe-vége felé már nagyon untam...Kicsit elborult az agya ettől a halál notesztól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #828 Dátum: 12 nov 28, 18:47:58 » |
|
Hát a vége L nélkül már nem az igazi ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #829 Dátum: 12 nov 28, 21:34:03 » |
|
Igazából szerintem L halála teljesen felesleges volt, mert egy nagyon hasonló karaktert hoztak be a helyére, és ha jól emlékszem az, hogy L meghalt nem lendítette előre a nyomozást.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 29, 08:18:11 írta Hedi-usagi »
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #830 Dátum: 12 nov 28, 21:50:02 » |
|
L nyomozására épített mindent Near. Mindent! Hedi szerintem olvasd el a mangát vagy nézd meg az animét mégegyszer!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #831 Dátum: 12 nov 28, 22:07:20 » |
|
Várj csak, én nem azt mondtam, hogy L-nek semmi haszna nem volt, én azt mondtam, hogy konkrétan L halála nem vitte előrébb a nyomozást. Tehát úgymond nem "áldozta fel magát" azért, hogy Kirát elkapják, hiszen azzal nem számolt, hogy majd Rem fogja megölni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #832 Dátum: 12 nov 28, 23:06:05 » |
|
Akkor a gépelési hibát okozott egy "rosszul" értelmezhető mondatot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #833 Dátum: 12 nov 29, 08:18:28 » |
|
Oké látom hol a probléma, javítva xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #834 Dátum: 12 nov 29, 08:27:26 » |
|
Hát amikor már az x.dik taktikázás folyt ,akkor nálam már elszakadt a cérna xd...mondom mivan ??? De nagyon jó anime, attól független hogy kicsit túl van bonyolítva..Nekem Rem sokkal szimpatikusabb volt mint az ami misa szelleme volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #835 Dátum: 12 nov 29, 12:46:29 » |
|
Misa szelleme volt Rem, nem? Szerintem akire te gondolsz az Ryuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #836 Dátum: 12 nov 29, 14:50:34 » |
|
Volt a shinigami valami Gelus, ha jól emlékszem. Ő mentette meg Misa életét a sajátja árán, szerintem rá gondol a postoló.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #837 Dátum: 12 nov 29, 16:10:15 » |
|
Rólam meg is feletkeztem Hát Rem tényleg szimpibb, bár igazából a másikról nem sok minden derül ki
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 29, 16:10:47 írta Hedi-usagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #838 Dátum: 13 aug 27, 23:11:13 » |
|
Mivel már régen írtak ide, ezért inkább ide teszem, mint a viccek topikba: http://z0r.de/4537
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #839 Dátum: 13 szep 08, 20:57:06 » |
|
A héten néztem végig az animét, kicsit többet kellett rajta gondolkodni, mint a Dragon Ballon. Tetszett a fordulatos cselekmény és a történet lezárása az utolsó epizódban, a kedvenc szereplőm L volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|