24 nov 15, 15:33:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 57
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Death Note  (Megtekintve 188177 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #540 Dátum: 08 okt 26, 18:55:13 »

mikor megnéztem tetszett yoo volt meg minden. de most elég meghallanom vagy olvasnom a címét már hidegrázásom van szörnyű....
Naplózva
Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #541 Dátum: 08 okt 26, 18:59:00 »

ÖÖ, és mitől alakult ez ki? Nevet
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #542 Dátum: 08 okt 26, 21:43:03 »

Én még csak az animét láttam, azonban azt kell mondjam, életem egyik legjobb animéje Mosolyog És a vége úgy érzem, jogos volt. Raito Istent akart játszani, és mint ahogy azt történelemből tanultuk, az mindig megszívja.
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #543 Dátum: 08 okt 27, 10:51:40 »

elismerem jó anime remekül megformált szereplőkkel. de már annyira istenítik hogy az fáj... pedig annyira nem jó.
a másik meg hogy a Code geasst folyamatosan ehhez hasonlíthatják... nem tudom mi alapon mert az nagyságrendekkel jobb mint ez (persze ez csak saját vélemény..) azóta hogy megnéztem a DN-t láttam már a Wolf's raint meg a Code geasst amik ilyen komolyabb hangvételűek voltak de komolyan a DN elbújhat mögöttük mind történetben mind a szereplők kidolgozottságán mind pedig a grafikai világban.

röviden túlistenített (nem megérdemelten) és már annyira hogy megutáltam ....
a ranglistámon most a 153.helyen van pont a kukucska meg a D.I.C.E. között. szomorú de ez van
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 27, 10:53:31 írta Dave90 » Naplózva
Oxygene
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #544 Dátum: 08 okt 27, 13:06:30 »

Azért a Wolf's rain-nál jobb, szerintem elég unalmas volt + túlságosan fantasy xD(most pl. a növény-emberre gondolok + az emberi alakban lévő farkasokra, hogy át sem változnak, csak megtévesztik az embereket...). Code geasst még nem láttam, szóval nem tudok mit mondani róla, de annyira nem rossz anime a DN, hogy a Kukucska és a D.I.C.E-al együtt beszéljünk róla(bocs ha valakinek most a szívébe gázoltam xD). Nem istenitem de akkor is jobb, sok másik anime-nél, kidolgozottságban, történetben és a rajzolásában is... szerintem (ettől függetlenül nekem is közel az utolsó helyen áll, de ez van... xD)
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 27, 14:12:50 írta Oxygene » Naplózva

"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
Kletta
ANBU újonc
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

csodameséss

« Válasz #545 Dátum: 08 okt 27, 14:31:34 »

az most igaz h lesz amerikai megfilmesített változata??mert nekem úgy nem jönne be a szereposztás peff
Light-Zac Efron
Misa-Paris Hilton
L-Daniel Radcliffe
Naplózva

memories last forever. <3
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #546 Dátum: 08 okt 27, 15:00:45 »

a VOX-ban elég jól értékelt film lett viszont azt mondta nem szeretné ha amerikai kiadásban is megjelenne mert mint a kör is ez is valószínűleg romlana minőségben és ez kb a kör amerikai változat szintjén volt szal nem lenne "kifizetődő" az amerikai változat. (röviden tömören saját emlékezet alapján ilyesmi volt benne)
Kíváncsi leszek mennyire rontják vagy javítják mert ez el is ment anime adaptációhoz képest és ez ritka.

JAh és nem tudom igaz e mert még hogy ténylegesen terveznék arról még nem halottam.
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 27, 15:02:33 írta Dave90 » Naplózva
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #547 Dátum: 08 okt 27, 15:21:33 »

az most igaz h lesz amerikai megfilmesített változata??mert nekem úgy nem jönne be a szereposztás peff
Light-Zac Efron
Misa-Paris Hilton
L-Daniel Radcliffe

OMG.. A Desznót nem a szivem csücske, de hogy ezzel a szereplőgárdával? OMG xD
Amúgy, eddig volt 3 japán filmverzió, manga, anime, ennyi nem elég? Még egy amerikai film is kell? Olxan lenne, mint a DB xD,,,,,,
Mondjuk azt se szeretem xD
Naplózva

Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #548 Dátum: 08 okt 27, 15:27:12 »

a másik meg hogy a Code geasst folyamatosan ehhez hasonlíthatják... nem tudom mi alapon mert az nagyságrendekkel jobb mint ez (persze ez csak saját vélemény..)
Ebben teljesen egyetértek. Ami engem zavar, az az, hogy voltam Matsuri napon, és ott tele volt DN-s cuccokkal minden, míg CG-s portéka alig akadt. (Suzakus füzet meg nem kell...) Szal ez is felháborító.
Light-Zac Efron
Misa-Paris Hilton
L-Daniel Radcliffe
A DN mióta vígjáték? Bár ez viccnek is rosszXD
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #549 Dátum: 08 okt 27, 16:23:12 »

Hát Misa azért nem annyira hülye,hogy Paris kisasszonyhoz lehessen mérni Nevet
Zac Efron........ vazz most le bírom képzelni HSM sztájlban az openingeket,meg a gonosz kacaja ennek a gyerekenk,vazz sírva röhögök itt xD
És igne borzasztó,hogy nics egy CG-s cucc se,DN-esből meg Dunát lehetne rekeszteni,esküszöm,hogy még a Naruto meg Bleach-en is túltesz a DN mánia,pedig azért az imént flesorolt animék is borzasztónagy fantábornak örvendenek.
Naplózva
Kletta
ANBU újonc
*

csodameséss

« Válasz #550 Dátum: 08 okt 27, 18:36:32 »

Hát Misa azért nem annyira hülye,hogy Paris kisasszonyhoz lehessen mérni Nevet
Zac Efron........ vazz most le bírom képzelni HSM sztájlban az openingeket,meg a gonosz kacaja ennek a gyerekenk,vazz sírva röhögök itt xD
És igne borzasztó,hogy nics egy CG-s cucc se,DN-esből meg Dunát lehetne rekeszteni,esküszöm,hogy még a Naruto meg Bleach-en is túltesz a DN mánia,pedig azért az imént flesorolt animék is borzasztónagy fantábornak örvendenek.
valahogy én is így gonodolom...
Naplózva

memories last forever. <3
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #551 Dátum: 08 okt 27, 20:10:05 »

Most páran nagyon megmondték a frankót... De ha már így lehúzzátok a DN-t, mondjatok igazi indokokat. Túlistenített? A Naruto, na az keményen túlistenített. A DN egyszerűen azt a megítélést kapja, amit megérdemel. A történet végig nagyon izgalmas és komoly filozófia kérdésekkel foglalkozik. (Na ezekhez kell ugye egy alapvető intelligencia.) A főszereplők mind nagyszerű egyéniségek, nem pedig egy sablonra vannak ráhúzva, mint ahogy azt a legtöbb animében teszik. A történet cselekménye is újat tud mutatni. Ekkora fordulattal, mint L halála még animében nem találkoztam. A rajzolás is egyszerűen gyönyörű, nem lehet belekötni. Túlzás nélkül el lehet mondani, hogy az egyik legjobb animéről beszélünk.
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #552 Dátum: 08 okt 27, 20:17:18 »

Mondjuk most én mondok indokot,pedig én tényleg szeretem ezt az naimét,vagyis az én listámon a harmadik.Az az igaszság,hogy valóban jó ksi anime,azonban,azért támad sok mebernek az az érzése,hogy tucat naime,mert van sok dilis animefannak nem nevezhető ember aki divat cuccot csinál az animéből,és az mondjuk idegesítő,hogy már midnehol a DN-ről lehet olvasni,utána jön a Bleach majd a Naruto,de mind1,mindhol Dn így DN úgy,mert sokak elvakultak és nem néznek mást,és ez idegesítő kissé.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #553 Dátum: 08 okt 27, 20:25:22 »

Persze, mert mindennel ez lesz, ami az animaxon megy, ha jó anime ha nem. Ha jó akkor persze méginkább. De az, hogy mindenki erről beszél semmit sem von le az anime értékéből. Azért készítették, hogy nézzék.  Mosolyog
Naplózva
Fuji-kun
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #554 Dátum: 08 okt 27, 20:26:21 »

Nah valaki segtisen már honnan lehet letölteni a mangát nem muszály magyarul jó angolul és elég csak a vége ami azt mutatja be hogy mi lesz light halála után...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 57
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins