24 nov 24, 21:37:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 57
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Death Note  (Megtekintve 189594 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Necro
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ

« Válasz #225 Dátum: 07 okt 07, 13:12:17 »

Persze, használta volna...
...mondjuk cukorkás tálcának... Nevet
Amúgy jó kérdés. Valahogy biztos megpróbált volna rájönni, hogy igazi-e.
Naplózva
R
ANBU újonc
*

felfújható-porszívó ügynök

« Válasz #226 Dátum: 07 okt 07, 15:01:03 »

Szerintem használta volna, mert ha végig gondoljuk az elítéltet is "felhasználta" a nyomozás érdekében, aki a TVben szerepelt még a sorozat elején.
Naplózva
Balin
ANBU újonc
*

« Válasz #227 Dátum: 07 okt 08, 09:18:00 »

Szerintem is használta volna. Hisz L is ugyan olyan gátlástalan volt mint Light.
Naplózva

Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal.
LORD OF MORIA  Tanítványaim: Petikek, Kronosz7
Kenshin hites ura
Hugica:Csillus
Ichigo Enma
Chuunin
*

« Válasz #228 Dátum: 07 okt 12, 19:58:11 »

Engem igazán csak L és Kira gondolkodása fogott meg benne. Egyszerűen zseniálisan gondolkodnak és az hogy az egyszerűbb dolgokat egyszerűen átugorlyák ikszdé basszus egy zseni aki ezt csinálta. Ilyen zseniális gondolkodással salynálatosan mamár igen ritkán találkozni.
Naplózva

UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!!  ikszdé

GAC - Gödöllői Anime Clubb tag
         S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet)
                        Ichigo Clan alapító
                          N.E.Sz alapító
                        Ichigo Enma/Vuk
2007 - őszi animecon 
          - Sailor Moon S - Healer
2008 tavaszi animecon
         - Naruto- boxeres Naruto
         - NGE - Ayanami Rei (harciruha)
2008 -Őszi AnimeCon -
         - Di Gi Charet - Puchiko
         -Titok
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #229 Dátum: 07 okt 19, 22:55:53 »

Én meg átzuhantam Narutoból DN-be... egyszerűen tökéletesnek találom. Van benne éééész, és ezért kedvenckém lett:D A gáz csak az, hogy ahol most tartok épp, kezd nekem kicsit hiteltelenné válni. Jó, biztos hülyeség ilyet mondani, de már nem tudom elhinni a sztorit. De a gonoszságba beleborzongok ikszdé
Egyébként nagy dilemmában vagyok... Szomorú 32-ig megvan és nem találom a többit, csak az utolsó kettőt... amiből az utolsó előtti lent is van...
Manga van, de ha már az animével kezdtem... ehh... megint csak nyavajgok itt... De ha vki tud segíteni a továbbiakkal akkor egy püvel kisegíthetne Nevet Köszönöm Mosolyog

Heeh  Nevet Tárgytalan. Száguld lefelé:D
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 20, 00:11:27 írta Zemori-san » Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Fighting Dreamer
Vendég
« Válasz #230 Dátum: 07 okt 20, 06:05:17 »

Elkezdtem nézni... és.. hadd ne mondjam, hogy két nap után már a 20.résznél tartottam. Nagyon jó anime, és engem legjobban L fogot meg, habár a sorsa kevésbé tetszik. Jah emg még az zavar hogy nem derült ki a neve...>.< bár valamikor Photobucketen az L helyett azt dobta ki, hogy Lawliet. Az most lehet az igazi neve, vagy csak egy hülyeség? Mert mikor beírtam, hogy Lawliet szintén egy csomó képet dobott ki!
Light is tetszik.. jah és.. nem utolsó sorban kell a Death Note>.< ikszdé Zseniális alkotás.Mosolyog
Naplózva
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #231 Dátum: 07 okt 20, 22:34:16 »

Neeeeehheeeehhheeehheeeeemmm! Véééége...  :'( :'(
Nem lehet ÍGY vége! Nem-nem-nem!
Nem igaz! Nem tudok mit mondani... Tökéletes volt...........................De a vége nagyonnem - nekem... Bár szép volt, de iszonyú is...

Éljen Kira Nyelvesít Asszem belehasalok a mangába is és felkutatom a filmet ^_^
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 20, 22:34:56 írta Zemori-san » Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #232 Dátum: 07 okt 22, 23:12:04 »

Úristen!
Ha a 22.-23. rész ilyen jól sikerült, akkor mit várjak a legvégétől? FANTASZTIKUS
Hát ez a Higuchi őrjöngése rész. Behalok!!! Király!
És lám, most megint éjfél után fekszem le miatta. De megérte!
Éljen a fantasztikus Death Note!!
Naplózva
Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #233 Dátum: 07 okt 27, 20:06:39 »

Nah, végignéztem a sorozatot. :szeret:
Hát igen. Elgondolkodtató. Én valószínűleg nem tettem volna meg mindezt.
Light/Raito egy igazi pöcs volt, de azért szomorú volt az utolsó rész. És megrázó.
A sorozat L-es részei tetszettek legjobban. Near is jól elvolt a figuráival. Nevet
Nagyon jó anime, ajánlani tudom mindenkinek.
Death Notehttp://photobucket.com/mediadetail/?media=http%3A%2F%2Fi209.photobucket.com%2Falbums%2Fbb261%2FGaheri%2FDeath%2520Note%2F070101.jpg&searchTerm=death%20note&pageOffset=6
Naplózva
Rei
Gennin
*

« Válasz #234 Dátum: 07 okt 28, 12:25:34 »

Ha nekem lenne 1 death note-om akkor énis azt csinálnám mint Light. Bár nem lenne könnyű úgy csinálni hogy ne kapjanak el...
Nekem ez a kedvenc animém de a vége az nem nagyon tetszett...  főleg hogy Light már teljesen bekattant Szomorú Kedveltem a karakterét de a végén már nem mert már beleőrült a gyilkolásba meg Misa-val sem bánt valami jól :idegroncs: Az volt a veszte hogy túlságosan is okosnak hitte magát

Naplózva
Amy Lee D.
VIP

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #235 Dátum: 07 okt 30, 15:43:00 »

ki tudja honnan lehet letölteni a részeket mert Usteam-nek csak 28-ig van meg...  ;D
Naplózva
R
ANBU újonc
*

felfújható-porszívó ügynök

« Válasz #236 Dátum: 07 okt 30, 18:41:35 »

Én torrentről töltöttem le. Ha tudod használni, akkor itt http://torrentz.com/search?x=0&y=0&q=death+note kiválaszthatod, amelyik szimpatikus (és csak 29-37es fileket jelölöd ki a letöltésnél)

On: amúgy meg én más stratégiát alkalmaztam volna, mint Light:

Addig megegyezett volna, hogy harcolok "Kira" ellen, de közben beszereztem volna egy olyan szert, amit ha beszedek, akkor olyan lesz mintha meghaltam volna pár hétre, ebbe beszerveztem volna egy Kira imádot, aki hullaégetéssel foglalkozik és ő elvileg "elégetett" engem. Majd ha a szervezés le van rendezve, akkor mondjuk kiálltam volna a TV elé azzal a felszólalással, hogy "Kira, le foglak győzni!" utána beveszem azt a szert, úgy tünik mintha megölt volna Kira...

u.i.: most a 3 órás speciálra lennék kiváncsi, csak sajna leálltak az angol fordítással  Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 30, 19:01:02 írta R » Naplózva
Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #237 Dátum: 07 okt 30, 20:17:40 »

ki tudja honnan lehet letölteni a részeket mert Usteam-nek csak 28-ig van meg...  ;D

Ez engem is érdekelne. Még annyival egészíteném ki a kérdésem, kérésem, hogy én magyar feliratot is keresek hozzá. Csak hogy a hidden leafteam "csak" 26-ig csinált hozzá.  Többi részek feliratát megtaláltam, csak hogy azok egy bizonyos KURO HANA-s verzióhoz készültek. Ilyen verziót meg sehol sem nagyon találok.  Aki tud, az pls segítsen.  ;D :-X
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Nihilus
ANBU újonc
*

« Válasz #238 Dátum: 07 okt 30, 20:23:23 »

Nos,én egy varázsszót tudok mondani azoknak,akiknek bármilyen letöltési problémájuk van: MININOVA
Naplózva
Rei
Gennin
*

« Válasz #239 Dátum: 07 okt 30, 21:14:11 »

részek: (a verziót azt nemtom...) http://www.deathnoteanime.com/direct_episodes/p13_sectionid/1/p13_currentpage/2/p13_pagesize/5/
p13_searchby/title

http://bleach-network.com/media/death-note-anime-downloads

felirat:http://animeaddicts.hu/downloads.php?filelist.5.1446
Naplózva
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 57
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins